עבור לתוכן

אם ATHLON XP 2000 יריץ משחק שדורש 2000מגה"צ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה כנראה שאלה טיפשית אבל אני כרגע מתלבט באזיה מעבד לקנות

אז השאלה שלי היא כזאת

אם מעבד ATHLON XP 2000 יוכל להריץ משחק בעתיד שעל המשחק כתוב שדרישות המערכת הם מעבד 2000מגה"צ?

פורסם

כן...

ועוד משהו... משחקים נשענים לרוב על כרטיסי מסף ופחות על מעבדים

פורסם

אני יודע שזה כנראה שאלה טיפשית אבל אני כרגע מתלבט באזיה מעבד לקנות

אז השאלה שלי היא כזאת

אם מעבד ATHLON XP 2000 יוכל להריץ משחק בעתיד שעל המשחק כתוב שדרישות המערכת הם מעבד 2000מגה"צ?

ראה זו מנקודת מבט אחרת , נניח כי ישנו משחק היום - אשר מפרסם כי דרישות המערכת המינימליות שלו הן "... מעבד במהירות 2 גיגה-הרץ"

עכשיו.. יש לנו את הathlonxp שעובד במהירות 2 גיגה הרץ באמת (2400 לא?) , ומעבד Intel pentium4 2ghz.

אין ספק שהathlon xp ב2 גיגה הרץ יותר חזק (לפחות לי אין) , אבל , החברה שתטען כי אלו דרישות המערכת , אמורה לפחות להתחשב במעבד האיטי ביותר מבין השניים , אשר רץ במהירות זאת... לכן כאשר היא אומרת מעבד במהירות X , היא מתכוונת למעבד הנפוץ האיטי מבין השניים אשר רץ במהירות הזו... כדי לא ליצור מצב ודרישות המערכת לא נכונות כאשר מישהו ישים מעבד 2 גיגה-הרץ של אינטל וזה לכאורה לא יפעל לו . (שוב מצב דמיוני לחלוטין). לכן , במידה ובאופן היפוטתי יהיה משחק שידרוש מעבד שרץ בהמהירות 2 גיגה הרץ , תוכל להריץ אותו על הAXP2000.

זו מנקודת מבט תיאורטית בלבד.

בפן המעשי , התשובה היא פשוט "ככל הנראה כן , אין שום סיבה שלא".

וכמו כן , יש לזכור כי :

1)אם אלו דרישות המינימום של המשחק , זה ממילא ירוץ איטי - עד שיצאו משחקים שידרשו מעבד כזה כמינימום כבר תחליף אולי 2 מערכות מחשבים.

2)דרישות המינימום של הרבה תוכנות , הן מעבר למינימום האמיתי - ראה דוגמת windowsxp .

אני מתפלא על עצמי , כנראה שאני אוהב לדבר (לכתוב במקרה הזה) כאשר התשובה שלי לשאלה מסוג זה , חורגת מה"שתיים שלום מילים".

:P

פורסם

בד"כ באמת רב המשחקים משתמשים בטכנולוגיית ה3D שבה הוא מכביד יותר על הכ.מסך

משחקים שמשתמשים בSOFTWARE (כיום כמאט אין) מכבידים יותר על המעבד ופחות על הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים