עבור לתוכן

ז'ירינובסקי- המופע!

Featured Replies

פורסם

תלמדו רוסית ;D

• תגובות 44
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

" לא צריך לשחק עם מלחמה, יש פה חברה אחרים, זו לא גרמניה, זו לא אפגניסטן. ג'ורג', את החיילים שלך יקרעו פה לגזרים.

250,00 חיילים נבחרים של העירקים, הם יהרסו הכל, את כל המדבר הם יעברו בשעה אחת, יפוצצו את כל החיילים שלך, את כל העיתונאים שלך והדיפלומטים.

ג'ורג', אתה קאובוי, תעצור, תחביא את הכדורים כמה שיותר רחוק ותשכח מאבא שלך.

היה לנו אחד, שנקם את אח שלו ונהרסה האימפריה הרוסית הגדולה.

ועוד אחד היה, שנקם את סבא שלו ונהרסה ברית המועצות, ואתה תחזור על אותה טעות.

תשכח את אבא שלך, הוא עשה את שלו ותחשוב על העתיד של אמריקה - היא גוססת! הנוער שלך בורח מהמדינה שלך, אף אחד לא רוצה לחיות באמריקה.

דולר, דולר, דולר זה נייר ירוק מלוכלך, בלי נשמה.

אין לך מוזיקה, אין לך סופרים, כל העולם מקשיב לצ'ייקובסקי, לדוסטוייבסקי; פסטיבלים, ספורט, רק רוסיה.

פה בעירק אוהבים את הנשיא ושונאים אותך. הקודם שלך, קלינטון, זיינו אותו ממש במשרד שלו.

אפשר כבר להשתגע, איזו זונה במשרד של ראש המדינה ומוצצת לו, זאת אמריקה.

מה אתם עושים? מוניקה? איזה נשיא? איזה מזרח תיכון? מאוננים, הומואים.

ג'ורג', ג'ורג', תסתכל על סרטי קאובוים, כמה גופות, כמה דם. שם הרגו ופה הרגו.

פה, תסתכל על השמיים אני אומר לך, בגדד! בגדד זו לא ברלין, לא קאבול, אתה אף פעם לא תשיג פה נצחון, כי אנחנו מכירים את העם הזה, אנחנו מכירים את הנשיא הזה, הוא היחיד בכוכב הזה ששולח אותך להזדיין, יחיד!

כל השאר מתרפסים בפניך, עומדים בשורה להשתחוות לך, והוא יחיד פה 11 שנה, 11 שנה מתנגד לך ואתה עם הכלכלה הגדולה המחורבנת שלך, עם הצבא הגדול שלך, עם הציים שלך, עם הטילים שלך לא יכול לעשות כלום.

אתה מפציץ את המדינה הזאת כל יום, אתה הורג ילדים וחיילי עירק יושבים מוכנים לקרב - אתה מפחד לשלוח לפה את החיילים שלך ואתה פחדת לפני 11 שנים, גם אבא שלך פחד! והתפוח לא נופל הרחק מהעץ, זו תהיה התבוסה האחרונה שלך!

נפוליאון הפסיד בווטרלו, היטלר הפסיד בברלין ואתה תפסיד בבגדד - בגדד זה הקבר שלך, הבנת?

אתה, ג'ורג', קאובוי מחורבן, לך חזרה לטקסס לחווה שלך, תיסע מסביב לאדמות הריקות שלך בג'יפ ותלמד ספרדית.

וניו יורק כבר מדברים ברוסית, אנחנו נשלח לאמריקה עוד 10 מיליון רוסים ונבחר נשיא משלנו. ואתה ג'ורג' תקבל תא טוב בכלא.

...

אתה אף פעם לא תשיג פה נצחון! כל ערביי העולם, כל המוסלמים בעולם, כל מזרח אירופה, מוסקבה - נגדך! מוסקבה! לא רוצה את המלחמה הזאת והנשיא שלנו אמר לך את זה בבירור ברוסית. שלא תעיז לירות על בגדד.

עדיף שביחד נזיין את טביליסי או את באקו, ערים אחרות, נמצא מטרות על האדמה הזאת, יש כל כך הרבה אדמה.

רוצה, נוריד את אוסטרליה לקרקעית האוקיינוס, בוא, להראות לך את הטילים שלנו? רוצה? יש לנו נשק! בלילה, המדענים שלנו ישנו קצת את שדה הכבידה של כדור הארץ והארץ שלך תהיה מתחת למים! 24 שעות וכל הארץ שלך מתחת למים של האוקיינוס האטלנטי! עם מי אתה משחק?! תחשוב! הבנת איך סיים בונפרטה? איך סיים היטלר? איך סיימו כל השאר?

אתה תבצע טעות היסטורית, אבא שלך לא יקיר לך תודה, תשכח ממנו מאבא שלך, הגנרלים שלך אומרים לך לא לפתוח במלחמה, עוד לא מאוחר

עוד 21 ליוני שנת 1941... "

* התרגום לא 100% מדויק, אבל אתם מבינים את הרעיון

** כמובן שתוסיפו בלאט אחרי כל מילה שניה ועוד כמה קללות עסיסיות.

פורסם

ראיתי את זה לפני כמה ימים, ענק!!!

:lol:

ד"א

MiniMizer קבל ח"ח, לא ידעתי שאתה יודע רוסית ::)

פורסם

מיני!!!!!!! בוגד!!!!!!!! בוגד!!!!!!!!! אני הולך לזרוק אותך מעזריאלי עם חוט דיג מסביב לאיבר מינך!!!

פורסם

כן שמעתי את זה כבר אתמול במחשב של אבא שלי

חחח קשה מתי הוא שיכור ומתי הוא לא.

:lol:

פשוט ענק הבנאדם! ;D

פורסם

מעניין איך הוא עדיין בממשלה?

זה לא הדבר היחיד שהוא עשה... ::)

פורסם

God.... כמה זיבולים!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

Zה באמת הוא??

מה הוא עוד עשה???

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חחח... כמה חברים שלי מהכיתה עשו על זה פרודיה קטנה על הביצפר שלנו. הוא יאנו מדבר עם מנהל הביצפר שלנו:

www.classicsalon.net/forum/zhirik.mp3

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

פורסם

חחח... כמה חברים שלי מהכיתה עשו על זה פרודיה קטנה על הביצפר שלנו. הוא יאנו מדבר עם מנהל הביצפר שלנו:

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

LMAO!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

חחח... אהבת?

פורסם

בהחלט כן

פורסם

מאד, אבל מאד מומלץ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ענק!!!!!

פורסם

RULEZZZ!!!!

אתה משבח נכון??

איזה כתה אתה?

פורסם
  • מחבר

יא' 5... אתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים