עבור לתוכן

בעית התחממות ב1950XT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מציע לך להתקשר לחנות שקנית ממנה (נועה מחשבים? :-[ )

ותתייעץ איתם מה לעשות.

דווקא לא נועה ..נקנה מIQPC ודיברתי איתם ,הם ממש בסדר וניסו לעזור ..אבל הם לא מכרים את הבעיה ..וללכת לשם זה דורש זמן אבל לא תיהיה לי בררה.

שוב השאלה שלי בגדול אם צריכה להיות בעיה עקרונית עם הכרטיס ככה שאני יהיה חייב להחליף דגם ? או שנראה לכם בעיה ספציפית בכרטיס .

למה שאני לא הולך לעשות OC או כל דבר מהסוג הזה .אני צריך את הכרטיס למשהו ספציפי.

ככה שאני לא הולך להשקיע בקרור וכו אני רוצה כרטיס שאני יוכל לעבוד/שחק בצורה סבירה

פורסם

אם בצורה סבירה אתה מגיע לטמפ' תלת-סיפרתית אז יש כאן בעיה.

למרות אי-הנוחות הייתי ממליץ לך להביא להם את הכרטיס לבדיקה.

רק דיר בלאק :nono:

אל תנסה להתחכם ולהחליף משחה טרמית לגוף קירור של הכרטיס :bash:

פורסם

פשוט תבקש להחליף יצרן

GECUBE, POWERCOLOR או לכל יצרן אחר שיש להם

פורסם
  • מחבר

אם בצורה סבירה אתה מגיע לטמפ' תלת-סיפרתית אז יש כאן בעיה.

למרות אי-הנוחות הייתי ממליץ לך להביא להם את הכרטיס לבדיקה.

רק דיר בלאק :nono:

אל תנסה להתחכם ולהחליף משחה טרמית לגוף קירור של הכרטיס :bash:

מה זה משחה טרמית ..אני לא מכיר את המושגים האלה ..אני קונה כרטיס משתמש כמה שנים ומשדרג מחשב /כרטיס תלוי..חוץ מזה הכרטיס בן כמה שעות .למה לי להתעסק עם זה..אני רק רוצה שיעבוד וזהו .

פורסם

אחי כנראה המשחת "ברירת מחדל" שמרחו לך היא לא טובה וכב ראחרי כמה שעות עבודה היא נהייתה נוזלית אני מציעה לך לקחת לבדיקה אולי זה בעיה בגוף קירור אבל גם לי היה X850 XT וגוף קירור די טוב אבל מרוח לי זבל של משחה טרמית והכרטיס שלי הגיעה גם ל-100 בכיף ובמנוחה הוא היה 60 הוא היה קופץ ב-40 בשתי דקות משחק סאן אנדרס!! (LOL!!! :P)

פורסם
  • מחבר

עזבו ..אני כנראה לא שמתי לב :-[ פשוט הפתח איורור של המארז היה סגור מין סלוט כזה חתיכת פח קטנה שהוצאתי שלא נתנה לאויר לצאת ...

עכשיו זה הרבה יותר טוב .במנוחה 66 ובמאמץ 85 ...

נראה סביר לא?

פורסם

התרד הזה בא לי כמו מיליון דולר

עם כמה שאתה פתרת את הבעיה אני ניצב בדיוק אל מול אותה בעיה, עם אותו כרטיס בדיוק

שמעתי לעצות שלכם ובATI tool הגברתי את מהירות המאוורר ל95% באופן קבוע

והדבר הזה עשה פלאים! הכרטיס נשמר בטמפ' נורמליות והמחשב לא קורס יותר בהפעלת משחקים ובעת מאמץ של הכרטיס.

בכל אופן מספר שאלות על ה"טיפול" שעשיתי :

עד כמה הטיפול הזה דופק את המאוורר של הכרטיס אם בכלל?

יש אלטרנטיבות אחרות מלבד זאת? זה מרעיש בטירוף..

אם וכאשר אני אחליט לקנות אמצעי קירור חדש לכרטיס, כמו שאמרתי לכרטיס x1950xt של ספייר, על איזה ללכת?

למה זה קרה עכשיו? עד עכשיו לא נאלצתי לעשות שום דבר והכרטיס פעל בצורה חלקה ללא קריסות מספר חודשים.

ד"א תודה רבה על העזרה שנתתם בתרד הזה

פורסם
  • מחבר

כמה זמן יש לך את הכרטיס?

מה הטמפ שיש לך בזמן מנוחה?

ואם אתה מרוצה ממנו ..כי אני האמת לא כל כך. :(

פורסם

אתה לא מרוצה מהביצועים? או אתה לא מרוצה מהכרטיס שבשלב כל כך מוקדם הוא כבר עושה לך בעיות? כי גם אני הולך בקרוב לקנות את הכרטיס... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתה לא מרוצה מהביצועים? או אתה לא מרוצה מהכרטיס שבשלב כל כך מוקדם הוא כבר עושה לך בעיות? כי גם אני הולך בקרוב לקנות את הכרטיס... :kopfpatsch:

גם וגם ..תראה בסה"כ אני לא רואה ממש הבדל "גדול" בינו לבין ה7600GT הקודם ..שוב ביחס עלות תועלת אני חושב שהוא מפסיד .

אני בטוח שהרבה לא יסכימו איתי אבל ככה אני מרגיש ,בדקתי גם את הנושא של הספק אבל הבנתי שאין קשר בין זה לבין הביצועים.

הרבה רעש.. הרבה חום .יותר כסף VS הבדל של 5-8 FPS בFSX

פורסם

עזבו ..אני כנראה לא שמתי לב :-[ פשוט הפתח איורור של המארז היה סגור מין סלוט כזה חתיכת פח קטנה שהוצאתי שלא נתנה לאויר לצאת ...

עכשיו זה הרבה יותר טוב .במנוחה 66 ובמאמץ 85 ...

נראה סביר לא?

לא פתחת את מכסה המתכת השני?! אפילו אני ידעתי לעשות את זה ואני לא מתעסק עם כאלה דברים. גם זה צריך להיות כתוב במדריך הרכבה, מוזר ששכחת כזה דבר... גם רואים שפיסית הוא לוקח שני סלוטים/מכסים. (לפחות הכרטיס שלי נראה ככה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים