עבור לתוכן

שטות+ פחדנות= אני (קנייה של WINDOWS ממשהו)

Featured Replies

פורסם

עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם)

קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ...

כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ...

כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר ..

לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..)

לכן היתקשר לתמיכה ...

נתן את המספרים שדרשו ..

לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ...

שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ...

וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ...

בקיצור :

1) אני פחדן

2) מפחד מהכול

3) אין מה לעשות ....גם אם זה היה עובד ...עבדכם לא היה מרגיש טוב עם זה ..וחושש כל פעם שהיה צריך להתקין אותו ...

4) אני מצטער על בזבוז הזמן שגרמתי לכן לקרוא שורות אלו ...בשצלחה במבחנים ..

5) אני יכול להתנחם בזה שירדתי 15 קילו ....אומנם השאיר אותי מפגר כמו קודם ...אבל כוסון (ופחדן) :)

סתם הכל אופן השאלה הסופי עם הייתם מתנהגים כמונו ..הוא הייתם פועלים אחרת ...וכן אני אדיוט ...

פורסם

לא נורא, טעית.

מטעויות לומדים.

אם לא למדת אז אתה אדיוט.

פורסם

6) אתה לא ישראלי... ;)

פורסם

לא נורא, טעית.

מטעויות לומדים.

אם לא למדת אז אתה אדיוט.

פורסם

חשבתי רבות כיצד/מה לענות לך ...

גם אצלי הWINDOWS חוקי ...

מעניין כמה ממשתמשי הפורום הזה משתמשים בתוכנות לגיטמיות.

(יש לי 2 מחשבים וכן בשניהם הוא חוקי, וגם המשחקים כ ו ל ם ואפילו הפוטושופ והפרימייר)

וזה לא כי אני פחדן או משופע בכסף.

אבל אני רוצה להאמין שהקנייה תגרום למפתחים להשתפר בעתיד.

אגב החוק הזה לא עובד מול סרטים (הוליווד עושה מספיק סרטים, ודווקא בגלל עודף כסף ושכר לשחקנים יש חרא סרטים).

פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם הדעה ...

גם היתחלתי לקנות תוכנות כשיש אפשרות ..זה למעשה התוכנה השניה שלי ...

1) קניתי תוכנה NETURALREADER ממש מעולה (טוב לדיסלקטים)

2) ו VISTA 64 שאני חושב שהסכום יחזיר את עצמו מהסיבה ש אני מרגיש יותר בטוח ואין לי את ביזבוז הזמן שיכול להגרם מצרוך למצור פיתרונות יצירתיים ..

פורסם

סתם הכל אופן השאלה הסופי עם הייתם מתנהגים כמונו ..הוא הייתם פועלים אחרת ...וכן אני אדיוט ...

כן, דבר איתם (אם יש לך עוד מחשב, בכל מקרה תתחדש על הויסטה) ספר להם את הסיפור. מקסימום לא הפסדת כלום (חוץ מבערך 15 דקות מהחיים שלך) ואולי הרווחת עוד מערכת הפעלה חוקית, תסביר שלא התקינו אותה בשום מקום אחר ובכל מקרה, תנסה לתת להם למצוא תשובות, אתה לא ממש חייב להתווכח רק תסביר את המצב. אולי תזכה אבל בטוח לא תפסיד יותר מעכשיו.

פורסם
  • מחבר

כן, דבר איתם (אם יש לך עוד מחשב, בכל מקרה תתחדש על הויסטה) ספר להם את הסיפור. מקסימום לא הפסדת כלום (חוץ מבערך 15 דקות מהחיים שלך) ואולי הרווחת עוד מערכת הפעלה חוקית, תסביר שלא התקינו אותה בשום מקום אחר ובכל מקרה, תנסה לתת להם למצוא תשובות, אתה לא ממש חייב להתווכח רק תסביר את המצב. אולי תזכה אבל בטוח לא תפסיד יותר מעכשיו.

למה את חושב שאני לא יכול להפסיד ...הרי הם כבר יודעים את הפרטים שלי ...ויודעים איפו אני גר למעשה ...מספיק שיחת טלפון אחת ...

לא יודע אני לא מרגיש בנוח ...בכל מקרה במוקדם או מאוחר אני יעבוד ל VISTA ...אז למה יעזור כול היצרתיות הזו בכלל בלטפל בזה .

למאות שכנראה לא יעשו לי בעיות ...עדיף שאני לא יבזבז על זה זמן ו ריגשות אשם ...כך אני חושב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים