עבור לתוכן

כל מיני שאלות- שיער, משקאות אנרגיה והתכוננות למבחן...

Featured Replies

פורסם

1)

לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. :s07::kopfpatsch:

איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר??

2)

ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות??

3)

יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד??

נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)

• תגובות 53
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol:

חסר רק פרסומות, קצת רכילות ופתחת פה מעריב לנוער.

פורסם

4) איך באים ילדים לעולם ?

פורסם

שבוע שעבר ישבתי על כסא שאחותי הגדולה ישבה עליו לפני כן, אני בהריון?

בן 14

פורסם

טוב בוא נהיה קצת רציניים ;D

1)

לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. :s07::kopfpatsch:

זה לא שהוא גדל יותר מהר או יותר הרבה זה פשוט אשלייה אופטית ... כאשר גוזרים את כל השיער אז הוא גודל כשכל השיערות באותו הגובה ולכן זה נראה כאילו שיש יותר הרבה מה גם שיש את עיניין מחזור החיים של השיערה שכן הן כולן צעירות וחזקות למרות שמצד שני עברו שנתיים כך שיכול להיות שגדלת ובאמת יש שם יותר

2)

ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות??

אני לא יודע למה התכוונו שם בדיוק אם זה למשקה כדוגמת ראד-בול או משהו אחר אבל ראד-בול ודומיו הם פשוט משקאות מעוררים כמו קפה ולכן זה יכול לעזור בפעילות ספורטיבית ... אין המלצה ספציפית הכל אותו חרא עם אותן הרכיבים כך שתקנה את הכי זול

רק אל תגזים כי כל דבר לא בריא בסופו של דבר בכמיות גבוהות מידי

3)

יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד??

פשוט תסכם את זה ל3-5 עמודים לנקודות החשובות ביותר ותשנן בסופו של דבר רק את ה 3-5 העומדים האלו

נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)

בגיל שלך פשוט תסתובב בעיר ותחפש מקומות שמחפשים עובדים... או דרך קשרים כמו שכל דבר עובד בארץ

שבוע שעבר ישבתי על כסא שאחותי הגדולה ישבה עליו לפני כן, אני בהריון?

בן 14

אם היא שמה קונדום אז לא... אני מציע לך ללכת להיבדק דחוף על מנת לשלול כל חשש .

נ.ב

אם זה היה כסא מעץ כהה יצא לך ילד קושי,

אם זה כסא פלסטיק יצא לך ילד ג'ינגי

אם זה כסא מתכת יצא לך ילד ערבי.

אם זה פוף אז יצא לך ילד הומו

פורסם

קונדום זה כמו מסטיק כזה? כי היא תמיד לועסת מסטיק

ואני לא רוצה ילד קושי!!! מה אני יעשה??? למה לא אומרים לי קודם לא לשבת על כסא מעץ כהה?

פורסם

לך לרופא ותדרוש הפלה... תגיד תודה שהכסא היה רק מעץ ולא משולב עם מתכת\פלסטיק\כרית(פוף) :smile1:

פורסם

1)

2)

3)

וואו.. :o :o :o אני לא זוכר שהייתי כזה טיפש בגיל 16....

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה התכוונו שם בדיוק אם זה למשקה כדוגמת ראד-בול או משהו אחר אבל ראד-בול ודומיו הם פשוט משקאות מעוררים כמו קפה ולכן זה יכול לעזור בפעילות ספורטיבית ... אין המלצה ספציפית הכל אותו חרא עם אותן הרכיבים כך שתקנה את הכי זול

רק אל תגזים כי כל דבר לא בריא בסופו של דבר בכמיות גבוהות מידי

לא, זה היה משו אחר.. זה היה בטעמי פירות ובלי גזים..

ובארה"ב היו מלא כאלה אבל בארץ לא ראיתי..

פורסם

אם זה היה כסא מעץ כההיצא לך ילד קושי,

אם זה כסא פלסטיק יצא לך ילד ג'ינגי

אם זה כסא מתכת יצא לך ילד ערבי.

אם זה פוף אז יצא לך ילד הומו

:lol:

פורסם

ואני לא רוצה ילד קושי!!! מה אני יעשה??? למה לא אומרים לי קודם לא לשבת על כסא מעץ כהה?

עדיף ילד קושי על ילד גלואה.

פורסם

לא, זה היה משו אחר.. זה היה בטעמי פירות ובלי גזים..

ובארה"ב היו מלא כאלה אבל בארץ לא ראיתי..

אז זה כניראה משקה ויטמינים עם חלבונים\פחמימות אשר הגוף זקוק להם על מנת לספק לשרירים את החומרים הדרושים לבנייתו והתאוששות מהירה

אתה עדיין קצת קטן בשביל זה... זה מומלץ יותר למתאמנים רציניים במכוני כושר וספורטאים מקצועיים שצריכים מנות גדולות של חלבונים ופחמימות שקשה לקבל בארוחה רגילה

פורסם
  • מחבר

נו.. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כל פעם שעתיים..

פורסם

זה עדיין לא אומר הרבה... בכל אופן אתה באמת צריך למנת חלבונים ופחמימות בהתאם למשקלך ולסוג האימון שלך

אם אתה לא שוקל הרבה והאימונים לא קשים מידי אז יכול להיות שאפשר להסתפק בארוחות מזינות שמכילות אורז\פסטה\בשר\טונה\בייצים\תפוחי אדמה וכו'

תשאל את המדריך בחדר כושר שלך מהיא כמות החלבונים\פחמימות שאתה אמור לצרוך... כמו שאמרתי זה תלוי בהרבה גורמים כגון משקל\גובה\אחוזי שומן\גיל\סוג אימון-מסה\חיטוב\אירובי\כוח ועוד

פורסם

וואו.. :o :o :o אני לא זוכר שהייתי כזה טיפש בגיל 16....

אני אזכיר לך... כן היית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים