פורסם 2007 ביוני 418 שנים הדגם המדוייק הוא : 5DR-B500Eרשום עליו 500WATTוקיבלתי אותו עם מארז שדיי דומה לזה :http://uploaded.fresh.co.il/2005/12/08/91209534.jpgהוא יחזיק את המפרט שלי כרגע + עוד הארד דיסק + 1950XT ?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים חברה מוכרת מאוד בישראל, חברה ישראלית למהדרין.הם קונים ספקים, מדביקים עליהם מדבקה ומשווקים.ספק ג'נרי עם כל היתרונות והחסרונות.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אם אני אנסה להפעיל את זה בלי להחליף ספק, יכול לקרות נזק ?משהו יכול לההרס ? הספק יכול לההרס ?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים יכול להיות שהוא לא יוכל להחזיק כלל, יכול להיות שהוא יוכל.החשש הוא מפני קריסה של הספק וחשמול כל שאר המחשב ביחד איתו.הספק יכול לההרס ?הדבר האחרון שאתה צריך לדאוג לו הוא הספק. הוא הרכיב הכי זול במערכת שלך.תדאג לכרטיס מסך, שעולה פי 10.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אתה יכול לנסות, זה אפילו יכול להצליח, אבל לא הייתי ממליץ על הפיתרון הזה לאורך זמן.עם השדרוג, תקנה ספק שיוכל לעמוד במשימה.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים יכול להיות שהוא לא יוכל להחזיק כלל, יכול להיות שהוא יוכל.החשש הוא מפני קריסה של הספק וחשמול כל שאר המחשב ביחד איתו.הדבר האחרון שאתה צריך לדאוג לו הוא הספק. הוא הרכיב הכי זול במערכת שלך.תדאג לכרטיס מסך, שעולה פי 10.להיפך זהו רכיב חשוב שאם הוא נדפק הוא יכול לדפוק את כל המחשב (מנסיון)TZAG-ELITA - זהו יבואן שנמצא באור-יהודה ומביא ספקים זולים על שמומומלץ מאוד להחליף
פורסם 2007 ביוני 618 שנים להיפך זהו רכיב חשוב שאם הוא נדפק הוא יכול לדפוק את כל המחשב (מנסיון)TZAG-ELITA - זהו יבואן שנמצא באור-יהודה ומביא ספקים זולים על שמומומלץ מאוד להחליףלא הבנת אותי.פותח הת'רד חשש מפני נזק לספק -הספק יכול לההרס ?מה שאמרתי זה שלא צריך לדאוג לספק שלו, שעלה 100 ש"ח, אלא לכרטיס מסך ששווה פי 10.לכן, ע"מ שלא לשרוף את כרטיס המסך, יש להשתמש בספק נורמלי.ותגובתי לפני-כן:יכול להיות שהוא לא יוכל להחזיק כלל, יכול להיות שהוא יוכל.החשש הוא מפני קריסה של הספק וחשמול כל שאר המחשב ביחד איתו.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים היה לי בבדיוק את הספק הזה והוא לא החזיק לי אפילו X850 XT הם סתם מדביקים עליו מדבקה של 700W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.