עבור לתוכן

תוכנה מיוחדת- סוג של ניתוב שיחות

Featured Replies

פורסם

שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפעיל מרכזנית אלקטרונית ברגע שיתקשרו לקו אשר מחובר למחשב. מעבר לכך,

אני צריך שהתוכנה תתאים קוד מסוים שאני אגדיר לה, ותתאים אותו למשהו אחר במחשב. למה הכוונה?

כשיתקשרו לטלפון יהיה קול שיגיד: אנא הקש את הקוד הסודי"

המתקשר יקיש את המספר 434

הקול יגיד: "המספר התקבל"

ולאחר מכן יקלט במחשב שחיים התקשר והוא יזהה זאת ע"י הזנת הקוד.

וכמובן עם יכולת להתאים קוד לבנאדם.

אם מישהו מכיר תוכנה שמתעסקת עם זה,

או מכיר אולי דרך לעשות את זה עם שילוב של תוכנות אני אשמחל לקבל כל עזרה

תודה,

BISLY

פורסם

קודם כל, מי זה החיים הזה? נשמע חשוד...

ברור לך שאתה צריך מודם/פקס במחשב לשם כך? אם כן, יש לך שתי אפשרויות:

1. לחפש תוכנה כזו. כאן לא נדרשת יכולת שיחה מזוהה מהכרטיס מודם, אך בטח תתקשה למצוא תוכנה כזו. תתחיל בחיפוש ב www.downloads.com בקטיגוריה המתאימה.

2. לדאוג שהמודם/פקס שלך תומך בשיחה מזוהה (לא תמיד קל להשיג דבר כזה), ואז נפתרה הבעיה. אתה תראה מספרים ואולי גם שמות (תלוי בתוכנה שתתקין). ושם תוכל להגדיר איזה מספרים תרצה שיצלצלו ואיזה לא (חוסך לתת קוד מיוחד לכל בן אדם. ומי יזכור את הקוד בכלל? בסוף כולם ילחצו סולמית למרכזנית.. :-\.)

אני הייתי מברר קצת על אופציה שתיים. לראות אם יש היום מודם שבטוח תומך בשיחה מזוהה.

פורסם
  • מחבר

xena שלום!

השימוש בשיחה מזוהה הוא חיסרון מבחינתי. לגבי הדוגמא- אני לא מכיר את חיים, ואני לא רוצה להכיר או לדעת את הטלפון שלו.

אני רק רוצה שהוא יקיש את הקוד כדי לאשר משהו, כדי שהוא יהיה רשום אצלי במחשב שהוא אכן אישר.

הדוגמה המורחבת:

תא קולי: "אם אתה מאשר את השתתפותך נא הקש 1, אם לא הקש 2 "

לאחר כל אחת מהאפוציות יקיש המתקשר את אותו "קוד סודי"

ולאחר מכן, התוכנה על המחשב תגיד לי:" 432 לחץ 2 " וכך אני אדע שהוא לא יגיע לאירוע.

אם המחשב ידע לתרגם לי את המספר לשם, אז זה יעזור- כמובן שאני יכול לעשות רשימת מספרים מקבילה לשמות ב WORD או משהו

ואח"כ לתרגם את זה לשם בעצמי.

נ.ב- השגת מודם היא לא הבעיה- היום מודם ג'יפה 56k עולה גרושים

פורסם

ואיך כל מתקשר ידע את הקוד הסודי שלו? ועל כמה אנשים אתה מדבר כאן?

פורסם

קודם כל, הנה לינק נחמד:

http://callstation.en.softonic.com/

לא עוזר לך ב-100%, אבל לצרכים שלך, מה הבעיה שהמתקשר יגיד את שמו והקוד שלו למזכירה אלקטרונית ותוכל לשמוע את הקודים...?

פורסם

תוכנות כאלה יש בלי סוף. הוא רצה משהו אחר.

תוכנה כזו דורשת מודם עם שיחה מזוהה (שוב, בעיה למצוא מודם שעובד עם בזק) אחרת היא סתם משיבון.

אבל ההצעה של Bla7 טובה אם יש לך מעט אנשים (בגלל זה שאלתי כמה אנשים). אם מדובר ב 20 איש נגיד, אז כל אחד מתקשר ועונה לשאלה שאתה משאיר בהודעה. ולזה לא צריך שיחה מזוהה.

פורסם
  • מחבר

1. לא רוצה שתיהיה לי הגבלה של אנשים

2. אני לא רוצה להתעסק עם שמיעת הודעות קוליות ואיני צריך הודעה מזהה.

3. אני צריך שבסוף היום יהיה לי log מסויים שאומר (כמובן באנגלית)

מתקשר 472 התקשר בשעה 14:00 ולחץ על אופציה 2

או אפילו יותר טוב- אם הוא יצליח לזהות מה זה 472 ומה זה אופציה 2 (לא דרך שיחה מזוהה, אלא בדרך שאני אגדיר לו ואספיר לו מה זה כל דבר)

אז זה יוצא

נימרוד (קוד 472 ) לא יגיע לזיגי בשיש בערב (אופציה 2)

פורסם

נימרוד? זיגי? נשמע מאוד מפוקפק העסק שאתה מנהל שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים