עבור לתוכן

C2Q טוב יותר מK10 בCinebench

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מדהים איך אנשים קופצים למסקנות, מה יש? שכחתם את הבנצ'ים של ה-R600 בדיילי-טק? לפני יציאת דרייברים מתוקנים.

לדעתי הביצועים הירודים הם בגלל כמה סיבות, התאמה של ברצלונה לצ'יפסט הנוכחי לא מספיק טובה, בכל זאת מדובר בסוקט AM2 ולא AM2+,

מדובר גם בסטפינג מיושן יותר, 1.6 ג'יגהרץ מעיד על מעבד נסיוני.

חברה אני במקומכם לא הייתי קופץ למסקנות כי... להזכיר לכם>>

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=9

תמיד הצגת את התמיכה בAM2 יתרון, פתאום זה חיסרון?

• תגובות 58
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מדהים איך אנשים קופצים למסקנות, מה יש? שכחתם את הבנצ'ים של ה-R600 בדיילי-טק? לפני יציאת דרייברים מתוקנים.

לדעתי הביצועים הירודים הם בגלל כמה סיבות, התאמה של ברצלונה לצ'יפסט הנוכחי לא מספיק טובה, בכל זאת מדובר בסוקט AM2 ולא AM2+,

מדובר גם בסטפינג מיושן יותר, 1.6 ג'יגהרץ מעיד על מעבד נסיוני.

חברה אני במקומכם לא הייתי קופץ למסקנות כי... להזכיר לכם>>

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=9

אתה זה שתמיד אמר איך שהאפשרות לשדרוג מדהימה, שלוחות אם קיימים תואמים ב100% ואיך שאין פה הגבלה כזאת או אחרת.

AMD אישרו שזה השבב העדכני ביותר, ויתר על כך זה הגרסה של השבב שתצא לחנויות.

והמעבדים אמורים להגיע עד 2.5GHz, אז 1.6GHz לא מעיד על שום דבר, לא יהיו שני דגמים.

פורסם

ההבדל המשוכלל הוא בסך הכל שניה אחת . אם מכפילים את תדר השעון בזמן שלקח מקבלים את מספר השעונים שלקח לכל מעבד ואז אפשר לחלק את התוצעה של AMD בתדר של אינטל ומקבלים כמה זמן היה לוקח למעבד של AMD באותו תדר.

עדיין אין סיבה לפאן בויז של שני הצדדים להתחיל לבכות או לשמוח. AMD הוסיפו כמה OPCODES למעבד שלה שיכולים להיות שימושיים כמו הפקודה של CNTLZ שיכולה לעשות המרות מסקלה לניארית לסקאלה לוגריתמית . יש עוד אחת שסופרת ביטים סך הכל ואני לא יודע למה זה שימושי. הבעיה היא אם רוצים לתמוך באופקודים האילו צריך לקמפל גירסה חדשה של תוכנה או סיפריות.

אבל עדיין זה אומר שאין לAMD או INTEL יתרון משמעותי אחת על השניה .

פורסם

אתה זה שתמיד אמר איך שהאפשרות לשדרוג מדהימה, שלוחות אם קיימים תואמים ב100% ואיך שאין פה הגבלה כזאת או אחרת.

AMD אישרו שזה השבב העדכני ביותר, ויתר על כך זה הגרסה של השבב שתצא לחנויות.

והמעבדים אמורים להגיע עד 2.5GHz, אז 1.6GHz לא מעיד על שום דבר, לא יהיו שני דגמים.

מעניין למה לפאנבוייס של אינטל יש זיכרון סלקטיבי!

ברצלונה מיועד לשרתים! וזה משיש בתערוכה, Agena fx יהיה PHENOM הוא מיועד למחשב הביתי.

אמרתי בעבר, שההבדלים בין AM2 ל- AM2+ יהיו בתמיכה ל- HT3.0, תעשה חיפוש תמצא.

לפחות AMD מאפשרת שידרוג, מה אינטל מציעה? עוד צ'יפסט חדש, עוד לוח, עוד זיכרון, עוד עוד... עד שהכיס מתרוקן.

פורסם

התסריט היחידי שנותן תקווה ל-AMD זה אם הסאמפלים שהם נותנים לשותפים מוגבלים בכוונה כדי שביצועי המעבד המדוייקים לא ידלפו (לאינטל למשל)...

אני לא יודע עד כמה זה הגיוני.

אבל AMD נראית לי בצרות צרורות אחרת. לאו דווקא בגלל הבאנצמארק הזה - גם בגללו - וכם בגלל ששותפיהם רק עכשיו קיבלו מעבדים שרצים ב-2ghz... ::)

פורסם

אל תקברו את AMD עדיין, הם מסוגלים להרבה יותר ממה שאתם מעריכים אותם. עוד לא למדתם את הלקח עם הATHLON 64 מול הגרוטאה האינטלית הבינלאומית PENTIUM D\4 SHIT EDITION, לAMD יש הפתעה גדולה בכיס וזה לא הולך להיחשף עכשיו.

פורסם

למה יש לי הרגשה שכולם נגד AMD, מישהו משחד את העיתונות? :bash:

פורסם
בדיוק! להינעל על בנצ'מרק בודד מעיד על חוסר מקצועיות של האתר, אני ממש מתפלא מהעורך של דיילי-טק

על מה אתה מתפלא? איזה הינעלות? תקרא טוב טוב את הכותרת "Quick and Dirty AMD K10 Cinebench"

איפה אתה רואה שהם הסיקו מסקנות מרחיקות לכת שמעידות על חוסר מקצעיות?DT נתנו את המספרים, כל השאר זה פרשנות שלך.

לגבי התוצאות המוזרות\מאכזבות (K8 מהיר יותר באותה מהירות וכו'), ההגיון הבריא אומר שאם היה להם מעבד מהיר יותר = הם היו משתמשים בו.

כל המשחקים האלה בהפוך על הפוך שהם {כביכול} בכוונה מדגימים מעבדים חלשים יותר עכשיו כדי שהביצועים האמיתיים ייחשפו אחר כך - נשמעים לי הזויים לגמרי.

אבל אנא עארף איזה שיטות יש לAMD כדי "לרסק" את אינטל?

אל תקברו את AMD עדיין, הם מסוגלים להרבה יותר ממה שאתם מעריכים אותם. עוד לא למדתם את הלקח עם הATHLON 64 מול הגרוטאה האינטלית הבינלאומית PENTIUM D\4 SHIT EDITION, לAMD יש הפתעה גדולה בכיס וזה לא הולך להיחשף עכשיו.

סיכמת עכשיו את כל המהות של הת'רד הזה. הרי, אם לא עכשיו, כביכול חודש עד ההשקה המתוכננת של ברצלונה ........ אז מתי?

יש הרבה אנשים(כולל אותי) שמעריכים הרבה יותר מדיניות של להראות בנצ'מארקים *עכשיו*, מאשר לחתום על *עוד* NDAשנגמר בדיוק ביום של ההשקה.

מילא NDA, אבל אחרי כל ההצהרות הבומבסטיות האלה שלהם, אז הם רק שותקים? ככה לא בונים חומה סחורה!

אגב, אני לא מבין את כל הטיעונים האלה בקשר לאתרים ה"משוחדים", כאילו מה, אינטל הם אלה שהריצו את המבחן של הPOV-RAY והסינבנץ'?

אני ממש בספק שבAMD לא ידעו איזו תוצאה המערכת תשיג ובכל זאת הם נתנו אישור לDT להיכנס ולראות את זה בעצמם. איך לעזאזל אינטל קשורה לזה? קוראים לזה ניצול מצבים, למה שהם לא יקפצו על תוצאה טובה בשבילם? בשביל מה יש מרקטינג דיפרטמנט? :nixweiss:

אז למה סיכמת את המהות של הת'רד הזה?

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1351&Itemid=1

:behead:

**ולמרות הכל, אני _עדיין_ מאמין שK10 לא יהיה כל כך רע כפי שמנבאים בזמן האחרון(ולא כל כך טוב כפי שחלמו)**

פורסם

**ולמרות הכל, אני _עדיין_ מאמין שK10 לא יהיה כל כך רע כפי שמנבאים בזמן האחרון(ולא כל כך טוב כפי שחלמו)**

וזה אתה קובע לפי בנצ'מרק הזוי של אתר צמא לסקופים.

פורסם
וזה אתה קובע לפי בנצ'מרק הזוי של אתר צמא לסקופים.

איך לעזאזל הגעת לזה? :nixweiss:

פספסת לגמרי את הנקודה.

ככככככככללללללל מה שאמרתי התנקז לזה שאני עדיין *לא* קובע את דעתי על מוצר כלשהו כשאני מתבסס על בנצ'מארק אחד בלבד. זה תקף לגבי כל מעבד\חומרה אחרת.

פורסם

איך לעזאזל הגעת לזה? :nixweiss:

פספסת לגמרי את הנקודה.

ככככככככללללללל מה שאמרתי התנקז לזה שאני עדיין *לא* קובע את דעתי על מוצר כלשהו כשאני מתבסס על בנצ'מארק אחד בלבד. זה תקף לגבי כל מעבד\חומרה אחרת.

אם כך אז אקח את דברי בחזרה.

פורסם
אם כך אז אקח את דברי בחזרה.

קבל ח"ח על חשיבה חיובית. אתה רואה, בשביל מה לריב :D

פורסם

בנצ'מרק הזוי?

גם לבנצ'מרקים של C2D מול ה-X2 קראת הזויים.

כל אדם סביר עם רקורד כמו שלך בתחזיות היה יושב בשקט ושותק מול נתונים שמביא אתר עם רקורד קצת יותר מוכח משלך.

פורסם

בנצ'מרק הזוי?

גם לבנצ'מרקים של C2D מול ה-X2 קראת הזויים.

כל אדם סביר עם רקורד כמו שלך בתחזיות היה יושב בשקט ושותק מול נתונים שמביא אתר עם רקורד קצת יותר מוכח משלך.

אתה רוצה להמשיך את הויכוח הטיפשי הזה סתם? כי הזמן שלי יקר.

שיהיו בנצ'מרקים מקצועיים בכל הקטגוריות נדבר, לבנתיים הכל בגדר שמועות.

פורסם

מה שלא מפריע לך להפריח שמועות כאשר מטרת השמועות תואמת את האג'נדה שלך.

דמגוגיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים