עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לגראס.

Featured Replies

פורסם

עומר.. אם אתה רוצה לנסות- תריח את הנודים של עצמך אחרי שאתה אוכל חומוס. :smile1:

או שפשוט תריח את ה"חומוס".

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה יודע עם איזה חומרים כימיים ריססו את הגראס הזה?

אתה יודע מאיזה ערבי מהשטחים הוא הגיע?

אתה יודע עד כמה הוא נקי?

אתה יודע אם אתה אלרגי לאחד החומרים האלה (גראס או חומרי ההדברה שנמצאים עליו)?

אתה יודע שהגראס של היום מכיל כמות גדולה במיוחד של THC (מהנדסים אותו בצורה הזאת)?

אתה יודע ש- THC זה חומר רעיל? (אומנם מעט, אבל עדיין רעיל)

אתה יודע ששתי חברים שלי שרק ניסו פעם אחת, נמצאים היום בגמילה מסמים קשים? (וזה מתחבר למה שאודי אמר, הגראס ממכר מאד מבחינה פסיכולוגית שאנשים פשוט נוטשים את כל החיים שלי בשביל עוד שכטה. עם הזמן מתקדמים לדברים יותר כבדים)

אתה יודע שגראס פוגע בפוריות ומקטין את ספירת הזרע?

אתה יודע שגראס מסרטן יותר מסיגריות ב- 50-70 אחוזים?

אתה יודע שגראס מוריד את לחץ הדם בטווח הרחוק?

אתה יודע שגראס עלול לגרום לדכאונות ולבעיות נפשיות אחרות?

בקיצור, פשוט אל תכנס לזה.

כבר יצא לי לשמוע מספיק פעמים "נו זה רק פעם אחת, מה אתה כבד?". עם הזמן התחלתי לשמוע "רק עוד פעם אחת"... לצערי שמעתי את זה כמה פעמים יותר מדי.

איבדתי 2 חברים בגלל החומר הזה.

תהיה גבר ואל תכנע ללחץ החברתי.

שכנעת אותי

אם אני מעשן, רק HOME MADE :|

ותגידו זה לא תרופה לסרטן?

פורסם

פשוט חבל. תאמין לאנשים בוגרים ממך (לא בקטע של התמשאות אלא פשוט יצא לנו לראות מה קורה לחברה שהתחילו עם "רק פעם אחת"

וראינו איפה הם אחרי כמה שנים).

ולא גראס זה לא תרופה לסרטן, סה"כ נותנים את זה בצורה מבוקרת לחולה סופני בתור משכך כאבים. נותנים אותו כי חולה כזה כבר לא

צריך לדאוג לתופעות לטווח הארוך.

פורסם
  • מחבר

וואלה לא חשבתי שזה מזיק פעם אחת.

אני חושב שאני אוותר...

תודה חבר'ה!

פורסם

אלכוהול הרבה יותר מזיק מזה, רק שתהיה בעניינים...

מבחינת התנהגות, זה הכל תלוי בבנאדם, איך הוא רואה את הדברים ואיך הוא מקבל אותם.

אני לא ממליץ לך להכנס לזה, בדיוק כמו שאני לא אמליץ לך להשתכר, ובעיקר בגלל שאתה תאהב את זה ויכול להתמכר (פסיכולוגית).

בגדול - לא מומלץ... אבל תיקח בעירבון מוגבל את כל האנטיפתים פה שזורקים לאוויר "עובדות" ששמעו מ-"אל-סם".

השפעות לתווך רחוק לא יהיו לך. כל תופעות הלוואי הם זמניים. וזכור, כשהחוק נגד - אתה תמיד תשמע דברים רעים בהגזמה.

לפחד לא צריך, אבל לפעמים עדיף לא לגעת "בפרי הדעת".

פורסם

אלכוהול הרבה יותר מזיק מזה, רק שתהיה בעניינים...

אתה יכול בבקשה לפרט קצת....?

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט קצת....?

בלי לחפש יותר מדי.. מהתוצאות הראשונות בגוגל:

http://www.everyonedoesit.co.uk/cannabis_information/health/cannabis_health_cannabis_vs_alcohol.cfm

מבלי להתייחס לעובדה שיש להם אינטרס שם למכור אביזרים לעישון, מה שרשום שם אתה תמצא בכל מקום אחר.

פורסם
Alcohol kills more people per year than all other drugs combined... Times one thousand.

וואלה אפשר לקחת לבן , אלכוהול יותר מסוכן :silly:

פורסם
  • מחבר

אבל מסתבר שאפשר להתמכר לגראס

קצת דפיקת ראש לא תרגום לך להיות אלכוהוליסט

פורסם

להתמכר אפשר גם לבמבה, קולה וכו'... כמובן שגם לאלכוהול :lol:

הסיבה שמתמכרים בקלות לגראס מאוד פשוטה: זה הופך כל שטות לחוויה. (מחדד חושים, מעצים רגשות ,לטוב ולרע).

לדעתי, את המוטיבציה זה מוריד - שלא תעזו לערב לימודים ועבודה עם סמים. (למרות שאני מכיר כאילו שזה עוזר להם... זה כבר אישיות)

פורסם
  • מחבר

אה אז שאתם אומרים בעצם התמכרות זה בגלל שזה כיף?

חשבתי יש בזה חומר כמו ניקוטין או משהו שדופק לך תשכל לתמיד ואתה מתמכר

אני לא חושב שאם אני אעשן אני ארצה עוד, זה כמו ששתיתי פעם אחת בחיים שלי וודקה ואהבתי את זה ואני לא שותה עוד (אהבתי את זה עד שהגעתי הביתה וניסיתי ללכת לישון והרגשתי שהראש שלי מתפוצץ וכל מה שעשיתי באותו יום התחיל לזרום לי בראש בקצב.. )

פורסם

גראס לא ממכר פיזית

נפשית תלוי בבנאדם זה ממכר

...

עיניים אדומות - טיפות עיניים תמיד עובד..

אל תהיה בסביבה של ההורים שלך שאתה מעשן

וההשפעה עוברת משעתיים עד 8 שעות

תלוי בחוזק..

ד"א אל תשפטו לפי הגיל בפרטים :-\

פורסם

בלי לחפש יותר מדי.. מהתוצאות הראשונות בגוגל:

http://www.everyonedoesit.co.uk/cannabis_information/health/cannabis_health_cannabis_vs_alcohol.cfm

מבלי להתייחס לעובדה שיש להם אינטרס שם למכור אביזרים לעישון, מה שרשום שם אתה תמצא בכל מקום אחר.

מפריעים לי שם שני דברים:

1. אין שם נתונים מספריים. אם הם משווים בין כמות צרכני האלכוהול לכמות צרכני הגראס באופן אבסולוטי, מן הסתם הגראס פחות מזיק.

2. יכול להיות שפספסתי, אבל לא ראיתי הפניה לאף מחקר רציני שנעשה בנושאים האלו. הם כותבים שם שיש עדויות, אבל עדויות זה לא מחקרים. במקרה הטוב זה סיבה לנסות לערוך מחקר.

הם גם טוענים שם שאף אחד לא מת באופן ישיר מגראס. חוץ מהעובדה שלמות באופן ישיר או עקיף מזה זה לא משנה - כי אתה מת כתוצאה מהשימוש בזה, זה יכול לגרום לפגיעות רבות שאלכוהול לא יגרום להם. לא נתקלתי עדיין בלחץ דם נמוך כתוצאה מהתמכרות לאלכוהול, לדוגמה.

בכל מקרה, לא משנה מה יותר מזיק, לא להתמכר לא לזה ולא לזה.

אלכוהול מותר פה ושם לשתות, ואולי להשתכר אפילו, אבל לא באופן עקבי, אלא פה ושם באירועים, למשל. סמים - אפילו לא פעם אחת. הפעם האחת הזו לניסיון יכולה להגמר במכוני גמילה וחיים גמורים במקרה הטוב. במידה זו או אחרת זה גם תופס לגבי סיגריות.

אה אז שאתם אומרים בעצם התמכרות זה בגלל שזה כיף?

חשבתי יש בזה חומר כמו ניקוטין או משהו שדופק לך תשכל לתמיד ואתה מתמכר

אני לא חושב שאם אני אעשן אני ארצה עוד, זה כמו ששתיתי פעם אחת בחיים שלי וודקה ואהבתי את זה ואני לא שותה עוד (אהבתי את זה עד שהגעתי הביתה וניסיתי ללכת לישון והרגשתי שהראש שלי מתפוצץ וכל מה שעשיתי באותו יום התחיל לזרום לי בראש בקצב.. )

לא בהכרח ולא תמיד.

בסיגריות, למשל, החומר הממכר הוא ניקוטין. בלי הסברים מפוצצים, אני אסביר לך למה זו התמכרות פיזית - הגוף שלך מייצר באופן טבעי ניקוטין, בכמויות מאוד קטנות יחסית. אתה מתחיל לעשן ולהכניס את הניקוטין לגוף. הגוף מבין שאתה מכניס לו את הניקוטין ושאין יותר צורך לייצר ניקוטין, כי הוא מקבל את הכמות שהוא צריך ואף יותר מבחוץ. בגלל זה נורא קשה להפסיק - אתה מרגיש (ובאמת צריך) צורך פיזי בסיגריה.

כמובן שיש סוגים שונים של התמכרויות פיזיות, זו אחת מהם..

פורסם

אלכוהול אחד הסמים המסוכנים ביותר שיש

לא קל להתמכר, צריך גם מאפיינים אישיים שתומכים בזה

אם התמכרת לאלכוהול, מרבית הסיכויים שתגמור ברחוב בלי בית כסף ומשפחה.

גראס לעומתו זה ילד קטן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים