פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר לא נראה לי שאתה יודע, אבל נסה אותי בכל מקרה, אני עוד לא יודע אם זה בכלל ייצא לפועל, זה לא הכי קל לעשות את מה שאני חושב עליו. לפחות לא בשבילי Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אוקיי גם אני ראיתי ארונות קבורה ובארץ זה סתם מתכת מעפנה (או שאולי זה מה שמקבלים אם לא משלמים) אני חושב שאתה מתכנן לשים גומיות כאלה עם כל הרכיבים להחלפה ודברים בסגנון (על החלק החלק)
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר האמת היא שלא אני מתכנן משהו שונה. חלקים להחלפה אין, הכל שם יחזיק עוד שנים רבות, ואם ירצו משהו נוסף, שישלמו בכל מקרה, הארונות קבורה היקרים יותר שעשויים מעץ וכו' כוללים בד עם גימור מדהים. Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר גם לא, בוא נעזוב את זה, אני ממילא לא אספר לכם עד שאני לא אעשה את זה (אם בכלל).Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים 2 מיליון אם זה היה מיליון המזוודה צריכה להיות מעור שחור סתם חח זה לא נורא אני גם היתי הולך עם מזוודה של חו"ל בשביל כאלה אוזניות :'(
פורסם 2007 ביוני 818 שנים הבורדו ניראה לי קצת גרוזיני או בוכרי או ביכלל קשור לפרוכת של בית כנסת הכחול בסרדן
פורסם 2007 ביוני 818 שנים שלב הבא: קופסאות למאותגרי גראדו אלה שמגיעים בקראטון של פיצה ,קל מאוד לעשות מכיון שכל הדגמים (כמעט) יתאימו לאותו הקופסה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים שלב הבא: קופסאות למאותגרי גראדו אלה שמגיעים בקראטון של פיצה ,קל מאוד לעשות מכיון שכל הדגמים (כמעט) יתאימו לאותו הקופסה. חחח ראסמי קרטון של פיצה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים חשבתי על כמה דברים ממש נחמדים שאפשר לעשות בתור פרוייקטים דומים.אפשר לדוגמא לבנות מן "כלוב" כזה , שאליו אפשר לדוגמא להכניס מגבר(לא בדיוק כלוב, יותר משהו שיחזיק מגבר במקום,לפי מידות של מגבר כלשהו), והיציאות+ כניסות למעשה יוסתרו ע"י דלתות במזוודה. את המגבר כמובן תמיד אפשר להוציא. [=סתם רעיון, אבל יותר עבודה ולא נראה לי שזה משהו שהרבה ישתמשו.אולי אני אעשה משהו כזה אם אני אביא מגבר מתישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.