עבור לתוכן

לא מרוצה מהRadeon 9500 pro שלי. כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס אבל תנסה לקחת כרטיס אחר של ATI

ופשוט לראות אם הוא גם עושה בעיות

כי זה קרה לחבר שלי אז זה יכול להיות בגלל הלוח

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן את המפרט המלא של המחשב שלך...

זה נראה בעיה במשהו אחר...

פורסם

S.Gabay, למה לך להחליץ ל4400? אני בשיא הרצינות שואל אותך עם אתה רוצה להחליף ל4600 שלי!

קח תהצעה ברצינות....

נו? מה אתה אומר R9500PRO על GEFORCE TI 4600???

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

כי יש לי אותו מפרט כמעט

ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה :hi:

פורסם

באמת שלא שווה להתווכח עם N00bz... לא יצא מזה תועלת. אני עדיין זוכר את ה-N00B שהחליף 9700 ל-4600 בגלל בעיה קטנה במשחק בעייתי כמו CS (לא משהו שאני לא הייתי פותר ;D)... אגב, לפרוטוקול, ה-4200 שלי עשה יותר בעיות מה-8500 הקודם שלי והוא גם הרבה פחות איכותי... ::)

בכל אופן, לבחור שחווה בעיות עם ה-9500PRO, הדבר היחיד שאני יכול לייעץ הוא לבדוק שאכן אתה התקנת את הדריברים נכון, ושאכן הדריברים האלו הם ל-BBA אם הכרטיס שלך הוא BBA או PBA אם הכרטיס הוא PBA...

עוד ניתן לנסות את הדריברים המכוונים של Omega/Plutonium... ניתן למצוא אותם כאן וכאן

עוד נקודה היא, שהמשחקים NWN ו-DS מסתמכים ברובם על מהירות החישוב של המעבד ולאו דווקא על הכרטיס הגראפי (תחשבו על משחקי אסטרטגיה).

ועוד נקודה (מצטער, כבר עריכה שלישית) היא ששמתי לב שהמפרט שלך (S.Gabay) מאוד דומה למפרט של מחשב קברי, כזה שבדרך כלל קונים בניורון (פנטיום 1.7, RDRAM 800, לוח לא ידוע) וכו'... אני הייתי מייעץ לבדוק את שאר חלקי המחשב לפני שמוותרים על כרטיס מדהים כמו 9500PRO.

פורסם

ATI

הכרטיס יוצא עכשיו, דרייברים בעוד חודש, דרייברים שפועלים עוד חצי שנה..

אם לא היו לו בעיות לפני שהוא התקין את הכרטיס, מן הסתם הבעייה היא בכרטיס. פשוט חכה כמה חודשים עד שייצאו דרייברים שמטפלים בכל הבעיות. אני מסכים שלא כדאי לך להחליף את ה9500P בכרטיס שהוא לכל הדעות מדור קודם

פורסם

מה זה BBA PBA. אזב קניתי כרטיס זה לפני שעה לאחר בחינות רבות אצל חברים וצפיה בהרבה מבחנים וביקורות

פורסם

מה זה BBA PBA. אזב קניתי כרטיס זה לפני שעה לאחר בחינות רבות אצל חברים וצפיה בהרבה מבחנים וביקורות

PBA - POWERD BY ATI

BBA - BUILT BY ATI

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני לא מתווכח עם אף אחד, וזה ממש לא נעים לשמוע משהו בסגנון "הבנאדם הזה חדש, עזוב לא שווה להסביר".

לא קניתי את הכרטיס סתם, רק אחרי שקראתי ביקורות וראיתי בנצ'מארקים.

הכרטיס הוא BBA, והתקנתי את הדרייורים 3.1 של BBA. ומה אלה הדריוורים של Omega והשני שאמרת?

לוח אם מעודכן במפרט.

ולמה אנשים רוצים שאני אחליף איתם? אפילו אם זה ברצינות. אני יודע שהכרטיס פ33ה, ולפניי שהרמתי את הטלפון להחליף ויתרתי, כי באמת כדאי לנסות לתקן, ולא לוותר על כזה כרטיס, כי הוא משאיר אבק ל GF4 TI למיניהם.

אני יודע עכשיו שהמחשב חרא, הוא באמת נקנה בחנות קבר. (מה לעשות, קנו לי אותו לבר מצווה, ולא הבנתי כלום במחשבים, ואתם יודעים איך זה בישראל, אם מישהו לא מבין אז אפשר לעשות ממנו קופה) כל יום אני קם אם תחושה, שהיום אני לוקח M16 ומרסס את המוכר שמכר לי את המחשב, ועוד קרא לו תותח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים