עבור לתוכן

TT TIDE WATER

Featured Replies

פורסם

שלום

עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ;) )

הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק..

אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים

1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב)

2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר?

3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD?

ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

פורסם

זו מערכת לקירור רק של הכרטיסי מסך אם אני לא טועה....אלא אם כן אתה מיתכוון לעשות איזה שינוי....ממה שאני יודע זה לכרטיסי מסך...

לדעתי גם זו סתם חבל כי אם אתה יכול להשים קירור פאסיבי יהיה לך יותר עדיף..מניסיון שלי עם מחשבי HTPC השקט משנה המון...לדוד שלי יש והמחשב מחובר לאינטרנט מוריד סרטים סדרות במשך כול היום והוא עושה רעש שמשגע ת'מוח באמצע הסלון אז לדעתי אם אתה יכול ללכת על פאסיבי זה יהיה לך ממש טוב

בכול מקרה אני עוקב אחרי הפרוייקט שלך כבר מההתחלה...פשוט לא הגבתי...העידכון האחרון עם הלד בתוך הקוביית פרספקס יצא מדהים...

פורסם
  • מחבר

לגבי ההסבה של הבלוק , אין לי שום בעיה

הקירור של המעבד בלוח הנ"ל מקובע בעזרת 2 חורים , בדומה לצ'יפסט \ GPU, לא בעיה להכין מתאם ;)

לגבי הפרוייקט עצמו - תודה

בקשר לקירור הפאסיבי, מכיוון שעדיין לא הגעתי להחלטה (ויש לי כמה גופי קירור של זלמן שיכולים לעשות את העבודה בשקט), אני משאיר את הקירור המקורי עד אשר אני אתחיל להרכיב את הלוח במארז החדש

פשוט הרעיון היה לקרר את המעבד ואת הHDD בעזרת המע' הנ"ל (בתקווה והמשאבה המזערית תוכל להחזיק את הבלוק של הHDD של TT)

פורסם

יש את הדגם של שני בלוקים לא? הוא בטוח יוכל לסחוב את שניהם כי הוא מותאם לשני בלוקים...אבל לא ניראה לי שהוא יעיל במיוחד..

פורסם
  • מחבר

לכן שאלתי אם יש הבדל בין הדגם הרגיל לדגם הכפול

אם המשאבה והרדיאטור זהים, אז אני אקנה את הדגם הרגיל +בלוק לHDD

אם המשאבה והרדיאטור בדגם הכפול משופרים, אז אני אשקיע ואקנה אותו +בלוק לHDD (שיחליף את אחד מבין 2 הבלוקים)

ושוב, אם מישהו מוצא מידות :-\ ...

פורסם

ניראה לי שלשניהם אותו כוח שאיבה...תיראה..

זה הדגם הרגיל של הכרטיס מסך אחד:

-DC 12V

-45(L) x 38(W) x 25(H) mm

-Pump speed:72L/hr,3400 RPM

-Life expency:40,000 hours

זה של הדגם של השני כרטיסי מסך:

● DC 12V

● 53mm(L) x 40mm(W) x 20mm(H)

● Pump speed:72L/hr,3400 RPM

● Life expectancy:40,000 hours

אאההה והנה המידות שלו:

Dimension of main body ● 225mm(W) x 120mm(D) x 30mm(H)

פורסם
  • מחבר

^^

ממש תודה

אפשר להגיד שדי עזרת לי..

רק חבל שהאורך 225 MM ולא 200.. ה2 וחצי CM האלה מאוד קריטיים

אם זה יצא לפועל, אני חושב שאני אלך על הגרסה הרגילה +בלוק לHDD..

פורסם

כן זה מה שרציתי לערוך ולרשום לך...התוספת במחיר לא מצדיקה ואתה גם ככה שוונג למודינג אז כבר עדיף להוסיף את הבלוק לHDD לבד..

בכול מקרה שמחתי לעזור... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים