עבור לתוכן

סינכרון OUTLOOK 2007 עם מחשב כף יד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לסנכרן בין המחשב כף יד שלי (ASUS 636) לבין OUTLOOK 2007

בעיקרון אני יודע איך עושים את זה אבל אני רוצה לסנכרן אירועים שקרו בעבר עם המכשיר ומה שמסתנכרן זה רק אירועים שחוזרים על עצמם כמו ימי הולדת ודברים כאלו.

איך אני יכול לסנכרן אירועים מהעבר ולא רק מהיום והלאה? כמו למשל משמרות שלי בעבודה שעשיתי ואני רוצה לבדוק אם שילמו לי על כל המשמרות

אודה לכם אם תחזרו אלי במהרה

תודה

משה

פורסם

השאלה שלך קצת לא ברורה,

בסינכרון אתה בוחר מה אתה מעוניין לסנכרן לדוגמא אנשי קשר יומן פגישות וכו' (אגב הפתקים לידיעתי לא מסתנכרנים בכלל)

ולאחר מכן אתה בוחר כיוון כלומר סינכרון של דו צדדי עם עדיפות לאחד הצדדים, או סינכרון חד כיווני

אם נניח שהחומר החשוב שאותו ציינת בשאלתך נמצא ב-outlook , אז ממולץ לפחות בשביל הפעם הראשונה לבצע סינכרון חד צדדי מהמחשב לכף יד.

בהקשר לשאלתך, הסינכרון מתבצע על הכל - לא רק על אירועים שחוזרים על עצמם, מפני שציינת שאתה רוצה לסנכרן בין האסוס למחשב, אני מניח שהחומר העיקרי יושב על Asus ולכן כדאי אולי לבצע סינכרון חד כיווני מהאסוס למחשב.

בהצלחה.

אגב מומלץ בחום לייצא את החומר , לצורך גיבוי.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר רק על החומר ביומן הפגישות ועיקר החומר נמצא על המחשב.

אני מתכוון לזה שהמכשיר חזר מתיקון ועכשיו ה-OUTLOOK לא מסנכרן את כל הפגישות שקרו לפני ששלחתי את המכשיר לתיקון

אלא רק אירועים חדשים ואירועים אשר חוזרים על עצמם

פורסם

אתה מגדיר בתוך הactivesync , כמה ימים אחורה וכמה ימים קדימה אתה רוצה לסנכרן , וכמו כן , איזה חומר אתה רוצה לסנכרן .

תבדוק בתוכנה את ההגדרות שלך .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים