עבור לתוכן

הבדלים בין E6600 ל Q66000..

Featured Replies

פורסם

לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600..

אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000?

עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)

פורסם

משחקים שידעו לנצל 2 ליבות ידעו לנצל גם 4 ליבות

ואז יהיה הבדל בביצועים

פורסם
  • מחבר

משחקים שידעו לנצל 2 ליבות ידעו לנצל גם 4 ליבות

ואז יהיה הבדל בביצועים

אתה יכול להיות לפרט קצת יותר? :)

איזה הבדל בערך?

ברמה של PD ל E6300?

פורסם

לדעתי חכה לירידת מחירים, ואז תקנה לך Q6600, בתקווה שהוא ירד למחיר שפוי גם בארץ.

פורסם

אני לא רואה טעם לקנות Q6600 כרגע. צורך סתם יותר מידי חשמל ולא נותן כלום לשימוש רגיל ולמשחקים. איזה משחקים יכולים לנצל 2 ליבות? מתי תבינו שלמשחקים צריך כרטיס מסך טוב ולא מעבד. הE6300 מספיק ויותר ממספיק למשחקים.

פורסם
  • מחבר

לדעתי חכה לירידת מחירים, ואז תקנה לך Q6600, בתקווה שהוא ירד למחיר שפוי גם בארץ.

הקטע זה שאני כבר מחכה מלא זמן.. משאמרו שתצא איזה מערכת הפעלה שתעשה איזה שינויים בשוק :lol: ואז לירידת מחירים של אינטל.. ואז לNVIDA ואז לATI..

אז אם זה קריטי בטירוף אני כבר רוצה לקנות את זה..

אבל קודם אני מעדיף לדעת מה ההבדלים..

פורסם

אין שום סיבה להניח שמשחק או תוכנה שיעשו שימוש רב ב-2 ליבות יעשו גם שימוש נרחב ב-4 ליבות.

פורסם

ידוע שקרייסיס הולך לתמוך במעבדים מרובעי-ליבה, אז אולי זו תחילה של תקופה שמשחקים ותוכנות יתמכו בריבוי ליבות עד QUAD, כדאי לחכות ולקנות Q6600.

פורסם

כולם יכולים לתמוך במרובעי ליבה - זה פנטסטי.

אבל אם יהיו נניח שני תהליכים שיעמיסו 2 ליבות ב-70% נניח, ושאר התהליכים יעמיסו את 2 הליבות הנותרות ב-5% כ"א, לא הייתי קורא לזה ניצול.

פורסם

כולם יכולים לתמוך במרובעי ליבה - זה פנטסטי.

אבל אם יהיו נניח שני תהליכים שיעמיסו 2 ליבות ב-70% נניח, ושאר התהליכים יעמיסו את 2 הליבות הנותרות ב-5% כ"א, לא הייתי קורא לזה ניצול.

מאיפה אתה יודע שזה יהיה ככה?

אם אומרים שזה יתמוך במרובעי ליבה אז כנראה שכל ליבה תתאמץ באותה הרמה

פורסם

היום , מי שמתעסק בקידוד , המרובע ליבה ייתן את השיפור הכי משמעותי

לשימושים אחרים כיום לא יהיה הבדלים

בכל מקרה לטווח ארוך מעבדים מרובי ליבות ינוצלו יותר ויותר , בקיצור שווה להמתין

פורסם

אני כמובן לא בצוות הפיתוח של המשחק, אבל המילה "יתמוך" לא אומרת שיהיה גם שיפור ביצועים מהותי או אפילו מורגש כלשהו.

פורסם

עדיף לך לקנות כבר עכשיו E6600. אם עוד שנה שנתיים באמת יהיה יתרון משמעותי לקווד תוכל שפוט לשדרג רק את המעבד- לקנות Q6600 לא יעלה לך הרבה יותר מהפרש שיש עכשיו בין שניהם (כשיהיה פנרין QC ואולי אפילו נהלם קונרו יהיה ממש זול)

רק תדאג לקחת לוח אם מתאים, אולי אפילו עם P35 , ככה שתוכל לשדרג רק את המעבד (אולי אפילו ישר לפנרין)

פורסם

מכיוון שיש כל כך הרבה הודעות בנושא, אני אוסיף את שאלתי פה ולא בנושא חדש:

מבחינתי השימוש העיקרי למחשב הוא משחקים ותכנות.בכל זמן שאני לא משחק, הווינדוס שלי עדיין עסוק במשהו.. אם זה הרבה אתרים שאני נמצא בהם באותו זמן, אייסקיו\מסנג'ר וכדו', תכנות בסביבת Visual Studio 2005 וAdobe Reader, וכל זה באותו זמן. חשוב לי מאוד שאני ארגיש ששום דבר לא מאט השני ושגם זמני הגישה לתוכנות השונות יהיו מהירים יותר. האם לצרכיי אני ארגיש את ההבדל בין מעבד עם 2 ליבות ל4 ליבות?

מרבית הבנצ'מארקים מציגים מבחנים ספיציפיים ליכולת של מערכת, אמנם לא ניתן להסיק בוודאות מה ההבדל בתפקוד הכללי במערכת, ניתן רק להניח.

תודה

פורסם

בעיניי התשובת פשוטה מאוד. 6600 או 4XXX ו-OC. הרי כל מעבד מסידרת core שמגיע ליותר מ-3Ghz עולה על כל מעבדי האקסטרים של הסידרה ולי זה נראה מספיק והותר, בטח ובטח למשחקים ושימוש יומיומי.

Q2D הוא מרובע ליבה כמו ש-P-D כפול ליבה, על הנייר, בפועל מעט מאוד יישומים יוכלו לעשות בו שימוש אמיתי ליעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים