פורסם 2007 ביוני 418 שנים לא סתם יורה - World Class. אם תעשו עליו חיפוש זריז בגוגל תראו שהוא גם זכה באליפות העולם במקום החמישי וזכה מספר פעמים באליפות ישראל (וכנראה על חשבון גיא סטריק). אני לא יודע אם זה מוגזם להשוות את היכולת שהוא מציג בענף שלו ליכולת שבענפים שלהם מציגים ספורטאים כמו אריק זאבי, גל פרידמן ואלכס אברבוך.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים קראתי את זה בעיתון לפני מספר ימים אבל לא קישרתי אליך.מרשים ביותר - כל הכבוד.עריכה:איך זה שאין לך עמוד בWIKI?חבר'ה תארגנו לו משהו.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים Guy King הוא זכה באליפות העולם במינכן במדלייית זהב=מקום ראשון. הישג נדיר לישראלי, אתה בחור ממש מגוון!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר תמונה ראשונה נראה משהו עצבניאיך מודדים מהירות של הקליעה? FPS?חחחהאמת שכן. Feet Pre Secondהכדורים שאני יורה הם בסביבות 1000FPS
פורסם 2007 ביוני 418 שנים כל הכבוד ומברוק בהצלחה בהמשך וסתם שאלה בן כמה אתה וכמה זמן אתה מתעסק בתחום הזה ?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים חחחהאמת שכן. Feet Pre Secondהכדורים שאני יורה הם בסביבות 1000FPSלאיזה מרחק יכול להגיע הקליעה? ללא רוח כלל.. אוויר עומד לא מפריע לך כלל לירות ישר
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר כתוב על אריזת התחמושת שהקליעים מסוכנים בטווח של 1.2 מייל.אני כיום בן 25 ועוסק בירי קרוב ל-10 שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.