עבור לתוכן

בעיה עם תרגום בBSLAYER בניסון סרטי HD [נפתר]

Featured Replies

פורסם

זה קורה לי רק כשאני מנגן סרטי HD ורק בBS

(נראה לי כל דבר בפורמט MKV)

חלק מוצג תקין, חלק חתוך מ2 הצדדים וחלק מוצג הרבה יותר למעלה, במרכז המסך

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני יכול רק להגיד שבדיוק אותו הדבר קורה לי ככה שלפחות תתנחם ותדע שהבעיה היא לא במחשב שלך אלא ככל הנראה בסרטים עצמם בשילוב עם ה-BS

פורסם

בגלל שאני חולה עליך אחרי כל החשבונות יוזנקסט שהבאת אז הלכתי וחפרתי בהודעות שלי כי זכרתי שעניתי על זה למישהו פעם. פעם זאת היתה בעיה ידועה מאוד של הפורמט, פתרו אותה מאז אבל זה עדיין מצריך קצת לשחק עם הקובץ, הנה הפתרון:

צריך לשנות את הקידוד תוים של הכתובית לעברית. בדקתי אצלי וזה אכן סידר את הבעיה (גם ב-VLC וגם ב-BSPlayer). חפשו ותורידו את mkvmerge ואת ה-GUI שלו, תפתח בזה את הקובץ, לך ברשימת Tracks ל-SRT או ASS או כל פורמט כתובית אחר שמופיע שם וסמן אותו, אח"כ מתחת לזה לך ל-Format specific options ושנה את ה-Subtitle charset ל-HEBREW. שמור את הקובץ מחדש ועכשיו זה צריך לעבוד כמו שצריך!

פורסם
  • מחבר

אוקי, יצאתי מטומטם בתור אחד שאומר לכולם לחפש בגוגל ולא חיפשתי בעצמי אז הנה הפתרון -

הגורם הוא haali media splitter, צריך להסיר אותו להתקין משהו אחר, ראיתי בנתיים 2 הצעות - Gabest (לא יודע אם זה עובד) Lazy Man's MKV (אמור לעבוד), אני כרגע בודק אותם ןעוד מעט אעדכן.

(המקור http://www.bsplayer.com/forum/viewtopic.php?t=12445)

בגלל שאני חולה עליך אחרי כל החשבונות יוזנקסט שהבאת אז הלכתי וחפרתי בהודעות שלי כי זכרתי שעניתי על זה למישהו פעם. פעם זאת היתה בעיה ידועה מאוד של הפורמט, פתרו אותה מאז אבל זה עדיין מצריך קצת לשחק עם הקובץ, הנה הפתרון:

צריך לשנות את הקידוד תוים של הכתובית לעברית. בדקתי אצלי וזה אכן סידר את הבעיה (גם ב-VLC וגם ב-BSPlayer). חפשו ותורידו את mkvmerge ואת ה-GUI שלו, תפתח בזה את הקובץ, לך ברשימת Tracks ל-SRT או ASS או כל פורמט כתובית אחר שמופיע שם וסמן אותו, אח"כ מתחת לזה לך ל-Format specific options ושנה את ה-Subtitle charset ל-HEBREW. שמור את הקובץ מחדש ועכשיו זה צריך לעבוד כמו שצריך!

תודה על הניסיון אבל זה לא עובד וגם אם זה היה עובד, זה לא פרקטי - אני לא עומד לקודד 4+ גיגה לפני שאני הולך לראות את הסרט

עריכה: ניסיתי את Lazy Man's לא ממש עבד, ניסיתי עוד כמה מקודדים אחרים שגם לא ממש עבדו, יותר מאוחר אנסה את Gabest

פורסם

אתה ממש לא צריך לקודד את כל הסרט מחדש! אתה פותח אותו בתוכנה שכתבתי, משנה את ההגדרה ורק שומר אותו מחדש, עניין של 2 דקות. כולה remuxing.

אולי באמת יש גם בספליטר בעיה, אבל אני במקומך הייתי משקיע בתיקון הזה ומשאיר את haali, הוא הכי טוב שיש למטרוסקה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה הענקית הזאת אבל פתרתי את הבעיה - עברתי ל Zoom Player

אם גם אתם עוברים, תמחקו את כל הקודאקים שיש לכם ותנו לתוכנה להתקין את שלה, תהנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים