עבור לתוכן

לא מרוצה מהRadeon 9500 pro שלי. כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

חיכיתי לכרטיס הזה הרבה זמן, שהוא מיד הזמנתי אותו. אבל עכשיו, לאחר שיש לי אותו כ 4 ימים, אני בהחלט יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, למה? כי הוא מריץ לי משחקים מאוד לאט, ולפעמים אני בכלל שוכח שהחלפתי את הGeForce 2mx שלי.

ניסיתי את שלושת המשחקים התלת המימדיים האהובים עליי על הכרטיס, ומה ראיתי?

1) Dungeon Siege עובד לאט, עובד ב20 FPS שזה בדיוק כמו שהGF2 הריץ אותו.

2) Neverwinter Nights גם עובד לא משהו, וגם במסכי טעינה ובסרטים, התמונה נראית כמו פאזל מקוביות שכל החלקים החליפו את מקומם, ובכלל, שיוצאים מהאקדמיה, (מי ששיחק יודע על מה אני מקשקש) ומטיילים בעיר, הכל זז מאוד לא חלק.

3) GTA 3, עובד חלק, אבל לפעמים נתקע. עדיין מאכזב.

ניסיתי את כל הדרייוורים האפשריים, אני משחק על הפרטים הכי נמוכים שיכולים להיות ושום דבר לא עוזר. חבר שלי, יש לו P4 2000, וזכרון 256 ddr, וHarddisk ישן שלקח מהמחשב הקודם (Celeron 350) וכרטיס מסך GeForce 4 mx 420, ואצלו המשחקים עובדים חלק,

למרות שהתוצאה שלי ב3d mark גבוהה משלו בכמה אלפים טובים.

עכשיו למשפט הסיכום: אני לא שחקן כבד, בDoom 3 אני אפילו לא מעוניין, אז האם יותר טוב בשבילי להחליף את הכרטיס בGeForce 4ti 4400? למה התמיכה בDX9 כל כך חשובה? לא נראה לי שאני מסוגל להתמודד אם כל הבעיות של ATI, בבקשה תעזרו לי להחליט...... :-\

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי שקלת את זה שהכרטיס הספציפי אותו סיפקו לך פשוט דפוק ? תנסה להשתמש באחריות ולהחליף .

פורסם

אחי, אני בדיוק משדרג עכשיו את המחשב וקונה כרטיס מסך חדש במקום הג'י פורס 2 mx400 שלי. אני ניסיתי לשכנע את אבא שלי שיקנה לי רדאון 9500 פרו אבל בסוף אני יסתפק ב-9100 של sapphire. אם אתה אומר שהכרטיס שלך (שאמור להיות בין הטובים שיש) לא טוב אני בטוח ב-95 אחוז שהכרטיס מקולקל. אני ממש מציע שתחליף אותו. תן עוד פרטים על החברה של הכרטיס ונראה.

דרך אגב, בRADEON אין תמיכה ב-DIRECTX 9? רק בג'י פורסים למיניהם?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של ATI. רק לרדאונים החדשים יש תמיכה 100% בDX9.

פורסם

אני ממליץ לך בחום לחכות לגרסת הדרייברים הבאה של ATi, הבעיה הזאת של תקיעות תכופות ואיטיות באפליקציות Direct3D (כמו Dungeon Siege, למשל) היא מוכרת ועל פי ATi היא תתוקן בגרסה הבאה של הדרייברים.

פורסם

הנה , בבקשה , הבעיה היא בדרייברים ולא בחומרה ( הכרטיס עצמו) . מומלץ לחכות לדרייברים.

כיום , שום ג'יפורס (חוץ מה-FX שיצא עוד מעט) לא תומך ב-DX9 וכרטיסי המסך החידים שתומכים כיום הם משפחות 9500/9700 של הראדון. לא להתבלבל.

פורסם

אתם יכולים להסביר מה נותנת התמיכה הDIRECTX 9 ?

פורסם

התקנת מחדש את המערכת או שפשוט החלפת דריברים?

פורסם
  • מחבר

ומה יכול להסביר את התופעה שיש לי בNeverwinet Nights? המסכי הטענה מתחרבשים, והסרטים גם לא נראים כמו שצריך. (אם אני שם רזולוציה גדולה מ 600x800 אז הסרט לא תופש את כל המסך, אז בצדדים יש גם כן חרבושים.

מתי יוצאים הדרייוורים, אני בן אדם עסוק, יש לי צב לגדל. ;D

איך יקראו לדרייורים? Catalyst 3.1? כי עכשיו הכי חדש זה 3.0 נכון? ולמה לעזאזל הATI Control Panel מותקן לי בעברית? איך אני משנה לאנגלית?

עכשיו שאני שם לב... גם לך (MiniMizer) יש את אותו הכרטיס. לך אין בעיות עם אף אחד מהמשחקים שציינתי?

פורסם

התקנת מחדש את המערכת או שפשוט החלפת דריברים?

פורסם
  • מחבר

אחרי ששמתי את הכרטיס במחשב, התקנתי מערכת הפעלה מחדש.

פורסם

האמת שלא ניסיתי אף אחד מהמשחקים האלו :-X

פורסם

יכול להיות הכרטיס מסך שלך דפוק.

או שאולי זה המעבד שלך, כי המעבדים הישנים של אינטל ניו די דפוקים ואיטיים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש!!!!!!!! :jump:

יצאו דרייוורים חדשים לATI! עכשיו אני צריך לחכות עד שאני יקבל את הכרטיס בחזרה (הם בכל זאת שלחו לי חדש כדי שאני יהיה מרוצה)

אם הדרייורים האלה לא עוזרים, כנראה משהו אחר דפוק...

פורסם

בreadme של ה3.1 באמת היה כתוב משהו על NWN.... ::) ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים