פורסם 2007 ביוני 418 שנים תודה!אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אפשר לנסות להסיר באמצעות הכלי הזה (שאני לא יודע עד כמה מותאם ל Vista, אבל אפשר לנסות) :http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר לא אחי ניסיתי איתה...לא עובד..!!מה אני היחיד בעולם שיש לו כרטיס של ATI ב VISTA????איך כולם מתקינים את זה?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים היכנס לנתיב הבא:C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAllבתוך התיקייה יש קובץ אחד:AtiCimUn.exeהפעל אותו והדרייברים ימחקבהצלחה...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר היכנס לנתיב הבא:C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAllבתוך התיקייה יש קובץ אחד:AtiCimUn.exeהפעל אותו והדרייברים ימחקבהצלחה...איין שם תיקייה כזאת...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים עוד ניסיון...לחיצה ימנית על המחשב שלי > מאפיינים...לשונית חומרה > לחיצה על מנהל ההתקניםלעבור בחלון ההתקנים למתאמי תצוגה וללחוץ לחיצה ימנית ובתפריט שנפתח יש לך פקודת הסרה אם לא אז מאפיינים ושם לעבור ללשונית דרייבר....
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר יא משוגע..זה מחק לי את ההתקן של המסך לא את הדרייברים חחח...[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:26:33אני מנסה להתקין את הדרייבר..7.5....אומר לי שחסר התן INF ?? מה זה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.