פורסם 2007 ביוני 518 שנים שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3]עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזהכלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X:אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה?ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X:האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בביתבקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככהאני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי זה בסך הכל אוזניות דיי זולותבבקשה תנו דעתכם בעינייןתודה
פורסם 2007 ביוני 518 שנים ככה זה עם הדגם הזה, תתמודד למרות שבכללי עדיף שתתרגל לווליום חלש יחסית ולא תגרום לאוזניים שלך נזק בלתי הפיך
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר מה תתמודד XDDD אתה לא רציני נכון?זה פשוט דגם ספציפי ששומעים בו חלש? אצל חבר שלי באייפוד שומעים הרבה יותר חזק, אני בטוח שיש פיתרון כלשהו
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הקושי להגביר את ה201 היא בעיה ידועה לא בטוח בכלל שלהחליף נגן זה יעזור אני מכיר בחור עם X5L וה-HD201, לא זכורות לי איזשהן בעיות ווליום כשהקשבתי למוזיקה בנגן שלו [עם האוזניות שלו ]
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר כמה עולה ה-X5L הזה? יש לי כסף אבל אין לי מושג על איזה סדר גודל אתם מדבריםיעזור אם תכוונו אותי קצת, מה לדעתכם המינימום שיעזור לי
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מצד אחד נגן חדש ואיכותי זה נחמד, אבל לא עדיף פשוט לקנות אוזניות יותר טובות בכסף הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.