עבור לתוכן

מתלבט בין היטסינקים ל AXP 2400+

Featured Replies

פורסם

אני עוד כמה שבועות בערך הולך לקנות לי AXP 2400+ B, עם הלוח של אפוקס 8RDA+ ואני מקווה מקווה זכרונות 3200 cas 2 של קורסאיר. למען האמת, אני לא בטוח שאני הולך להשאיר את המחשב על אובקלוק, אבל מה שנראה לי דיי וודאי זה שבעתיד אני יעשה איזו אובקלוק. אולי אפילו אני ירצה לבדוק את הגבולות של המחשב מתי שאני יקבל אותו, ואם זה יהיה טוב אז אולי אני ישאיר אותו על אובר. עכשיו, אני דיי אובססיבי בקשר לקירור, זאת פעם ראשונה שלי שאני קונה AMD, ואני לא רוצה לשרוף משהו. וכן, אני יודע שזה לא נכון, ושהמעבד מותאם לעבוד במעלות יותר גבוהות משל אינטל, אבל עדיין, דעות קדומות אי אפשר לשנות, הם תמיד ישארו. אם לא בזכרון המודע אז בתת מודע. בקיצור, אני חשבתי על 2 פרוצדורות, ואם יש משהו יותר מתאים לי אז בבקשה תציעו.

אני מחפש ביצועים טובים+, אבל שלא ירעיש לי יותר מדי. אני לא יכול לאמר לכם מהו הגבול שלי ב dBA כי אני לא מכיר את הסקלה הזאת.

SLK800 או AX7 עם Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD. יש לו CFM דיי רציני ב Full Speed, ועוד דבר טוב בו, הוא שאפשר לווסת את מהירות הסיבובים, וככה לפי הרעש אני יוכל להחליט בעצמי את עוצמת הרעש/דחיפת האוויר שמתאימה לי.

אם יש לכם רעיונות אחרים להיטסינקים אז בבקשה, תציעו. אם לא, איזו פרוצדורה לדעתכם יותר עדיפה. כנראה, זה עדיין לא סגור, שיהיה לי את ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus, שהוא דיי מאוורר עם 5 מאווררים, 2 מקדימה, 2 מאחורה, ואחד על דלת המארז.

תודה לעוזרים. :)

פורסם

ה SLK-800 יתן ביצועים יותר טובים. ואם התקציב עושה בעיות אז SK-7.

פורסם

בעיקרון כמובן שהSLK-800 הוא ההשקעה האידיאלית, אבל הוא טוב (מצויין למען האמת) רק אם מאווררים חזקים בצורה מפחידה (נגיד הSM 2 בלפחות שלוש תר'בה מהכוח שלו... שזה ממש רועש, ממש) הAX-7... די סתם, כלומר הוא בעיקרון מצויין אם מאווררים חלשים במארז לא מאוורר, אבל אני מניח שאתה לא קונה מארזון פיצי עם חצי מאוורר... אם אני צודק אז נדב בSK-7, שהוא יתן לך בערך 3-5 מעלות פחות מהAX-7 וגם יעלה כמעט חצי מחיר מהSLk-800, שלא נראה שבכלל תצתרך....

פורסם

אם לא, איזו פרוצדורה לדעתכם יותר עדיפה.

אופצייה, לא פרוצדורה.

פורסם
  • מחבר

אם לא, איזו פרוצדורה לדעתכם יותר עדיפה.

אופצייה, לא פרוצדורה.

דווקא כן פרוצדורה, של היטסינק ומאוורר. בכל מקרה, אפשר לאמר את זה ב 2 הצורות אבל לא נגרור את זה לדיון בדקדוק. :)

בקשר למאוורר, מה דעתכם עליו ? יש איזו אלטרנטיבה אליו ?

ובקשר לרעש המקסימלי שלו, למה אפשר להשוות, בחיי היום יום רעש של 48dBA בערך.. ?

פורסם

לא למשהו סביל הכל הזמן שאתה יושב ליד המחשב.

המאורר מאד חזק ויספיק גם במהירות בינונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים