עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לN73

Featured Replies

פורסם

יש לי את הN73... כמה שאלות:

- איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..?

- המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו.

- האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1?

- האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו?

- האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME).

תודה רבה,

אליאב Dont Spam Plz

Aviko

פורסם

1. עדיף שלא, אתמול בעבודה מישהו בא להחליף פאנל, והפאנל שלו פשוט דבוק, זה שהחליף לו היה פשוט צריך לשבור את הפאנל, אני לא חושב שיש אפשרות לפרק אותו שלם (זה מה שהעובד השני אמר לי)

2. תוכל לעדכן את גירסת המכשיר לגירסא חדשה יותר, או לגירסת הME, זה יכול לפתור באגים מסויימים אך ליצור חדשים. פרטים בקהילת S60 בפוקט

3. עוד לא

4. ראה שאלה 2

5. יש ב Go Mobile, שוב, עדיף שתבוא לחנות בכדי שיחליפו לך, משום שזה לא כ"כ פשוט (ת"א)

פורסם
  • מחבר

1. עדיף שלא, אתמול בעבודה מישהו בא להחליף פאנל, והפאנל שלו פשוט דבוק, זה שהחליף לו היה פשוט צריך לשבור את הפאנל, אני לא חושב שיש אפשרות לפרק אותו שלם (זה מה שהעובד השני אמר לי)

2. תוכל לעדכן את גירסת המכשיר לגירסא חדשה יותר, או לגירסת הME, זה יכול לפתור באגים מסויימים אך ליצור חדשים. פרטים בקהילת S60 בפוקט

3. עוד לא

4. ראה שאלה 2

5. יש ב Go Mobile, שוב, עדיף שתבוא לחנות בכדי שיחליפו לך, משום שזה לא כ"כ פשוט (ת"א)

לא מוצא את זה בGoMobile.... תעזור לי!

תוכל לתת לי לינק ישיר לפוקט הזה?

ואם תוכל לברר לי ב100% אם אפשר לפרק אודה לך...

תודה רבה!

Aviko

פורסם

אתה מדבר על הפאנל?

וואלה באמת אין באתר שלהם.

בקשר להרכבה, אני הייתי שם שהוא החליף לו פאנל והוא פשוט ריסק לו תצורה עם פלייר, הטיפשים האלה מדביקים את הפאנל למכשיר (נוקיה)

בקשר לפוקט

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=130710

פורסם

מה פתאום???????

הפאנל מתפרק... אולי לא בקלות אבל הוא מתפרק... מה פתאום לשבור אותו???

http://www.youtube.com/watch?v=n_jOLMEE1YY

פורסם

וואו מוזר ביותר

אז הוא שהוא סתם אמר לי, או שזה בגלל שלא היו לו את הכלים המתאימים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים