עבור לתוכן

האם לעבור ל Windows Vista????

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט האם לעבור לויסטה...

ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate

מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר :) ) ??

האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש?

אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

פורסם

אני עובד עם ויסטה כמעט חצי שנה...שאומרים שהיא זוועה צודקים ב100 אחוז..כל כך כבדה משהו מטורף..אבל אם חשוב לך משחקים או יותר נכון דירקט 10 אין לך יותר מידי ברירה..

לך על האולטימייט..

פורסם

כל עוד אין לך כרטיס מסך שתומך ב DIRECTX 10 ויסטה לא יתן לך כלום, אפילו אם יש לך אחד אז כרגע אין בדיוק משחקים שינצלו את זה.

בקיצור אני ממליץ לחכות קצת XP בהחלט מספיקה בימינו.

פורסם

אצלי היא עובדת מצוין ובלי שום בעיות.

מה שכן קצת מעצבן לחפש את התוכנות שלך

בגרסאות שעובדות עם ויסטה ,חוץ מזה רק מילים טובות.

פורסם

יש לי ויסטה כבר מלא זמן ואני מרוצה מאוד.

אם יש לך מחשב סביר ( לי יש פנטיום 4 2.6, 2 גיגה זיכרון , למרות שגם באחד עבד לא רע. וכרטיס מסך 6800gs , למרות ששוב היה לי לא מזמן fx5600 ועבד מצויין. חוץ מהבדל במשחקים אני לא שם לב בהבדל בוינדוס)

אחרי שמתרגלים לויסטה קשה מאוד לחזור לxp.

הxp נראה יבש מאוד.

מה גם ששיפרו את התמיכה בכרטיסי קול וברמקולים, לי יש לוגיטק x530 ואני חייב לציין שבxp שמעו לא משהו כל כך. אבל שעברתי לויסטה והתקנתי דריבר חדש לויסטה השמיעה השתפרה פלאים, הבדל משמעותי ביותר.

הויסטה פועלת בעיקרון יותר מהיר מבxp לאחר כמה זמן מכיוון שיש לה מנגנון ששומר את התוכניות שאתה משתמש בהם הרבה ונותם להם סדר עדיפיות גבוהה יותר ובכך הכל עולה תוך שניות.

בכלים בויסטה פשוט עצומים.

לא צריך לתחזק את המחשב. אפשר להגדיר פעם אחת והוא פשוט יעשה את זה בעצמו בלי שיפריע לך.

במשחקים הויסטה פועלת קצת יותר איטי, אך ניתן לעשות במאפייני המשחק שכאשר מפעילים את המשחק הaero נסגר והופך לbasic וזה משפר את הביצועים.

בקיצור, מומלץ ביותר לדעתי.

פורסם

יש ביקורת באתר..

http://hwzone.co.il/articles/vista/

וחוץ מהDX10 שגם הוא לא צריך להוות שיקול..אין סיבה (לפחות עכשיו) למה לעבור לויסטה..

מאז עבר כמה חודשים..

פה יש ביקורת טריה ודווקא נראה לא רע המערכת.

http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=3135

היא מאוד קרובה ל-XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים