פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCHחשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים קח סינק ג'נרי... ב PCH אתה לא מקבל סינק ... בדובים ( למשל ) אתה מקבל סינק שלי AMD , דיי ג'נרי ... : אם אתה מתעקש, אז 7+ ...
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אם אין לך היטסינק קח וולקנו 7+,אם בא לך עם זה היטסינק מקורי, לדעתי תשאיר אותו כי זה מעבד די קר, ואם אתה לא מתכנן אוברקלוק זה יספיק בהחלט.
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר אין לי היטסינק וזה לא בא עם היטסינקהגנרי עולה 40 שקל והוולקנו 9 עולה 120 ... לקחתי אותו ולא את ה 7 כי הוא יותר שקט... לא?למה דווקא 7?
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר עדיין למה לא 9? אני מזכיר לכם שאני מעדיף אחד שקטואני מזמין היום אז...מהר PLEASE
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים כנאמר לפניי, לחיסכון כספי מלא קנה את הוולקנו 6 שיעשה לך את העבודה בצורה הטובה ביותר, אם אתה מוכן להשקיע מעט יותר אני בטוח שתהנה מא דמהוולקנו 7+ שנמצא היום במחירי זנות...
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר אני מוכן להשקיע אבל זה יתן לי יותר שקט? (אני לא יתחיל לפתוח את המארז כל פעם בשביל לכוון מהירות כנראה הוא יהיה על הכי גבוהה או בינוני)
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר אההההה.....אז אני יקנה וולקנו 7+ וישים על MID כל הזמןזה בטוח יותר טוב מהגנרי נכון? גם למשחקים זה טוב MID נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.