פורסם 2007 ביוני 518 שנים כמו שרשום בלינקטרמומטר - כלומר מד חום\ מד טמפרטורה..זה הכל..(והוא די יפה למען האמת.. - אם כי יקר קצת)
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר הוא מודד טמפ' של איזה חלק או שהוא יכול להיות לכמה חלקים פשוט לא הבנתי מה שכתוב שמה
פורסם 2007 ביוני 518 שנים יש את המסך עצמו כמו שאתה רואה, ממנו יוצאים 2 גידי חוטים1. מקור מתח (מן הסתם למולקס)2. חוט נוסף, שבקצהו חיישן טמפ', את החיישן אתה ממקם איפה שאתה רוצה, על המעבד, על הכ.מסך, HDD וכו'..)
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אם מדובר בכ. מסך, שמים את החיישן (הוא דק וקטן.. אין מה לדאוג) על השבב הגראפי עצמו, לא על הליבה כדי לא לפגוע בהעברת החום לגוף הקירור.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר תגיד כדאי לקנות אותו עזוב את המחיר הוא נראה לך שווה ובלי יותר מידי סיבוכים וחוטים?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר יש לי אפשרות דרך המחשב בלבד דרך תוכנות אבל אני רוצה חיצוני וגם שיהיה יפה אני רוצה לשים אותו על גג המחשב בהתחלה כזה אני לא מצליח להעלות תמונה של איפה בידיוק אב בעיקרון בגג המחשבאו שעדיף לי את המסך הזה שהוא מתחבר למחשב עם חיבור lpt ואז על ידי תוכנה הו יראה לי את הטמפ'?http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd הכי שמאלי למטה "תצוגה 4X20 למחשב"
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אריאבזה כפול 3 במחיר אבל תראה איזה גדול הואוגם יכול להציג שירים טמפ' וכל מה שאתה רוצה
פורסם 2007 ביוני 618 שנים גם אני ממליץ יותר על הLCD, מאשר ה7 SEGMENT היפה..אולי הוא פשוט ונוח ללא הרבה הגדרות (רק למקם חיישן)אבל LCD זה כבר עולם אחראם מדובר עדיין בכ.מסך, תוודא שיש לך חיישן בכרטיס (לי אישית אין)
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך ג'יפורס7900gt יש בו? ואני מזמין מאריאב הוא נראה לי יותר טוב והוא גם בלי הרבה כבלים וסיבוכים פשוט כבל lpt ועם תוכנה וזהו.... תודה רבה לכולם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.