עבור לתוכן

ז'ירינובסקי- המופע!

Featured Replies

פורסם

חחח... כמה חברים שלי מהכיתה עשו על זה פרודיה קטנה על הביצפר שלנו. הוא יאנו מדבר עם מנהל הביצפר שלנו:

www.classicsalon.net/forum/zhirik.mp3

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

חחחחחח ענק

• תגובות 44
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח... כמה חברים שלי מהכיתה עשו על זה פרודיה קטנה על הביצפר שלנו. הוא יאנו מדבר עם מנהל הביצפר שלנו:

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

חחחחחח ענק

ROTFL!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

הנה תרגום uber-חופשי של חבר שלי לMP3:

לא צוחקים עם הכיתה המדעית. פה יש אנשים אחרים. פה זה לא אלקטרוניקה. פה זה לא תיאטרון. את ההנהלה שלך פה יקרעו לגזרים. 38 מהתלמידים המובחרים של המדעית, הם יפרקו את הכל, הם יעברו את כל בי"ס בשעה אחת! הם יפוצצו את כל המחשבים שלך, את כל המזכירות, המורות! אבי, אתה פוליטיקאי, נו תפסיק, תחזיר את הכדורים למחסן ושכח מאבא שלך. הייתה אצלנו אחת, למדה אנגלית, גירשנו אותה. ועוד מטומטמת אחת הייתה, קיללה אותנו, עכשיו היא עצמה אוכלת חרא! ואתה תחזור על אותה טעות, אתה שכח מאבא שלך! הוא את שלו כבר עשה! תחשוב על העתיד של שבח [זה הבי"ס], הוא נהרס! הנוער שלך בורח מהמזנון, אף אחד לא רוצה לאכול שם, אף אחד!! כולם הולכים לבני, לאיציק, אצלך הכל זבל, הכל [לא הבנתי את המילה], המטבע המלוכלך הורוד-תכלת הזה! אין לך נשמה, אין לך מוסיקה, אין לך מתכנתים; כל הבי"ס מקשיב לפוטחין, לרבקין, הפסטיבלים, הספורט, רק במדעית יש! וכאן מחשבים, כאן אוהבים את ליונא. ואותך מתעבים! שונאים! ועוד הגיע [לא ברור], וממש בחדר העבודה, מצצה לו! זה בי"ס זה! זה עוד הספרנית החזירה שכל-כך שמנה שהיא לא עוברת בשער!

אבי, אבי, תראה פופוליטיקה. תראה כמה דם, כמה גופות. כאן הרגו, שם הרגו. אני אומר לך, תסתכל על התקרה! מדעית! זה לא חשמל, זה לא עיונית! כאן, אף פעם לא תשיג נצחון. אנחנו מכירים את הכיתה הזו, אנחנו מכירים את ויטא, הוא היחיד בכל הבי"ס עושה לך זין. כל השאר מלקקים לך, עומדים לפנים בשורה כדי להשתחוות. 5 שנים, 5 שנים אנחנו מתנגדים לך! ועם כל האדמיניסטרציה המזויינת שלך, עם כל ההנהלה בשווי מיליונים שלך, עם כל השומרים, המחשבים, לא מצליח לעשות כלום! אתה מפציץ את הכיתה הזו כל יום, אתה מעניש את התלמידים, אבל הם ישובים מוכנים לקרב. אתה מפחד לשלוח לפה את המורים שלך, ופחדת לפני כמה שנים גם! אבא שלך גם פחד, והתפוח לא נופל רחוק מהעץ. אף פעם לא תנצח! זו תהייה התבוסה האחרונה שלך! נפוליאון, לא ניצח בווטארלו. היטלר, לא ניצח בקרב ברלין. אתה תפסיד במדעית! פה, הקבר שלך! אתה מבין יא פוליטיקאי קטן ומושתן? לך חזרה לדימונה, למרתף, תעבור עם פנס בחדרים הריקים ותלמד מטריצות! והמזכירות, יודעת כבר מתמטיקה. נשלח לשם עוד 44 מדעיסטים, ונבחר מנהל משלנו! אתה אבי, אתה תקבל תא טוב במחששה! אתה לא תנצח! כל הגאונים, כל המצליחים, כל החטיבה העליונה נגדך, מדעית נגדך! מדעית (!) לא רוצה את המלחמה הזו! לך ליונא אמר לך את זה בבירור, אל תעז להעניש את מדעית! עדיף שביחד נתקוף את מחשבים, במנהל, את רובוטיקה, מגמות אחרות, אנחנו נמצא מטרות בבי"ס הזה! כל כך הרבה כיתות בלאט! רוצה, את עיונית נוריד מתחת לאוקיינוס! רוצה שנראה לך את הוירוס שלנו? את המשוואות הדיפרנציאליות? אינטגרלים? בלילה, נשנה טיפה את השדה המגנטי של האדמה, וכל המזכירות של תהייה מתחת לאדמה! 24 שעות, וכל המזכירות מתחת לאדמת דרום תל-אביב המזורגגת! אתה עושה צחוק, אם מי אתה חושב שיש לך עסק? אתה תחשוב איך גמר בונאפרט, היטלר, אתה מבצע טעות היסטורית! אבא שלך לא יגיד תודה, הגנרלים שלך אומרים לך להפסיק! עוד לא מאוחר!

פורסם
  • מחבר

חחח... גם את זה תירגמתם??? איזה משועממים!!!

פורסם

הוא עושה בושות לעם הרוסי ... :P

אני לא מבין הוא חושב שהוא נמצא בבית כלא !? הוא מפגר לגמרי ! לא נמאס לו לעשות מעצמו צחוק כל הזמן :/ איזה עלוב אלוהים ישמור :bash:

פורסם

יא' 5... אתה?

לא ידעתי שיש פה אנשים משבח..

(אני מ-ט' 4) :)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, היום נזכרתי בMP3 שהכינו פה, אז באתי לפה להזכר קצת.

ראיתי שזה לא קיים עוד בכתובתו המקורית אז העלתי את זה לפה:

http://members.lycos.co.uk/ewingum/

למען הדורות הבאים!

כל מי שלא יודע על מה אני מדבר... תקראו את התראד מההתחלה ;)

פורסם

אני היחיד שלא חושב שהוא משוגע?

אומנם אני לא מסכים עם דעתו, אבל הוא מביא את דבריו בצורה ברורה ומנומקת, אז אני חייב לקבל את דעתו.

פורסם

טוב, היום נזכרתי בMP3 שהכינו פה, אז באתי לפה להזכר קצת.

ראיתי שזה לא קיים עוד בכתובתו המקורית אז העלתי את זה לפה:

http://members.lycos.co.uk/ewingum/

למען הדורות הבאים!

כל מי שלא יודע על מה אני מדבר... תקראו את התראד מההתחלה ;)

LOL!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אהבתי :lol:

אהבתי גם את המקורי ;D ;D ;D

פורסם

זירנובסקי הוא בן אדם ממש שרוט בושה לרוסיה אבל הוא לא היחיד שם כזה זה בטוח ואת ההצגה הזאת הזה ראיתי כבר דיי מיזמן

פורסם

אני היחיד שלא חושב שהוא משוגע?

אומנם אני לא מסכים עם דעתו, אבל הוא מביא את דבריו בצורה ברורה ומנומקת, אז אני חייב לקבל את דעתו.

גם היטלר הביע את דבריו בצורה מנומקת מאוד. גם את דעתו אתה חייב לקבל?

פורסם

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

זה פשוט מעולה! הרבה הרבה יותר טוב מהמקורי.

פורסם
  • מחבר

עד כמה משועממים אפשר להיות?! :o

נו בסדר כאילו... אנחנו עשינו את זה, אבל למה לעזאזל לתרגם?!

פורסם

אפשר לחשוב, כמה מאמץ נדרש מדובר רוסית לתרגם את זה...

זה כמו לתרגם קטע באנגלית. ובשמיעה וכתיבה מהירה זה אפילו יותר מהיר.

פורסם
  • מחבר

לפחות הייתם מתרגמים נכון ;D

בכל מקרה זה צריך לקחת במקרה הטוב לפחות חצי שעה...

פורסם

שמע לא אני תרגמתי ;D ההעתק-הדבק לקח פחות מחמש שניות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים