פורסם 2007 ביוני 518 שנים יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן.מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי.ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה.תודה לעוזרים!
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כמה שזה נשמע מוזר אתה יכול להעביר מקום רק מכונן קרוב זאת אומרת שאם סדר הכוננים שלך הוא c ואחר כך d ואחר כך e תוכל להעביר מקום מd לc אבל לא מe לcאתה יכול לראות את הסדר אם תיכנס ל Computer Management ומשם ל disk Management
פורסם 2007 ביוני 518 שנים יש לך ארבע כוננים כמו שכתבת?או שהתכוונת למחיצות?תתאר בדיוק איך המחשב שלך מחולק.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר כוננים שאני מאחסן עליהם מידע הם: C,D,E,FG כונן DVD ROMועוד 4 וירטואלים של דיאמון טולסzatras forever אני חושב שזה גם איפשר להעביר מF לC אבל אני לא בטוח
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מבחינה פיזית כונן C סמוך לכונן D, ולכן אתה יכול להעביר מקום רק משני כוננים סמוכים.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר יש אפשרות לשנות לייבלים?ואם לא יכול לעבוד אולי להתקין את הווינדוס אחרי פירמוט על כונן E?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מה הבעיה להגדיל את כונן D על חשבון כונן E, ואחר כך להגדיל את C על חשבון כונן D?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר הבעיה היחידה שאני חושב עליה, היא שעל כונן D יש הרבה מידע ועם אחרי ההעברה אני אנסה להוציא ממנו את המקום בשביל כונן C, יכול להיות שיהיו בעיות בכונן D והרבה מידע ידפק או יעלם
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הבעיה היחידה שאני חושב עליה, היא שעל כונן D יש הרבה מידע ועם אחרי ההעברה אני אנסה להוציא ממנו את המקום בשביל כונן C, יכול להיות שיהיו בעיות בכונן D והרבה מידע ידפק או יעלם הזדמנות מעולה לגבות מידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.