עבור לתוכן

שלום! מעוניין לקנות רמקולים.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה?

תודה מראש, טל.

פורסם

באיזה מוניטורים מדובר?

למוניטור כנראה שתצתרך גם רסיבר, ואם לרסיבר תהייה יצאה קואקסיאלית, אז גם כרטיס ב200~300 ש"ח יהייה מספיק...

פורסם

יש מוניטורים אקטיבים, אם יחידות הגברה פנימיות.

אבל מוניטורים נועדו לשימוש מסויים כמו הקלטות אולפן, ועריכת סאונד. אם לא ממש יתאימו לשימוש ביתי סטנדרטי.

עדיף לקנות או סט 2.1 איכותי או להשקיע קצת ולקנות זוג מדפי טוב מיד שניה ומגבר.

לגבי כרטיס קול, ESI JULIA בכ800 ש"ח.

פורסם

רבולושן של אם- אודיו לא יספיק לו? (5.1 עולה בסביבות ה500 ש"ח...)

פורסם

זה שרשום מוניטורים לא אומר כלום, אם הם טובים אז אין סיבה למה שלא לקנות.

בתקציב כזה לדעתי כדאי לוותר על כרטיס קול או לקנות משהו בסיסי עם יציאה אופטית, ולקנות את ה-iDome. או לקנות סט 2.1 אחר, אך להוציא 800 שקל על כרטיס קול לסטריאו יחסית בסיסי נשמע לי בזבוז.

Anatoli.

פורסם

מה באמת קורה עם הIDOME? מתי הם מגיעים לארץ?

פורסם

הלוואי והייתי יודע. כבר היו אמורים להיות זמינים בערך עכשיו ממה שהבנתי, אבל עדיין אין. לצערי כרגע אין לי איך לברר, אני מקווה שעוד שבוע-שבועיים כבר נדע מה הולך עם זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמוניטורים האלה בעלי הגברה פנימית, KRK Rokit 6 , או שאני טועה ?

http://www.krksys.com/index2.php?cat=products&page=rokit_rp6

וחשבתי על הכרטיס הזה של m-audio Audiophile 2496 , איך הכרטיס הזה? , המליצו לי עליו.

השאלה אם רמקולים בשווי 1200 ש"ח יכולים לתת איכות סאונד יותר גבוהה או ברמה של מוניטורים אולפניים של אולפן שעולים פי 3 מהם ?

לפי מה שאני יודע במוניטור הסאונד שאתה מקבל זה הסאונד של ההקלטה, ניתן להוסיף גם לסאונד זה אפקטים דרך המחשב,לא ? אז מה בעצם ההבדל ?

פורסם

מוניטור זה לא רלוונטי לך. לא איכפת לך אם זה מוניטור או לא, איכפת לך שזה יישמע טוב.

בעיקרון את הדגם שציינת לא שמעתי לכן קשה לי להגיד.

בנוגע לכרטיס קול, האודיופיל סבבה, אבל ב-800 שקל זה גניבה. לך על הרוולושן 5.1 ב-500 (ככה לפחות IG אומר שזה עולה :)) וזהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לכרטיס הזה שהציעו פה למעלה ESI JULIA ב-800 ?

שמעתי על KRK דברים טובים.

ואני מעדיף כבר לקנות כרטיס טוב, למקרה שאני ארצה להתעסק בעריכת סאונד ביום מן הימים, אני מעדיף כרטיס שיתן לי את הכלים לכך, ולא בעתיד לקנות עוד כרטיס יש לציין שאני לא כ"כ מוגבל בכסף ויש לי לפחות 1000 ש"ח לכרטיס קול עצמו.

פורסם

KRK אחת החברות הכי טובות למוניטורים , לדעתי אין סיבה לא לקנות מוניטור ולא רמקול רגיל.

תקשיע יותר ברמקול ותקנה את הרבולושין לדעתי , זה לא שאתה בונה מערכת ב20,000 ואתה לא תשתמש בסראונד 8)

יונתן.

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם ההבדלים בין הכרטיסי קול? ההבדלים בסאונד משמעותיים?,או ההבדלים הן רק באפשרויות של הכרטיס? אם אני מתכנן בעתיד להשתמש בכרטיס לצורכי עריכה, הכרטיס שאתם ממליצים עליו, הרבולושין, מיועד גם לעריכה?

המוניטורים הספציפיים שאני מדבר עליהם, יש להם הגברה פנימית , נכון?

פורסם

עצה שלי - רסיבר מיד שנייה - באיזור ה-500-1000 ש"ח, ובשאר התקציב זוג מדפיים של חברה טובה- אופציה גם ליד שנייה.

פורסם

ההבדל בין כרטיסי הקול הוא באיכות, אך בכדי לשמוע את ההבדלים צריך את הציוד שיאפשר את זה.

Anatoli.

פורסם

^^ מה שאומר שעם מערכת של 1K כמעט ולא (אם בכלל) תשמע הבדל בין כרטיס של 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.asp?model_id=468969 ;)) לכרטיס של 800 ש"ח...

עצה שלי - רסיבר מיד שנייה - באיזור ה-500-1000 ש"ח, ובשאר התקציב זוג מדפיים של חברה טובה- אופציה גם ליד שנייה.

בתקציב של 2K לכל הסיפור הוא יצתרך לחפש טוב טוב מערכת שתהייה טובה יותר מכרטיס קול+ מערכת למחשב... לא שווה את הטירחה...

לגבי הג'ולייה- ממה שקראתי (אל תתפוס אות במילה...) כל מה שהוא מאפשר מעבר לרבולושן זה צורות הקלטה מתקדמות יותר- כשלעריכה צריך בעיקר תוכנות מתאימות (אם אתה לא מקליט בנוסף...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים