פורסם 2003 בפברואר 322 שנים למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך...איך מחליפים להם קירור?איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך...איך מחליפים להם קירור?איזה קירור חלופי יש להם בכלל?אתה מדבר אולי על מעבדי SLOT?
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים גוף קירור ממש אין סיכויי, אבל בהנחה שיש לך כבר גוף אפשר לקנות מאוורר 50 מ"מ+גוף שמיועדים לסלרון בסוקט 370 ולפרק מזה את המאוורר.
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אני שמתי מאורר שלקחתי מה-green power העלוב הזה של ה-AMDקשרתי אותו עם אזיקונים להיט סינק (שהיה כבר מורכב על המעבד)דרך אגב המאורר הוא 60 מ"מ והוא נראה ממה ענק על מעבד סלוט
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מדי....................אבל איך חיברת אותו עם אזיקונים?הוא מחובר ביציבות?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים הוא מאד יציבלקחתי אזיקון דק וארוךהשחלתי אותו דרך החורים של הברגים של המאוררבין המעבד לסינק שכבר היה עליו בצדדים היה רווח של איזה חצי ס"מאז העברתי את האיזקון דרך הרווח הזה והידקתי חזקזה מאד יציב ולא עושה רעש של רעידות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.