עבור לתוכן

לא מרוצה מהRadeon 9500 pro שלי. כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם

יש לי 9100SAPPHIRE על P3-733 והוא מריץ הכל בקלילות. יותר טוב מGF4MX440 עם P4-2000 של חבר שלי...

וזה עוד עם הCATALYST הישן של ATI (באנדל דרייוורים)

משהו דפוק בכרטיס שלך.

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גם אם הוא היה דפוק או לא, הם שלחו לי אחד חדש כי עד שהם יבדקו אותו יקח זמן והם לא רצו שאני יתקע בלי כרטיס.

פורסם

עדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכרטיס החדש שהם שלחו לי ו..........אין שיפור.......... התקנתי את הדריוורים החדשים, אבל משחקים עדיין לא עובדים חלק.

מה אתם אומרים, צריך עוד זיכרון או להחליף את המעבד החנטריש? (בבדיקות של 3d mark 03, בבדיקות של המעבד, במבחן עם האישה והטרולים, זה רץ על 5 fps ורוב הזמן 0...) מה לעשות ? אני נואש.

חוץ מזה, שאני שם את הקצב ריענון על 85, יש גלים בולטים במסך, ואין ליד המסך שום דבר....

דיי, נמאס לי....

פורסם

עם ה8500 שהיה מותקן אצל אחי היו תופעות דומות, במעבר לTI4800SE - שזה TI4400 הכל עובד חלק ויפה ללא שום בעיות.

המלצה שלי, קח את ה 4400 ותהיה שקט ומבסוט !

פורסם
  • מחבר

היה על זה כבר מאה אלף דיונים שRadeon 9500pro מפיל לקרשים כל כרטיס GF4 ti, ויש גם תמיכה מלאה ב DX9.

בבחינות של 3d mark 03 כל מי שהיה לו Radeon 9500 pro/9700pro עבר את ה2000 נקודות, ואילו אחרים נשארו ב~ 1500~

מה לעשות ? בא לי לקחת את המחשב ולזרוק אותו מהחלון שיתנפץ באספלט.

הכי מבאס זה שכל המשחקים שקניתי, כי חשבתי שאני הולך לשחק בהם חלק , יושבים להם במדף מלאים אבק.

אתם יודעים מה? אני אלך לחבר שלי, ואשאיל ממנו את הGeForce 4mx שלו, אם אני רואה שמשחקים עובדים חלק אצלי, אני מחליף למשהו

טוב של Nvidia ו3D mark על ה <צינזור>. ועם הרדאון אני אנגב את ה<צינזור>.

פורסם

ATI לא טוב ל N00bz...

לדעתי צריך להוסיף את זה לאריזות המוצרים שלהם.

פורסם
  • מחבר

ATI לא טוב ל N00bz...

לדעתי צריך להוסיף את זה לאריזות המוצרים שלהם.

למה? אם אתה מכיר את הבעיות אז איך בדיוק אני מתקן אותן?

פורסם

וואי איך ביעסתה אותי!

עוד שניה עמדתי לקנות 9500 Pro!!!

אתה בטוח בכל הדברים האלה שאתה אומר?????????????? :AR15:

פורסם

זהו, שלא!

תלמדו להתקין דרייברים ולקנפג אותם כמו שצריך, לא תיהיו מאוכזבים.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט שלך?

מצטער אם ביאסתי אותך, אבל אני הרבה יותר מבואס ממך. כל מה שאמרתי זה נכון.

אני יודע שזה כרטיס פצצתי, אבל מה לעשות שאף אחד לא יודע להתמודד עם הבעיות שנתקלתי בהן.....

עוד חצי שעה אני מתקשר להחליף אותו באיזה GF4 ti 4400, גם ככה אני לא שחקן כבד, לא מזיז לי UNREAL.

הכי אני מתבאס זה שאני מחליף כרטיס שמשתווה לTI 4600 ואף עוקף אותו.

פורסם

רוצה להחליף?

פורסם
  • מחבר

רוצה להחליף?

לא.

אם אתה יודע איך לסדר את הבעיות בבקשה תגיד לי, ניסיתי לשחק עם הדרייורים, אבל זה לא עוזר.

פורסם

רוצה להחליף?

לא.

אם אתה יודע איך לסדר את הבעיות בבקשה תגיד לי, ניסיתי לשחק עם הדרייורים, אבל זה לא עוזר.

אני ציני, אני לא הייתי מחליף את הליטדק ( :-* ), צ'מע אני לא מאמין שאם זה עושה בעיות, אז הג'יפה יהיה פסדר.

אתה יכול לבדוק באיזה AGP עובד הכרטיס שלך? תיכנס ללשון הדרייברים/או עם WCPUID ...

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מחליף אותו לGeForce 4 ti 4400. חוץ מזה, מאז שהתקנתי את ה DX 9, יש לי גלים במסך, ושנכנסים לDungeon Siege ומשחקים קצת, הופ נכבה המסך, או שנתקע המחשב.

למישהו יש איזה טיפ או עצה לפני שאני מחליף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים