עבור לתוכן

לא מצליח להגדיל כונן C

Featured Replies

פורסם

יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן.

מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי.

ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה.

תודה לעוזרים!

פורסם

כמה שזה נשמע מוזר אתה יכול להעביר מקום רק מכונן קרוב זאת אומרת שאם סדר הכוננים שלך הוא c ואחר כך d ואחר כך e תוכל להעביר מקום מd לc אבל לא מe לc

אתה יכול לראות את הסדר אם תיכנס ל Computer Management ומשם ל disk Management

פורסם

יש לך ארבע כוננים כמו שכתבת?

או שהתכוונת למחיצות?

תתאר בדיוק איך המחשב שלך מחולק.

פורסם
  • מחבר

כוננים שאני מאחסן עליהם מידע הם: C,D,E,F

G כונן DVD ROM

ועוד 4 וירטואלים של דיאמון טולס

zatras forever אני חושב שזה גם איפשר להעביר מF לC אבל אני לא בטוח

פורסם

מבחינה פיזית כונן C סמוך לכונן D, ולכן אתה יכול להעביר מקום רק משני כוננים סמוכים.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לשנות לייבלים?

ואם לא יכול לעבוד אולי להתקין את הווינדוס אחרי פירמוט על כונן E?

פורסם

מה הבעיה להגדיל את כונן D על חשבון כונן E, ואחר כך להגדיל את C על חשבון כונן D?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה שאני חושב עליה, היא שעל כונן D יש הרבה מידע ועם אחרי ההעברה אני אנסה להוציא ממנו את המקום בשביל כונן C, יכול להיות שיהיו בעיות בכונן D והרבה מידע ידפק או יעלם

פורסם

הבעיה היחידה שאני חושב עליה, היא שעל כונן D יש הרבה מידע ועם אחרי ההעברה אני אנסה להוציא ממנו את המקום בשביל כונן C, יכול להיות שיהיו בעיות בכונן D והרבה מידע ידפק או יעלם

הזדמנות מעולה לגבות מידע ;)

פורסם
  • מחבר

חחח סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים