פורסם 2003 בפברואר 222 שנים אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים ללא ספק תיקח מארז של צ'יפטקהנה כל המוצרים שלהם:http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_339עכשיו זאתי החלטה שלך:1. לקחת מארז tower שעולה 500 ויש הרבה צבעים2. לקחת מארז full tower שעולה 600 ויש מספר צבעים
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר צבעים לא ממש מפריע לי ....שחור כסוף..... משהו סטנדרטי לא צהוב או ירוק או משהו כזה..... ותוכל להציע לי על דגם מסוים כי לי כולם נראים אותו הדבר........ ואם תוכל אולי תציין מדוע הדגם הזה טוב כי אם אני הולך להשקיע כסף הייתי רוצה שהמארז יחזיק זמן רב לא חצי שנה וזהו..... תודה
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים אם אתה צריך גם ספק, הייתי הולך על הדגמים היקרים יותר של compucase, שבאים עם ספק חביב של 300W.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר המממספק לא נראה לי שאני יצטרךמכיוון שבמארז הנוכחי שלי יש לי כבר ספק של 300W ונראה לי שהוא יספיק.......דרך אגב ראיתי שיש כל מיני תוספותאתם מציעים לקחת את החלון השקוף וכל המנורות האלה?
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים לדעתי כדאי לך לקחת את ה-Chieftec AX-01SLDW שעולה 669 ש"ח בפנדה, והוא בא אם חלון שקוף ו-3 מאווררים (ומקום מובנה לאחד נוסף). הוא מצויין ונבדק בביקורת כאן באתר:לביקורתאם אתה רוצה מארז זול יותר אז כך את אחד מדגמי הDragon.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים זה כבר תלוי בו...... להכין או לקחת מוכן, תלוי ביכולת וברצון שלו לעשות מודינג.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר כן....נראה לי אם אני יעשה חלון אזד אני יקנה מוכן..אני מפחד לא להרוס את המארז.........
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אני חושב שהמארז הזה כדאי אם ספק 300W של HEC גדול ולדעתי גם יפה http://www.pchardware.co.il/docs/pd1035676505.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.