עבור לתוכן

חידושים בעולם האודיו

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות:

באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא?

עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין.

אשמח לשמוע גם על עוד חידושים הצפויים ועל מע' חדשות שיצאו בקרוב והחברות עומלות עליהן בימים אלה.

פורסם

בנוגע לדגם של אלטק אני לא ממש יודע מה נסגר איתם, לא ממש מעניין :)

בנוגע לבאס, אז אנטולי הבטיח ואנטולי כבר קיים. אם היית עוקב אחרי הביקורות באתר היית רואה ביקורת על הרמקולים של abit. לרמקולים האלה יש יחידת באס נפרדת שאפשר לחבר לכל מערכת (למען האמת, בשביל הכיף חיברתי אותה בתור סאב של מערכת רצינית הרבה יותר - המערכת הראשית שלי - וזה נשמע דווקא דיי טוב) בעיקרון. עם ה-T20 תוכל לחבר את זה בלי בעיות ולקבל תוספת נחמדה מאוד לבאס.

Anatoli.

פורסם

מוזר סליחה על הודעה הגבתי בנוא אחר משום מה הגעתי לפה :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים