עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות "בתוך האוזן"

Featured Replies

פורסם

היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות.

אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר.

אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל...

התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה.

חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם?

תודה לעונים!

פורסם

יש לי בדיוק את אותו המכשיר כמו שלך ואותן האוזניות ואני גם חיפשתי את מה שאתה חיפשת וקניתי CX300 נהנה מכל רגע ;D

אבל מה שכן, צריך להתרגל....

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להתרגל? מה שונה?

ומה עם אוזניות אחרות באותה רמת מחיר של סוני/קריאטיב וכו'?

תודה,

פורסם

להתרגל כי הCX300 זאת אוזניה שממש נכנסת לאוזן, לא כזאת ש"יושבת" על האוזן.... זה לא כזה קשה להתרגל....

יש אוזניות של קראטיב, אומרים שהן באותה הרמה... אני לא יודע, כי אני לא השוותי.

פורסם

אני גם קניתי אוזיות "In Ear" (סוני) באותו סגנון של ה CX300 ובהחלט מרגיש שהן יושבות בתוך האוזן.

אם כבר יותר מדי בתוך האוזן- אני מצטער שלא קניתי אוזיות כפתור רגילות.

מעבר לזה זו כבר סכנה בריאותית, לא צריך להגזים.

פורסם

כולם פה בפורום ממליצים על GRADO, תבדוק דגמים של GRADO SR60 שזה עולה בסביבות ה390 ש"ח. אני הולך בקרוב לקנות דגם כזה ואתן את דעתי עליו, למרות שלפי הכתבות ודעות ANATOLI > האוזניות לא הכי חוסמות רעש מבחוץ.. תעשה את החישוב שלך אחי.. אני בכללי לא אוהב IN EAR.. לא מתלהב מהם בכלל.

פורסם

הוא רוצה לשמוע איתן בMP3, סביר להניח שהוא הולך להתנייד, ניראה לי שאם לא כפתור/in ear אז הakg k81 יהיו בחירה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים