עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה למגבר אוזניות עבור K601

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות.

התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. :smile1:

חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה.

יד שניה אפשרי.

תודה מראש,

עמית

פורסם

ב550 שקל רותם מהפורום קנה מאסף את ה"מיני Head".

המגבר הרגיל שלי יש אותו עולה 1400.

המאפיינים שלהם אמורים להיות דומים.

דבר איתי בפרטי אני אתן לך את המספר שלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המספר, תודה. :)

אם יש עוד אופציות אני אשמח לשמוע (לא בגלל שפסלתי את האקווה חס וחלילה, פשוט רוצה לשמוע כמה אופציות)

פורסם

אם זה עד 1000 שקל ויש לך אופציה לקנות מחול וגם לא מפריע לך יד שניה אז כדאי ללכת על מגבר יד שנייה מhead-fi אבל החיסרון שאתה לא תוכל לשמוע אותו לפני , בכל אופן אנטולי לדעתי יכול לתת לך המלצה טובה למגבר משם.

וכמו שיוסי אמר אתה יכול ללכת לשמוע את המגבר שאני קניתי , דרך אגב מה ההתנגדות שלו?

כי לפי מה שאני זוכר מאסף הוא אמר שהמגבר שלי טוב להתנגדות של 250-300 אבל לא ל50 , תקנו אותי אם זה לא הגיוני כי אני לא בטוח בזה.

פורסם
  • מחבר

של הK601?

ההתנגדות: 120ohm

והנצילות: 92dB/mW

הן די כבדות, לא חושב שנגן MP3 יוכל "לסחוב" אותן בכלל.

החסרון שציינת באמת משמעותי, וכן במחשבה שניה אני מעדיף מהארץ וזהו (אלא אם כן יש מגברים מסויימים שידועים באיכותם ובהיותם "שקופים" -כלומר לא משפיעים או משנים את הצליל מעבר להגברה עצמה).

פורסם

לא נראה לי שהבנת אותו.

רותם חושב שהמגבר שלו מתאים לאוזניות עם התנגדות מעל 250 .

יש מגברים שהם כאלה.

ה Head הרגיל חזק יותר ומניע אוזניות בין 20 Ohm ל 400 Ohm בערך.

חזק מבחינת היכולת שלו להניע אוזניות מגוונות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה על ההסבר. :)

פורסם

הכי טוב שתשאל את אסף אם המגבר מתאים ואם כן תלך לשמוע אותו .

עוד אופציה זה המגבר שיש ביד שתים של קרייק , שמעתי אותו ולדעתי הוא טוב אבל הוא לא היה מתאים לאוזניות שלי (dt880 ) יש לו פירוט מאוד טוב ובמה מאוד רחבה אבל הבאס היה חלש ולא מורגש בכלל והגבוההים לא היו טובים עם האוזניות שלי , אולי לאוזניות שלך הם יתאימו אז גם אותו אתה יכול לשמוע ולבחון.

פורסם
  • מחבר

קרייק? איך כותבים את זה באנגלית?

פורסם

מגברים של creek נחשבים די קקה (אני אישית לא שמעתי)

לגבי הנצילות והעכבה של אוזניות מאשהו סיבה , הנתונים לא באמת אומרים הרבה ,ממש קשה להניע את ה701 שלי למרות הנצילות הגבוהה שלהם.

ממש אין מה לקנות בארץ מבחינת מגברי אוזניות,במיוחד ב1000 שקל -כדאי מאוד לשקול לקנות על עיוור (פשוט לקרוא הרבה בהייד פי) רוב הסבירות

שמגברים מאוד מומלצים שם לא יהיו רעים.

נראה לי כדאי להסתכל על האוריגינל מסטר,cute amp,corda aritrea ואם אתה מחפש משומשים יש הרבה אופציות.

פורסם
  • מחבר

זרוק דגמים מומלצים חופשי, אני כבר אחפש אם יש יד שניה או משהו כזה.

כמובן שאם אתם יודעים איפה יש דגם ספציפי במחיר טוב אני לא אתנגד ללינק :)

אגב, corda aritrea, לא קיים דגם שכזה.

חיפוש בTTVJ הביא את התוצאות הבאות:

http://www.ttvj.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Corda

cute amp לא מצאתי בכלל.

פורסם

גם אני חושב כמו שי.

במקומך הייתי חורש את הלוח בהייד פי ואת הביקורות על כל מגבר ומגבר ורואה מה מתאים לך , בביקורות כותבים לאיזו אוזניה המגבר מתאים ככה שאתה יכול להתאים .

ב1000 שקל אתה יכול להביא אחלה מגבר מהיד שנייה בהייד פי

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

תודה רבה.

חשבתי על העניין ואני לא חושב שאני מסוגל לקנות על עיוור. לפחות לא בסכומים כאלה.

רק לדמיין 50+ שעות עבודה קשה ומגעילה הולכות על משהו שאני אולי אתאכזב ממנו עושה לי צמרמורת.

פורסם

אתה תמיד יכול למכור בלי יותר מידי הפסד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים