פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא אז תעבירו אותו לאן שנראה לכם. אז ככה התמונה הזאת: '>http://www.2send.us/"] זה לוח BAD AXE 2 עכשיו מהם החיבורים האלו לעזאזל? את המולקוס אני רואה אבל אני לא מבין בשביל מה צריך אותו? ומה זה ה 8 פינים הזה? למה החיבורים האלה משמשים? ובאיזה ספק כוח יש את החיבורים אלו? תודה, ושוב אני מצטער אם זה לא מתאים...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים ה-8 פינים זה EPS 12V, הוא שימושי מאוד כשיש לך איזה P-D כבד, קצת פחות עם C2Dבכל מקרה בחלק מהלוחות נדרש שימוש רק בחיבור 8 פינים (כלומר לא 4 של ATX 12V), ובחלק לאהמולקס הוא בשביל CrossFire כדי לספק חשמל לכרטיס השני
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אז לגביי השמונה פינים,אם אני עושה שימוש סתם למשל ב E6600 על הלוח הזהומחבר אותו עם החיבורים הרגילים התור של ה 24...ויש עוד חיבור אחד של 4 אז אני מחבר אותו בשמונה?כי אין לי בספק חיבור כזה....
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר הלוחות האלו באים עם מתאם ל 8 פינים?או שאני צריך לדאוג שיהיה לי אחד כזהבספק כוח?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים בספק כח יש לך שרוול של 24 פינים...ועוד שרוול של פעמיים 4 פינים שכל אחד מהם 12 וולט...תחבר את שתיהם פשוט
פורסם 2007 ביוני 518 שנים הלוחות האלו באים עם מתאם ל 8 פינים?או שאני צריך לדאוג שיהיה לי אחד כזהבספק כוח?אתה צריך לדאוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.