עבור לתוכן

משדרג מעבד... מה כדי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב.

השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג!

כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.

פורסם

אין מעבד ששווה לך לשדרג אליו כרגע..

וזאת מכיוון שאין מעבדים טובים שמתאימים ללוח שלך

מה שכן תוכל לקחת לוח M2N-E (שעולה 500 שח) + מעבד כפול ליבה וזה לא יעבור את התקציב

קח מעבד בהתאם למה שאתה מוכן לשלם... 4800+ נחשב מספיק גם למשתמשים כבדים יחסית אבל תרגיש חופשי לבחור מעבד עד 5600+ X2 שהוא מאוד משתלם ודי מומלץ..

או שאתה בכלל רוצה אינטל..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין, הלוח שלי הוא סוקט 939 ותומך בכפולי ליבה (חשבתי שבשביל זה קיים הDPS).

אז למה אתה אומר שאין מעבדים טובים שמתאימים ללוח שלי? ודרך אגב בתור עובד אינטל אני מתעקש להשתמש במעבד של AMD לך תבין....

פורסם

כבר לא מייצרים מעבדים כפולים לסוקט הזה ולכן קשה למצוא אותם...

מצאתי משהו אבל תבדוק מלאי לפני שאתה מזמין http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=399323

פרסום מוטעה של החנויות... גם זה AM2 ולא 939

תבדוק את אלו...

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CPU&keyword=X2+939

כמו שאתה רואה אין מעבדים חזקים לסוקט הזה.. וגם אם יש קשה למצוא..

4200+ X2 ב600 שח זאת האופצייה היחידה ולא הייתי קורא לזה מבחר..

גם זה פרסום מוטעה..

פשוט לא ניתן למצוא יותר מעבדים כפולים לסוקט הזה..

פורסם

המעבד שהצעת לו הוא בסוקט AM2 למרות שמצויין 939. התקשרתי לברר.

להזכירכם, יש פוסט מלפני שבוע שמדבר בדיוק על השדרוג שהבחור מחפש.

בארץ קשה להשיג מעבדים כפולי ליבה ל 939, בחו"ל בהחלט ניתן.

פורסם

שבוע שעבר הזמנו פה כמה חבר'ה מהפורום X2 3800 חדש בסוקט 939 מ-EBAY ב 450 שקל כולל המשלוח לארץ.

אם זה מעניין אותך אתה מוזמן לצפות בלינקים ולהתייעץ איתי לגבי איך ומאיפה להזמין..

יש לך שם גם 4600 X2 באיזה 750 שקל כולל המשלוח.. תעשה את החשבונות שלך לבד..

אני בכל אופן לא מצאתי לנכון לשלם כמעט כפול על מעבד שלא נותן הבדל משמעותי בביצועים על X2 3800.. בנוסף לכך אני מתכוון בכל מקרה לעשות לו OC לסביב ה 2400.. אז בכלל..

עד כמה שאני בדקתי בטלפונים בחנויות בארץ , אין להשיג כפולי ליבה לסוקט שלנו פה בארץ..

*עריכה* עוד לפני שהספקתי להגיב כבר כתבת לו !! ;)

בכל אופן הנה הת'רד של WIZI משבוע שעבר..תעבור עליו..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263022.0

פורסם
  • מחבר

חברה, אני לא גר בארץ אלא בחו"ל, ככה שאני מניח שלא יהיה לי קשה למצוא מעבדים בסוקט 939ץ

השאלה שלי מאוד פשוטה, מה הדגם שהכי משתלם לי לקנות יחס עלות מול ביצועים

פורסם

השאלה לדעתי לא נכונה.

אם אתה גר בחו"ל ויש לך תקציב גדול לך על הטופ. X2 4800

המחיר שלו בחו"ל נע סביב 275$ פלוס מינוס והוא בהחלט שווה ערך לפחות לגירסה המקבילה בסוקט AM2

מצד שני אם יש לך תקציב קצת יותר מוגבל אז אולי 4400 שמגיע עם 2 מגה CACHE בניגוד לשאר הגירסאות.

אני הולך עם jacko בעניין הזה. ה K10 עומדים לצאת עוד כמה חודשים המערכת לא תשאר יותר מאשר שנה נוספת ואם כן יש מגבלת תקציב אז בהחלט ללכת על ה 3800 עם איזה OC קטן ונחמד.

פורסם

חפש ב EBAY אופטרון 170/175 שנמכרים ממש בזול,יהיה הכי טוב

לסוקט 939.

פורסם
  • מחבר

חפש ב EBAY אופטרון 170/175 שנמכרים ממש בזול,יהיה הכי טוב

לסוקט 939.

Opteron X2 175 is not supported by my motherboard.

So I guess i'll have to buy X2 4800 and hope it will be ok for the upcomming year.

פורסם

אין מצב..

זה נראה לי מוזר מאוד..

סה"כ זה סוקט 939 המעבד (אופטרון)לא נראה לי שהלוח

לא תומך בזה,אולי רק צריך לעדכן ביוס.

סתכל פה : Socket 939 supports AMD Athlon64 X2/ 64 FX/ 64

זה מהאתר של ג'גיבייט...

ד"א המחירים ממש מצחיקים ב-EBAY....

610 שקל לאופטרון 170.

בהצלחה.

פורסם

אופטרון יכול להיות פיתרון טוב למדי עבור מערכת שמשמשת לעריכת ווידאו וקול. עבור שימושים של משחקים או כל שימוש אחר האופטרון, בייחוד בתצורה של מעבד בודד, לא יתנו יתרון.

אני בהחלט יכול להסכים שהאופטרונים ממש זולים עבור סוקט 939 באיביי.

פורסם

There are no AMD 4800 processors available for socket 939 in Israel. The newest AMD processor for that socket is the 4200 and it cost more than a 1000 NIS. why would you bother at all to look for an AMD 939 processor when you can get it almost half the price at the US?

פורסם
  • מחבר

There are no AMD 4800 processors available for socket 939 in Israel. The newest AMD processor for that socket is the 4200 and it cost more than a 1000 NIS. why would you bother at all to look for an AMD 939 processor when you can get it almost half the price at the US?

הסיבה היא שאני גר באירופה לא בארה"ב אבל אם מישהו מכיר מקום שבו אני יכול לקנות אונליין מעבד מחנות רשמית (לא איביי) את המעבד הנ"ל אני אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים