עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני לא מעודכן[צבא וכאלה]לפני כמה שנים ידעתי הכל ועכשיו אני בקושי יודע משהו...

יש לי מחשב

Amd Athlon 2.6+

1024 DDR RAM

Readon 9600 256mb XT

עכשיו,אני מחפש כרטיס מסך אחר,המחשב שלי דיי טוב אני חושב,אבל עומדים לצאת משחקים קטלניים השנה וצריך להתכונן לא?המערכת הזאת לא תריץ לי בטח משחקים כמו crysis ודומים,אמרו לי שיש טכנולוגיות חדשות בכרטיסים שאיכשהוא זה קשור ללוח האם[משהו PCI EXPRESS נראה לי],אז אם אני לא טועה לוח האם שלי זה או זה:

EP-8RDA3+PRO

http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3plusPRO

EP-8RDA3IPRO

http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3IPRO

לא סגור איזה שלי אבל אחד מהם.

אני הסתכלתי בפוסט של הכרטיסים המומלצים,ואני לא סגור על עצמי בכלל,התקציב הוא 500-1000 שקל.אבל אני לא רוצה לקנות במחיר גבוה מדי וממש להסחף,אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים בתצוגה לא מקסימלית אבל שאני יכול להנות מגראפיקה טובה בלי תקיעות\משיכות\באגים\לאגים וכדומה..

אודה לכם אם תענו לי ותעזרו לי

בברכת יום טוב.

פורסם

הלוח שלך תומך בAGP ....

כמו כן בתקציב הנ"ל חפש 7600GT...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה

בקשר להודעה,הלוח שלי תומך ב AGP אתה אומר,ויש כרטיסים שמתאימים כמו שאמרת לי,אז נרגעתי כי להחליף לוח אם זה כבר יוצא לי דיי כבד מבחינת תקציב,בקשר לכרטיס אנחנו מדברים על זה?:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492356

אם כן,,השאלה היא האם זה 'יחזיק' לי משחקים שעתידים לצאת?..שוב,אני לא מדבר על הגדרות מטורפות,אבל בהחלט שאי יהנה מהמשחק,יש לי מחשב דיי טוב לדעתי[אני לא מבין גדול אבל]2.6 זה לא כזה רע,1024 DDR ראמ זה בכלל לא רע,אז תחלאס מה שיקבע זה הכרטיס מסך[בייחוד עם משחקים].

אתה ממליץ עליו?כמו כן האם יהיה הבדל רציני בינו לבין הכרטיס שיש לי כרגע[readon 9600 256 XT]

ה

הלוח שלך תומך בAGP ....

כמו כן בתקציב הנ"ל חפש 7600GT...

פורסם

האו נחשב היום לכרטיס בינוני ומספק לאפיק הAGP..

ואם יש לך 1200-1500+- שקל..אתה יכול לקחת X1950PRO....

ומין הסתם אתה תרגיש בהבדל..

שים לב ששני הכרטיסים הנ"ל דורשים חיבור מתח מהספק ישירות..

ולכן אני ממליץ לך לבדוק איזה ספק יש לך לפני הקניה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי,הזה ב1000 יריץ לי משחקים בצורה טובה?ומה הכוונה בבינוני?...למה אני חושב שיש לי עכשיו כרטיס בינוני..אני מצליח להריץ את כל המשחקים אבל כאלה שכבדים על גראפיקה בינונית,כמו כן,מה הכוונה במתח ישירות מהספק?זה איזה קומבינה שאני צריך לעשות או הבן אדם שאני קונה ממנו?צריך ספק חדש?...

פורסם

כן הוא יריץ משחקים בצורה טובה..

וה7600GT לא יריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות אלה על medium ובלי המון פילטרים..

הכוונה היא שהכרטיס דורש מתח/חיבור חשמל ישירות מהספק..שכן סלוט הAGP לא מספק מספיק מתח..

...

פורסם

DANDO,

קח רק בחשבון שהמחשב שלך נחשב לנחות היום מבחינת מעבד וזכרון.. ככה שכרטיס מסך חדש כמו X1950 בהחלט יעזור הרבה אבל לא ממש יצליח לעשות פלאים במשחקים כבדים וחדשים ובטוח לא בכאלה שייצאו בעתיד כמו CRYSIS..

המעבד שלך מאד מגביל מבחינת יכולת העיבוד שלו והוא ייקשה עליך להריץ משחקים בין אם בהגדרות גבוהות ובין אם נמוכות בגלל שיש במשחקים חישובים נוספים בנוסף לחישובי גרפיקה, כמו - פיסיקה , AI ועוד..

דוגמא אישית, לי יש מעבד ATHLON64 3000 שנחשב לטוב יותר משלך, אבל, הוא כבר עוצר אותי בהרבה מאד משחקים בלי קשר להגדרות שאני שם. פשוט בגלל שהוא לא עומד בעומס חישובי הפיסיקה וכו'.. (ראה ערך LOAST PLANET , DIRT , STALKER ועוד..)

*בגלל זה אגב הזמנתי שבוע שעבר X2 3800

תוסיף לכל זה את העובדה שאם כל הצער שבדבר, גיגה זכרון כבר לא מספק היום הרבה מאד משחקים.

פורסם
  • מחבר

גי'גה זכרון לא מספק?סלח לי אבל קשה לי לקבל כזאת הנחה,מבחינת זכרון אני חושב שאני דיי מסודר וזה לא הבעיה שלי,אם אני יצליח לארגן כרטיס גרפי חזק אז אני מאמין שאני יוכל להריץ משחקים בצורה יפה,את stalker למשל,הרצתי על הגדרות בינוניות והוא רץ לי באופן דיי חלק.

טוב אני נראה לי ייקח עוד כמה ימים יצאתי אפילו יותר מבולבל מלפני פתיחת הנושא

אבל תודה רבה בכל זאת חבר'ה

פורסם

גי'גה זכרון לא מספק?סלח לי אבל קשה לי לקבל כזאת הנחה,מבחינת זכרון אני חושב שאני דיי מסודר וזה לא הבעיה שלי,אם אני יצליח לארגן כרטיס גרפי חזק אז אני מאמין שאני יוכל להריץ משחקים בצורה יפה,את stalker למשל,הרצתי על הגדרות בינוניות והוא רץ לי באופן דיי חלק.

טוב אני נראה לי ייקח עוד כמה ימים יצאתי אפילו יותר מבולבל מלפני פתיחת הנושא

אבל תודה רבה בכל זאת חבר'ה

כן, גיגה זכרון לא מספיק להרבה משחקים.

אני לא אומר שהם לא יעבדו , אני רק אומר שאתה תחווה הרבה טעינות ולאגים בגלל זה..

ומשחקים מאד ישנים כבר מעדיפים יותר מגיגה זכרון, עוד מתקופת ה BATTLEFIELD-2 מלפני כשנה כבר..

ואני לא מדבר על STALKER שעושה כל שניה LOAD בגלל זה..

שוב , זה לא חובה. זה מומלץ מאד..

פורסם
  • מחבר

טוב אחי אני יתמקד יותר בכרטיס גראפי הבנתי שהוא וכמעט 'קובע הכל'.

פורסם

יש לי מערכת די דומה (Athalon 2600+, 1GB DDR) והחלפתי לא מזמן את fx5200 ב7600GT של Leadtek.

בינתיים אני ד י מרוצה ובאמת מרגישים את ההבדל. מה שכן תיקח בחשבון שמעבד והזיכרון באמת יגבילו אותך בחלק מהמקרים,

אבל עדיין חוץ ממקרים חריגים , כמו דמו של Lost Planet שלא תומך במעבד, את רוב המשחקים בתווך הקרוב תוכל להריץ

בהגדרות בינוניות ברזולוציה סבירה.

הכרטיס הזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=27388&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

באמת נראה כמו בחירה טובה למערכת כמו שלך (רק תבדוק שיש לך ספק כוח של 350W ומעלה, אולי 300W בלחץ), כי כרטיסים יותר חזקים המחשב לא תמיד ינצל:

http://www.tomshardware.com/2007/01/10/agp-platform-analysis/

בכל אופן ביולי צריכים לצאת כרטיסי AGP שתומכים בdirectx 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים