עבור לתוכן

סמארטפונים למינהם- תעזרו לי למצוא אחד לצרכים שלי :)

Featured Replies

פורסם

היי רבותי. אני מחפש פלאפון חדש אחרי שהנוכחי שלי(ענתיקה של סמסונג) די מיצה את עצמו, ואני מסיים את התשלומים עליו עוד מעט.

עכשיו, חשבתי לכיוון של סמארטפון, כי לדעתי הם מציעים יותר גמישות בשימוש ויספקו אותי עד ההחלפה הבאה(עוד 3-4 שנים).

עכשיו, הדרישות העיקריות הם כאלו.

מבחינת קישוריות זה מאוד חשוב. WIFI בגדר חובה, מצלמה אפשר לוותר, דור שלישי+, אינטרנט טוב עד כמה שאפשר לצפות מסלולרי(שמעתי שנוקיה הכי טובים פה), מיילים וכל העסק.

בינתיים הE61i של נוקיה נראה מעולה(אגב, יש את ה I כבר בארץ?).

אולי גם P990(למרות שהוא די מכוער)

אני לא כזה מבין פה בתחום, אז תמליצו. מחיר לא להשתגע. 3K כגבול עליון.

פורסם

אתה יכול לרכוש גם מחניות פרטיות, או שרק מהחברות הסלולאריות?

פורסם
  • מחבר

כן אין בעיה עם חנויות פרטיות, אבל רק בארץ, לא מחול.

אוקי, אחרי שראיתי מחירי חו"ל, אני אשאיר אפשרות גם מחו"ל לקנות. מישהו יכול להסביר לי איך 500$=3600שקל?

אגב, מבחינת זמן קניה- אם אני קונה ( יכול להיות שאני אדחה את זה עוד קצת) זה יהיה סביב ספטמבר. עוד חודשיים ככה. אם הולך לצאת משהו חדש שעוד יכנס במחיר הזה,ושווה, תגידו לי.

אה ו כן, יש חשיבות לטקסט, כלומר, לכתוב. משמע, או משהו עם QWERTY או משהו עם מסך מגע שתומך בזיהוי כתב יד

פורסם

חכה ל P1

פורסם

יש את הE61I שלא הולך לצאת בישראל.

ויש את הE90 הרצחני, מכשיר ענק אבל מעולה!

יש בו פשוט הכל,והכי טוב

http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php

השאלה אם אתה מוכן להסתובב עם כזה מכשיר בכיס/תיק תרמילאים :lol:

e90_2.jpg

יש גם את הP1, ואל תשכח את האייפון שכולו מסך מגע ומתיימר להיות סמארטפון (את זה עוד נראה)

תוכל לקחת גם מכשירי WM כמו סדרת הjasjar/JAM

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורת בGSMAREANA הP1 לא כזה מעולה. הם התלוננו על נקודה קריטית-המקלדת. וגם אני לא חושב שהיא נראית נוחה במיוחד. אז אני לא כ"כ מצפה לP1. ה990 לעומת זאת די אפשרי...

הE90 הזה ענק ם_O

זה יותר כמו לטפוט קטן מאשר פלפון גדול. לא רוצה. טוב שיש בו הכל אבל אני גם צריך לזוז לפעמים xD

האייפון הזה עוד לא יצא ואני לא מתכוון לכחות לו יותר מדי.

אתה מוכן להרחיב על מכשירי WM?

פורסם

העלו פה רעיון טוב, PPC. לי אישית יש ניסיון עם בjasjam, מכשיר מעולה ומהיר. ומאוד נוח להקלדה. מה גם, שאתה מקבל איתו תוכנה מובנית לזיהוי כתב יד.

כאשר חושבים על זה, יש בו את כל מה שביקשת; WIFI+דור3+Internet explorer יותר נוח מזה אין. מה גם שיש המון דפדפנים להורדה+מקלדת+מסך מגע. מצלמה די בינונית+ תכלס יש בו כל מה שביקשת... וחשוב להדגיש שהוא בנוי על WinMobile2005, כלומר המון תוכנות צד שלישי.

פורסם

אם אתה קונה בספ' הוא יצא עד אז (אייפון)

הP1 אחלה מכשיר, יצא לי לשחק איתו, אבל הוא לא כזה מהיר (בערך כמו הS60 9.2)

פורסם
  • מחבר

installs,הבעיה פה זה התקציב. ממה שראיתי הJASJAM הרבה יותר יקר מ3000 שקל(או המקבילה הדולרית)

j0n1, אנחנו מדברים על אותו דבר? ה SE P1?

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-review-143.php

חוץ מזה שהוא עוד לא יצא... ם_O וגם שהוא יצא, תקציב רבותי. אין לי 7000 שקל פה.

פורסם
  • מחבר

בסדר, ועדיין, אני בספק שהוא יהיה זול במיוחד. התקציב צריך לצאת איזה 3000 בארץ, או כ750 דולר(וזה צריך לכלול משלוח מכס ומעמ) בחול. אישכהו לא נראה לי שזה יכנס. מה גם ששוב, בביקורת התלוננו על הנקודה הכי חשובה, המקלדת.

פורסם

אז על אילו מכשירים חשבת? שאני אעזור לך למצוא משהו דומה

יש את הE70 והוא זול

29965b.jpg

169234052_2c93403bf3.jpg

חשבתי גם אני פעם לקנות אותו...

אבל לא כולם אוהבים את המבנה הזה

פורסם
  • מחבר

ציינתי על מה חשבתי בפוסט הראשון. הP990 שבחול מתאים לתקציב מעולה, והE61I.

הE65 פחות כי אין מקלדת\מסך מגע.

פורסם

תעזוב תקנה JASJAR פלאפון מעולה ראיתי אותו הוא לא כל כך גדול את האמת די קטן ומלא בפונקציות - WIFI BT2.0 שהבלוטות 2 זה נקודה חשובה לדעתי.

מסך מעולה, כרטיס הרחבה מעבד יחסית חזק זיכרון די גדול בקיצור עם שיפורים בתוכנה זה יכול להיות חצי מחשב נייד... זה ממש מכשיר חלומי לדעתי וניתן לקנייה בסלקום בכ2.5Kשח... אז קח בחשבון...

אני לא חושב שצריך לקנות SMARTPHONE זה מסריח זה עלוב זה מלא באגים חסר פונקציונליות זה לא נוח זה ענקי זה מכוער מפרט טכני שלו גרוע תמיד המעבדים חלשים בשביל שהבטריה תיגמר לאט והכי אבל הכי חשוב המולטימדיה לא נוחה... להפעיל סרט רגיל של 700 מגה אי אפשר לראות תמונות זה כאילו הכנסת דיסק דיוידי למחשב פנטיום 2 ולשמוע שירים זה ממש מעפאן... בקיצור JASJAR ממש ממש מכשיר מגניב ונוח לדעתי.

פורסם
  • מחבר

איזה 2.5K? זה מכשיר שעולה 5K+, אז על מה אתה מדבר?

שמע, בשמחה הייתי קונה איזה מחשב כף יד חזק ואיכותי, אבל אני לא עשיר במיוחד. בינתיים דווקא הE61I די ירד מהפרק כי הוא באמת מאוד גדול, והP990 נראה ממש מפתה. לא נראה לי שמחשבי כף יד נכנסים בתקציב שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים