עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.

פורסם

לאן הכבל של המסך מחובר? (לכרטיס מסך עצמו,או לחיבור המסך של הלוח אם)?

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע, יש לי מאחור שני חיבורים למסך אחד עובד ואני רואה תמונה במחשב אבל כשאני מחבר לחיבור השני המסך לא מגיב האם יכול להיות שאני בחיבור ללוח האם כרטיס המסך שלי נהרס ולכן כשאני מחבר אותו לכרטיס מסך המסך לא מראה כלום. אם זה ככה אני צריך להחליף כרטיס מסך לא?. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?

פורסם

הכבל מחובר לחיבור הכי עליון? - או לזה שלמטה?

פורסם
  • מחבר

לחיבור הכי עליון.

פורסם

זה אומר שכרגע - המחשב שלך מחובר לכרטיס מסך המובנה של הלוח אם,

אם אתה אומר שאתה מנסה לחבר את המסך לחיבור השני (שהוא בעצם כרטיס המסך שלך) - ישנן 2 אפשרויות שבגללן הכרטיס לא עובד:

1) תפתח את המחשב ותלחץ את הכרטיס לחריץ שלו, - יכול להיות שהוא טיפה בחוץ ואין נגיעה במגעים של החיבור.

2) הכרטיס שרוף.

תנסה את מה שעצעתי ב-1.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

אם הכרטיס שרוף צריך להחליף אותו בחדש. איזה אתה מציע לי לקנות?

פורסם

תן תקציב וצרכים ונבחר לך את הכרטיס הכי מתאים :xyxthumbs:

פורסם

א) בטוח יש כמה דרכים לבדוק אם הכרטיס מסך באמת שרוף, - אני פשוט לא מודע לכולן.

ב) זה תלוי בתקציב שלך,במפרט וגם השימושים שלך!.

פורסם

תוריד דרייברים עבור ה-5200

לך ל-BIOS ותבטל את האפשרות של הכרטיס המובנה

חבר מחדש את חיבור ה-VGA ל-5200

RESET

תתקין דרייברים

RESET

וזהו...

פורסם
  • מחבר

מהן הדרכים לבדוק האם הכרטיס מסך באמת שרוף, תקציב בלתי מוגבל בעיקר למשחקים ולסרטים.

פורסם

אם אחרי כול מה שאמרתי לך לעשות לא עובד וכמובן יש לבדוק אם הכרטיס יושב בסלוט הAGP אז הכרטיס כנראה דפוק...

מפרט מערכת שלך יעזור לבחירת כרטיס חדש:

*מעבד

*זיכרון

*ספק

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בצבע אדום ויש לו באמצע נקודה שחורה, כך שזה נראה כאילו באותו מקום הכרטיס נשרף.

פורסם

קנה כרטיס חדש...

מהו התקציב והמפרט שבקשתי?

פורסם

תקנה 7600GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים