עבור לתוכן

מה לקחת? - 8800GTS 640MB---320MB או בכלל 2900XT ???

Featured Replies

פורסם

קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים.

הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL.

1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT?

2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם?

-XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או

-SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר

תודה

פורסם

8800GTS 320MB זה הכרטיס שנותן את התמורה הכי גבוהה לכסף !

פורסם

אתה תשחק ברזולוציות גבוהות לכן ה8800GTS640 יתאים לך יותר.

עולה כ1900 שח.

פורסם

עולה כ1900 שח.

זה נראה לי הכי מתאים מבחינה כספית, אבל אם זה יותר מ-1900ש"ח כבר עדיף את ה-HD2900XT.

פורסם

עולה כ1900 שח.

צודק.

bv500, תוודא שבמחשב החדש יש מספיק מקום לכרטיס וגם שהספק חזק מספיק.

פורסם

זה נראה לי הכי מתאים מבחינה כספית, אבל אם זה יותר מ-1900ש"ח כבר עדיף את ה-HD2900XT.

לא הוא לא.

דנו על זה כבר המון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

נגיד ואני לוקח את ה-320 - איזה מהשניים שרשמתי קודם לקחת?

ראיתי גם אופציה שלישית של ספרקל פשוט ללא המהרה ב-1580

ואיפה יש 640 ב-1900? ומה ה-2900XT הכי זול שיש?

פורסם

לא הוא לא.

דנו על זה כבר המון.

ובכל הדיונים זאת היתה הדעה שלך ולא של אחרים ....אל תטעה את הבחור

פורסם

לא הוא לא.

דנו על זה כבר המון.

מה נסגר איתך, את מתחיל לדבר ברבים כאילו אתה זה כל העולם, כל אחד והדעה שלו, ואי אפשר להגיד ש-8800GTS הוא טוב יותר חד-משמעית כי זה לא נכון.

HD2900XT ולא תתחרט.

פורסם

לא גם של אחרים.

search.gif

פורסם

מה נסגר איתך, את מתחיל לדבר ברבים כאילו אתה זה כל העולם, כל אחד והדעה שלו, ואי אפשר להגיד ש-8800GTS הוא טוב יותר חד-משמעית כי זה לא נכון.

HD2900XT ולא תתחרט.

די כבר. :bash:

אכן דיברנו על זה המון ודיברנו על היתרונות והחסרונות, והדעה שכרגע ה8800

שייכת לרבים.

את היתרונות והחסרונות פירטנו יותר מדי ואפשר למצוא אותם בכמה וכמה דיונים, פשוט לחפש.

מי שהיום קונה 2900 עושה טעות גדולה משום שכל החסרונות לכיוונו והוא גם עולה יותר. :nixweiss:

פורסם

ה GTS עולה 1900 ברוב החניות היום ה2900XT אפשר למצוא ה2000 שקל.

הבחירה היא פשוטה אם יש לך ספק מספיק חזק קח את ה2900XT בלי ספק.

אם לא קח את ה88GTS 640MB בשום פנים ואופן ל320MB למסך שלך.

ל XT יש פוטנציאל הרבה יותר גדול משל הGTS מה שכן יש כרגע קצת בעיה עם דרווירים שעוצרים את הביצועים של הכרטיס, אני מאמין שעוד חודש חודשיים הוא כבר יממש את כל הפוטנציאל שלו.

פורסם

אפשר לשאול איפה מוכרים 2900XT ב2000 שח?

בלי ספק? אני מבין שלא קראת דיונים עליו.

יש ספק ענקי. ה2900XT הוא כרטיס לא משתלם.

תן לי לנחש למה יש לו פוטנציאל גבוה יותר בעינך זה כי יש לו נתונים טכניים טובים יותר?

על ליבה של כרטיס לא שמעת?

פורסם

http://skypc.co.il/pl_product~GV380~8~0.htm ב2060שח.

KILL_B7 שוב פעם אתה מוכיח את הרמת משכל הנמוכה הוכח חד משמעית כי ה8800GTS 640MB נותן ביצועים גבוהים יותר מה8800GTS320MB גם ברזולוציות הנמוכות אז תפסיק לבלבל תשכל בקטע הזה תתחיל לפתוח באנצ'ים ולראות ביקורות לגבי העניין הזה! ה320 כבר נחשב לכרטיס MID-HIGH ולא רק HIGH.

KILL B7 תפסיק להשמיץ את AMD ואת הHD2900XT הכרטיס הזה מהווה מענה מעולה של ATI לNVIDIA לכרטיסי ה8800GTS ונותן מענה לכל משחק נכון להיום, הכרטיס כבר מסב הנאה ל2 ממשתמשי הפורום (ממה שאני יודע רק) ואני שמעתי עליו חוויות טובות. הרעש והחום שלו הרי זה אידיוטי שלא לקחת כרטיס שעומד עם הGTX במחיר של GTS. נכון ברוב המקרים עדיף לקחת 8800GTS 640MB אך לא צריך להשמיץ את הכרטיס הזה ולרוץ למריבה גיקית על כרטיסי מסך אל מול BORN 2 KILL (הבן של URIB).

יש לו פוטנציאל גבוה יותר אין מה לעשות לא תוכל להתוכח עם עובדה זו אלא אם כן תביא הוכחה שבאמת הליבה בנויה לא כמו שצריך וממצה את הפוטנציאל המקסימלי הטמון בה כבר במשחקים הנוכחיים ובשימוש בדרייברים שכבר יצאו. הכרטיס עובד בתדרים מטורפים שמי שהיה שומע על זה לפני שנתיים לא היה מאמין שייעבוד כך. זיכרון 512 ביחד עם בקר של 512BIT! הליבה הבאה כנראה HD2950XT תיהיה באמת באמת מפלצת שתאכל את הכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA בלי לראות בכלל.

לסיכום רק רציתי להגיד לפותח הת'רד שKILL_B7 אינו גורם מוסמך ולפי אבחנה חובבנית ולמראית עין כנראה הוא מאותגר שכלית וניחן בכושר הסקת ממסקנות לקוי במידה מסויימת לכן אין לך מה להקשיב למשתמש הזה כי הוא הייט בוי (HATE BOY -, למתקשים, ילד שונא) של ATI והוא כבר נדפק כשקנה 8600GTS.

תיקח 8800GTS 640MB ללא ספק אם תיקח 320 תצטער על כך במשחקי DX10.

פורסם

http://skypc.co.il/pl_product~GV380~8~0.htm ב2060שח.

KILL_B7 שוב פעם אתה מוכיח את הרמת משכל הנמוכה הוכח חד משמעית כי ה8800GTS 640MB נותן ביצועים גבוהים יותר מה8800GTS320MB גם ברזולוציות הנמוכות אז תפסיק לבלבל תשכל בקטע הזה תתחיל לפתוח באנצ'ים ולראות ביקורות לגבי העניין הזה! ה320 כבר נחשב לכרטיס MID-HIGH ולא רק HIGH.

KILL B7 תפסיק להשמיץ את AMD ואת הHD2900XT הכרטיס הזה מהווה מענה מעולה של ATI לNVIDIA לכרטיסי ה8800GTS ונותן מענה לכל משחק נכון להיום, הכרטיס כבר מסב הנאה ל2 ממשתמשי הפורום (ממה שאני יודע רק) ואני שמעתי עליו חוויות טובות. הרעש והחום שלו הרי זה אידיוטי שלא לקחת כרטיס שעומד עם הGTX במחיר של GTS. נכון ברוב המקרים עדיף לקחת 8800GTS 640MB אך לא צריך להשמיץ את הכרטיס הזה ולרוץ למריבה גיקית על כרטיסי מסך אל מול BORN 2 KILL (הבן של URIB).

יש לו פוטנציאל גבוה יותר אין מה לעשות לא תוכל להתוכח עם עובדה זו אלא אם כן תביא הוכחה שבאמת הליבה בנויה לא כמו שצריך וממצה את הפוטנציאל המקסימלי הטמון בה כבר במשחקים הנוכחיים ובשימוש בדרייברים שכבר יצאו. הכרטיס עובד בתדרים מטורפים שמי שהיה שומע על זה לפני שנתיים לא היה מאמין שייעבוד כך. זיכרון 512 ביחד עם בקר של 512BIT! הליבה הבאה כנראה HD2950XT תיהיה באמת באמת מפלצת שתאכל את הכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA בלי לראות בכלל.

לסיכום רק רציתי להגיד לפותח הת'רד שKILL_B7 אינו גורם מוסמך ולפי אבחנה חובבנית ולמראית עין כנראה הוא מאותגר שכלית וניחן בכושר הסקת ממסקנות לקוי במידה מסויימת לכן אין לך מה להקשיב למשתמש הזה כי הוא הייט בוי (HATE BOY -, למתקשים, ילד שונא) של ATI והוא כבר נדפק כשקנה 8600GTS.

תיקח 8800GTS 640MB ללא ספק אם תיקח 320 תצטער על כך במשחקי DX10.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

צודק בכל מילה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים