פורסם 2007 ביוני 618 שנים אהלן אנשים,הרבה פרטים כרגע אי אפשר לגלות, רק שאני מכין משהו שחלק ממנו יהיה מבד, איזה בד לדעתכם יותר יפה, ונראה יותר "יוקרתי".אני מודע לעובדה שבתמונה זה לא הכי ברור, אבל תנסו.Anatoli.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אהלן אנשים, הרבה פרטים כרגע אי אפשר לגלות, רק שאני מכין משהו שחלק ממנו יהיה מבד, איזה בד לדעתכם יותר יפה, ונראה יותר "יוקרתי". אני מודע לעובדה שבתמונה זה לא הכי ברור, אבל תנסו. Anatoli. אנטולי אתה שואל שאלה קשה זה ממש תלוי אני אהבתי יתר תבד הרגיל לא תצבעוני אבל איפה אתה הולך לרפד איתו ? הבורדו יותר מידי המואי ... ;D
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר הרגיל אתה מתכוון הכחול? אני לא יכול להגיד כרגע איפה בדיוק זה יהיה, רק משהו שקשור לאודיו ולתצוגה של אוזניות Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הרגיל אתה מתכוון הכחול? אני לא יכול להגיד כרגע איפה בדיוק זה יהיה, רק משהו שקשור לאודיו ולתצוגה של אוזניות Anatoli. כן אנטולי הכחול ;D
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הכחול.מה אנטולי אתה מתכנן איזשהו תיק נשיאה לאוזניות? מרופד בבדים יוקרתיים? P=
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אני חושב שזה תלוי גם איפה אתה מרפד את זה או מה שאתה לא עושה עם זה..יכול להיות שזה ישנה את הדעה בנוגע לצבע..בנתיים מחוסר מידע אני אבחר בכחול.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר לא פאדים, אם כבר פאדים אז האדום ללא כל ספק כי זה חומר הרבה יותר נעים לעור. בכל מקרה, תמונה מתהליך העבודה (או ליתר דיוק שאריות מאחד השלבים של העובדה ). Anatoli. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הבד הכחול, האדום יכל היה להיות מאוד יפה, אם הוא היה כהה יותר. כרגע זה וורוד מדי ולא "בורדו" כמו בסקר...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הבורדו סרסורי משהו לך על הכחול, יש לזה מראה חושני ושובב, אם כי סולידי בדרך מסויימת.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים בכל מקרה, אני מעדיף כחול על אדום. אבל בסופו של דבר זה איך שאתה אוהב לא מה שאנחנו נגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.