עבור לתוכן

מה לקחת? - 8800GTS 640MB---320MB או בכלל 2900XT ???

Featured Replies

פורסם

KILL B7 תפסיק להשמיץ את AMD ואת הHD2900XT הכרטיס הזה מהווה מענה מעולה של ATI לNVIDIA לכרטיסי ה8800GTS ונותן מענה לכל משחק נכון להיום, הכרטיס כבר מסב הנאה ל2 ממשתמשי הפורום (ממה שאני יודע רק) ואני שמעתי עליו חוויות טובות. הרעש והחום שלו הרי זה אידיוטי שלא לקחת כרטיס שעומד עם הGTX במחיר של GTS. נכון ברוב המקרים עדיף לקחת 8800GTS 640MB אך לא צריך להשמיץ את הכרטיס הזה ולרוץ למריבה גיקית על כרטיסי מסך אל מול BORN 2 KILL (הבן של URIB).

גם בזה אני צודק???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^_^:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

KILL_B7 שוב פעם אתה מוכיח את הרמת משכל הנמוכה הוכח חד משמעית כי ה8800GTS 640MB נותן ביצועים גבוהים יותר מה8800GTS320MB גם ברזולוציות הנמוכות אז תפסיק לבלבל תשכל בקטע הזה תתחיל לפתוח באנצ'ים ולראות ביקורות לגבי העניין הזה! ה320 כבר נחשב לכרטיס MID-HIGH ולא רק HIGH.

אמרתי שהGTS320 הוא אולטרה? לא אז תפסיק להזות.

אני לא טענתי שאין הפרש ביצועים בין הכרטיסים שוב אתה הוזה.

KILL B7 תפסיק להשמיץ את AMD ואת הHD2900XT הכרטיס הזה מהווה מענה מעולה של ATI לNVIDIA לכרטיסי ה8800GTS ונותן מענה לכל משחק נכון להיום, הכרטיס כבר מסב הנאה ל2 ממשתמשי הפורום (ממה שאני יודע רק) ואני שמעתי עליו חוויות טובות. הרעש והחום שלו הרי זה אידיוטי שלא לקחת כרטיס שעומד עם הGTX במחיר של GTS. נכון ברוב המקרים עדיף לקחת 8800GTS 640MB אך לא צריך להשמיץ את הכרטיס הזה ולרוץ למריבה גיקית על כרטיסי מסך אל מול BORN 2 KILL (הבן של URIB).

שוב אתה הוזה הכרטיס הזה לא בליגה של 8800GTX.

הכרטיס הזה מבחינת ביצועים +- זהה בביצועיו לGTS640 אבל עולה יותר,רועש יותר,חם יותר,צורך ספק יקר יותר ולוקח הרבה יותר חשמל.

יש לו פוטנציאל גבוה יותר אין מה לעשות לא תוכל להתוכח עם עובדה זו אלא אם כן תביא הוכחה שבאמת הליבה בנויה לא כמו שצריך וממצה את הפוטנציאל המקסימלי הטמון בה כבר במשחקים הנוכחיים ובשימוש בדרייברים שכבר יצאו. הכרטיס עובד בתדרים מטורפים שמי שהיה שומע על זה לפני שנתיים לא היה מאמין שייעבוד כך. זיכרון 512 ביחד עם בקר של 512BIT! הליבה הבאה כנראה HD2950XT תיהיה באמת באמת מפלצת שתאכל את הכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA בלי לראות בכלל.

כמו שחשבתי אתה מדבר על נתונים יבשים. אני לא חייב לספק לך הוחכות אתה זה שטוען שיש לו הרבה פוטנציאל לא אני.

אם לראות על פי מה שאתה רואה אז הוא צריך להיות כמה ליגות מעל 8800GTX זה המצב? לא.

אז איפה הבעיה? בליבה שלו היא לא בנויה כך שהיא מנצלת את המשאבים במלואם.

לסיכום רק רציתי להגיד לפותח הת'רד שKILL_B7 אינו גורם מוסמך ולפי אבחנה חובבנית ולמראית עין כנראה הוא מאותגר שכלית וניחן בכושר הסקת ממסקנות לקוי במידה מסויימת לכן אין לך מה להקשיב למשתמש הזה כי הוא הייט בוי (HATE BOY -, למתקשים, ילד שונא) של ATI והוא כבר נדפק כשקנה 8600GTS.

תיקח 8800GTS 640MB ללא ספק אם תיקח 320 תצטער על כך במשחקי DX10.

ירדת לרמת שכונה אה?

לא קניתי שום 8600GTS אתה הוזה ברמות חדשות :s07:

עכשיו אתה גם נהיית נביא שאתה יודע שהוא לא יציג ביצועים טובים בDX10?

פורסם

גם בזה אני צודק???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^_^:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-X לא שמתי לב, יא....

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

צודק בכל מילה!

אני גם תומך בו

HD2900 לא מתמודד מול GTX8800 אלא מול GTS8800 והוא באמת נותן לו פייט רציני!

פורסם

אני לא אומר ש2900XT מתמודד מול הGTX אני אומר שהוא עומד איתו כלומר הם נמצאים באותה רמה הGTX נותן ביצועים טובים יותר בכ20-10% לפעמים זה משמעותי לפעמים לא, אך עדיין הוא עומד איתו.

אוופס סליחה התבלבלתי אולי בינך לבין מישו אחר שקנה 8600GTS וממורמר על זה ומשכנע את עצמו שהוא לא עשה טעות ^_^.

BORN 2 KILL חחחחחחח בדוגרי נראה לי אתה וURIB זה אותו אחד חחחחחחחחחחחח ^_^ אחח איזה בידור...

כמו שחשבתי אתה מדבר על נתונים יבשים. אני לא חייב לספק לך הוחכות אתה זה שטוען שיש לו הרבה פוטנציאל לא אני.

אם לראות על פי מה שאתה רואה אז הוא צריך להיות כמה ליגות מעל 8800GTX זה המצב? לא.

אז איפה הבעיה? בליבה שלו היא לא בנויה כך שהיא מנצלת את המשאבים במלואם.

עדיין אתה לא מסוגל להביא הוכחות הא? נראה כמה זמן הדעה הזאת שלך תיהיה רווחת... אני מקווה שAMD חכמים מספיק בשביל להוריד מחירים ולשפר מוצרים אחרת מצדי שנוידיה ייקנו אותם... אה לא בעצם אז לא יהיה להם מתחרים והמחירים יהיו גבוהים בקיצר שAMD יצליחו!!!!

אתה תשחק ברזולוציות גבוהות לכן ה8800GTS640 יתאים לך יותר.

עולה כ1900 שח.

אתה טענת שכדי לשחק ברזולוציות הגבוהות מומלץ 8800GTS 640MB על גירסאת ה320MB מכאן נסיק שאתה טוען כי ברזולוציות הגבוהות יש הבדלים בין הכרטיסים הבדלים משמעותיים שבאמת שווים את הוספת התשלום של 300-200שח. עוד נסיק מכאן שברזולוציות הנמוכות אתה טוען כי ה320 יתאים יותר ואם נסתכל לרגע על התמונה הכללית מהת'רד הזה כנראה שאתה טוען זאת בגלל שהוא יותר משתלם - ביחס של תמורה לכסף... אז אני רוצה להגיד שאתה טועה ובכל מקרה עדיף 640MB גם על מסך 15' וגם על מסך של קופאיות בסופר ה7 אינצ' מפעם. אם יש כסף אז עדיף HD2900XT הוא פונקציונלי ויציב במשחקים לא כמו הכרטיסים של NVIDIA פעם מתפקדים טוב מעולה ופעם לא משו... עכשיו בוא נסכם את זה קצר ולעניין -

שוב פעם אני צודק אתה טועה! !

**עריכה:: אריק100 ה2900XT עדיף בכל מקרה על הGTS כי הוא נותן ביצועים לרוב יותר טובים גם ברזולוציות נמוכות וגם ברזולוציות גבוהות, בנוסף הוא כולל את המילה האחרונה בתחום הוידאו וכולל טכנולוגיות שונות (לדוג' VIVO).

פורסם

אני לא אומר ש2900XT מתמודד מול הGTX אני אומר שהוא עומד איתו כלומר הם נמצאים באותה רמה הGTX נותן ביצועים טובים יותר בכ20-10% לפעמים זה משמעותי לפעמים לא, אך עדיין הוא עומד איתו.

בזה שאתה אומר "עומד איתו" אתה אומר "ברמה שלו". וזה רחוק שנות אור מהאמת.

עדיין אתה לא מסוגל להביא הוכחות הא? נראה כמה זמן הדעה הזאת שלך תיהיה רווחת... אני מקווה שAMD חכמים מספיק בשביל להוריד מחירים ולשפר מוצרים אחרת מצדי שנוידיה ייקנו אותם... אה לא בעצם אז לא יהיה להם מתחרים והמחירים יהיו גבוהים בקיצר שAMD יצליחו!!!!

נכון מאוד הצלחה של AMD היא הצלחה של כולנו ,אבל אתה לא יוצר הצלחה בזה שאתה(אני מדבר לא ספציפית עליך) מפיץ שקרים ואומר שהכרטיס שהם יצרו טוב מהמתחרה שלו או בכלל הכרטיס הכי טוב.

אתה טענת שכדי לשחק ברזולוציות הגבוהות מומלץ 8800GTS 640MB על גירסאת ה320MB מכאן נסיק שאתה טוען כי ברזולוציות הגבוהות יש הבדלים בין הכרטיסים הבדלים משמעותיים שבאמת שווים את הוספת התשלום של 300-200שח. עוד נסיק מכאן שברזולוציות הנמוכות אתה טוען כי ה320 יתאים יותר

מה שמחקתי לא נובע ממה שאמרתי.אז בעצם אתה כועס על מסקנה שאתה הגעת אליה מהדברים שלי?

אני בכלל לא טוען דברים כאלו. הפילוסופיה שלי אומרת שאם יש לך מספיק תקציב לך על הGTS640.

אם יש כסף אז עדיף HD2900XT הוא פונקציונלי ויציב במשחקים לא כמו הכרטיסים של NVIDIA פעם מתפקדים טוב מעולה ופעם לא משו

ה8800 מפגין יציבות ביצועים לעומת ה2900XT שיש חלק מהמקרים שהוא פשוט קורס. כמה ביקורות מביאות תקווה שזה ישתנה ויצאו דריוורים שיתקנו טעויות שנעשו.

... עכשיו בוא נסכם את זה קצר ולעניין -

שוב פעם אני צודק אתה טועה! !

סיכום לא נכון לחלוטין שלא מבוסס על דבר פרט על האמוציות שלך.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הGTS 640 אני ממליץ לקחת את ה2900XT אם יש ספק שמאפשר.

אם לא אז אתה לא תתאכז מהGTS 640 בכל מקרה אל תיקח את ה320.

אני לא מבין מה יש להתווכח ה2900XT יש לו פוטנציאל הרבה יותר גדול מהGTS והסיבה היחידה שהוא נותן תוצאות קרובות לGTS בחלק מהמקרים זה רק בגלל הדרווריים, אני מאמין שזה יפתר עוד קצת.

אבל זה דיי פשוט אם יש לך ספק מספיק חזק קח את ה2900XT אם לא ה88GTS לא יאכזב אותך.

פורסם

וואי וואי, תראו לאיזה רמה ירדתם! :s07:

בתור אחד שיש לו את הGTS 640 אני ממליץ לקחת את ה2900XT אם יש ספק שמאפשר.

אם לא אז אתה לא תתאכז מהGTS 640 בכל מקרה אל תיקח את ה320.

אני לא מבין מה יש להתווכח ה2900XT יש לו פוטנציאל הרבה יותר גדול מהGTS והסיבה היחידה שהוא נותן תוצאות קרובות לGTS בחלק מהמקרים זה רק בגלל הדרווריים, אני מאמין שזה יפתר עוד קצת.

אבל זה דיי פשוט אם יש לך ספק מספיק חזק קח את ה2900XT אם לא ה88GTS לא יאכזב אותך.

אין שום דרך לדעת של2900xt יש יותר פוטנציאל! לATI היו 7 חודשים להכין דרייברים טובים,

ולחכות, מתוך הנחה שאולי בקרוב הם יוציאו דרייברים שיהפכו את ה2900xt לחזק מה8800,

זה טיפשי, חיכינו מספיק.

אני עוד לא מדבר על זה שדרייברים טובים יותר יצאו גם ל8800.

ברוב המקרים 2900xt נותן אותם תוצאות כמו של 8800, וראינו גם שעם פילטרים

ה8800 חזק ממנו בהרבה, וזה משמעותי מאוד.

לקנות 2900xt כיום זה לקנות כרטיס חם, רועש, יקר יותר, נותן ביצועים פחות טובים (קשה להאמין שמישהו

עם כרטיס כזה משחק בלי פילטרים), צורך ספק חזק ויקר יותר, וחסר יכולות oc בלי קירור מים.

עם 8800 אפשר לתת oc שיגרום לו להיות חזק מה2900xt בכל בנצ'מארק.

פורסם

די! כולכם! מספיק לריב! אני אצבוט את כולכם באוזן ואשלח אתכם לעונש בפינה אם תמשיכו ככה.

תפסיקו להיות ילדים קטנים. עכשיו לסיכוים מתומצת של ה8800GTS VS 2900XT:

הביצועים של ה2900XT טובים מה8800 בלי פילטרים (אומנם בדי מעט) עם פילטרים הוא די לא עובד טוב. את זה מצפים (כוח הנביאות, שאני לא אוהב לסמוך עליו) לפתור בעזרת דריוורים עתידיים.

ה2900XT נותן יותר אפשרויות מבחינת וידאו, אך למי שיש מעבד חזק זו לא צריכה להיות נקודת השוואה קריטית שהרי מעבדים חזקים יכולים להריץ סרטים בלי בעיה. ולמי שיש מעבד חלש, לא כדאי שיקח 2900XT (או אפילו 8800!) כי יהיה לו צוואר בקבוק רציני.

ולעומת זאת אני גם חושב שיש כמה אופציות שתלויות רק בכרטיס, וה2900XT תומך באופציות האלו (לא זוכר, אם מישהו מוכן לציין שיגיד כך).

מבחינת רעש והספק, ה8800GTS עדיף. מבחינת טמפרטורה, אין הבדל משמעותי בין הכרטיסים, אבל כמה מקורות יציגו שה2900XT נמצא בעמדה נחותה, והוא פולט יותר חום.

מבחינת מחיר: כיום ה8800GTS 640MB עולה בסביבות ה1900 שקלים. ה2900XT עולה 2060 (אבל בחנות שנמצאת בראשון לציון, זמן משלוח ארוך, לא שזה משנה לחלק מהאנשים לחכות עוד קצת ולשלם קצת למשלוח). הבדל במחירים כמעט זניח בגובה שכזה, 160 שקלים.

האם שווה להוסיף 160 שקלים, אם כך? אני אישית, מאמין שלא. יש אנשים שיעדיפו להוסיף את ה160 שקלים האלה, אבל לפי כל הפרמטרים, אפשר להגיע להחלטה שעדיף לחסוך אותם.

גם חשוב לציין שמי שמתכנן לקנות מחשב חדש עם ספק חדש, אז שישים לב שהוא קונה ספק שיחזיק את ה2900XT. ל8800GTS יש מרחב גדול יותר של ספקים שיכולים להחזיק אותו, בזכות צריכת החשמל הנמוכה יותר שלו, מה שנותן לו עדיפות מבחינה תקציבית שהרי יהיה אפשרי לחסוך גם בקנית הספק.

בהחלט צריכה להיות התלבטות כאשר שוקלים את שני הכרטיסים האלו. אין מנצח ברור, ואתם צריכים להבין את זה. אי אפשר להגיד "קח את X בלי שום ספק" כי יש ספק. ספק לא קטן.

פורסם

אני הולך לקנות ב 20 ליוני מחשב , אני גם צריך ללכת או על 640 או 2900 , נכון לעכשיו הסקתי שבלי פילטרים - 2900

עם - 640 , כל זה בלי DX10 אין לדעת מה יהיה , אולי הNVIDIA ו אולי הATI , אני חושב אני ילך על הATI בגלל שקודם כל למרות שהוא פחות טוב עם פילטרים הוא סוחב יפה , לא יורד מ22 FPS (כל הבדיקות שראיתי היו על 1600X1200)

נ.ב

אני קונה ספק ENERMAX 500W לא צריך להיות בעיה נכון?

פורסם

^^

1) אתה בטוח שתשחק בלי פילטרים? :s05: קצת חבל אם כרטיס כזה.

2)עם אוברקלוק סטנדרטי אתה עוקף את הביצועים של 2900xt בכל מצב, בלי לשלם עוד 160 ש"ח, שקול את זה.

3)הספק מצויין, אך לא משתלם כלל, יש חזקים יותר ומשתלמים יותר בטווח מחירו, תבדוק עם דור בפורום

"ספקים ומארזים", תמסור לו גם ד"ש אם יש הזדמנות. :smile1:

פורסם

תודה :smile1: , אבל יש חדשות אני כנראה ילך על ה GTX רק שאני ישלם עליו 2000 בערך מNEWEGG , אם בעתיד אני ירצה SLI(שכבר הוא יהיה שווה כלום) הENERMAX יספיק?

פורסם

8800GTX זה הפיתרון האידיאלי... :xyxthumbs:

אך ספק 500 ווט יכול לא הספיק ל SLI

תשאל בפורום ספקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים