פורסם 2007 ביוני 618 שנים אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי.אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?)שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך)אפשר שירים בסגנון של sonata arcticaובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים.לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר.בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?)Tupac Bun BAkalaDead prezDr.dreFrayser BoyEminemThe GameJamie foxx (אני יודע שהוא לא ראפר)Lil wayneLudacrisLupe fiascoMos DefN.W.AOutcastsnoop doggswayT.iTech N9NE (גאון לירקלי)three 6 mafiatimbalandmagooxzibitJay-zkanye westBIG DADDY KANEוהוקמדי סטור!
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר יש לי את שני האלבומים הכי טובים (לדעתי) של NAS.HIP HOP IS DEADוהדיסק שרואים את הראש שלו ומאחורה את ניו יורק (יש שם שיר עם DR.DRE שקוראים לו NAS IS COMING)
פורסם 2007 ביוני 618 שנים השיר וונדרפול וורלד הוא של-louis armstorng.הרוק של שנות ה90- תוריד הbest של גאנז, אם אתה רוצה עברית-משינה מצוינים, חמי רודנר.foo fighters טובים, וscorpions אתה חייב.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים wonderful world הוא משנות ה 50 בערך, אם אני לא טועה.לא ממש הבנתי אם אתה רוצה אומנים או שירים.אני אציין שירים.The Offspring- Self EsteemThe Offspring- Pretty Fly (for the white guy)The Offspring- The Kid's Aren't AlrightThe Offspring- Why Don't You Get A Jobיש להם עוד שירים טובים.Aerosmith- I Don't Want To Miss A Thing (ממוסחר- אבל השיר הכי מצליח שלהם, עם כל להיטיהם)Aerosmith- Crazy (הקליפ אדיר)Aerosmith- Cryin'Aerosmith- Jaded (שיר אדיר לדעתי)Blink 182 - All The Small ThingsBlur- Song 2Scorpions- Wind Of Change (עקרונית אני דיי בטוח שיצא ב 89. אבל מתאים לרוח שנות ה- 90).Robbie Williams - It's Only UsMetallica - Nothing Else MattersHanson - Mmbop (ילדותי, לא קשור, אבל כל כך כיפי ושמח )Cinderella- Coming homeEurope- Prisoners In Paradise (שיר לא מוערך שלהם לדעתי)Bon Jovi- Alwaysמחר אני אשים עוד.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר יש לי מקסימום עד היום אחה"צ.וOFFSPRING הם חרא להקה.. חוץ מPRETTY FLY FOR A WHITE GUY.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים Offspring הם אחת להקות הפאנק היותר טובות (בהחלט יותר ייחודיות מרוב להקות הפאנק).Pretty Fly לא כזה טוב, אבל שאר האלבום (Americana) ממש טוב, ואני הכי אוהב את הסגנון שלו מבין כל השירים שלהם ששמעתי.Aerosmith - האלבום המצוין Nine Lives (לדעתי האחרון שלהם שהיה טוב). מומלץ - Falling In Love ו-Pink.The Avatar - הרבה מהרשימה ששמת זה לא בדיוק רוק... (רובי ויליאמס? הנסון??)אולי אני אעלה איזה פלייליסט שיש לי.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים יש לי מקסימום עד היום אחה"צ.וOFFSPRING הם חרא להקה.. חוץ מPRETTY FLY FOR A WHITE GUY. יא אהבל הם ענקים.GIVE IT TO ME BABY HAHA ;D
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר Collio- Gangsta's Paradiseשיר הראפ בין הטובים שיצאו עד היום.יצא ב1996יש לי את כול הדיסק שלו.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים Collio- Gangsta's Paradiseשיר הראפ בין הטובים שיצאו עד היום.יצא ב1996Coolio*ומצטרף להמלצהתוסיף גם Tupac - Changes, Tupac - California Love, שני המנונים של שנות ה-90
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר Coolio*ומצטרף להמלצהתוסיף גם Tupac - Changes, Tupac - California Love, שני המנונים של שנות ה-90ישWarren G And Nate Dogg-Regulateישטוב חברה.. בכלל לא עזרתם לי....אני טס היום ורציתי לקחת איתי שירים לדרך אז לא משנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.