פורסם 2007 ביוני 318 שנים שווה משהו? קיבלתי מתנה, איך הוא? עוד משהו, קיבלתי עוד כמה דברים איתם (אני לא יכול כרגע לצלם כי המצלמה אצל אחותי) אחד זה נראה לי כבל ארוך וגמיש (הארכה לסקיל), נראה יעיל. קיבלתי משהו כמו קולב שמתמתח - מה המטרה של זה? עוד משהו - איך אני מבדיל בין הראשים? למה כל ראש מיועד? תודה
פורסם 2007 ביוני 318 שנים בסדר ,אחי...ת'חדש... ;Dכבל אורך וגמיש זה אכן הארכה למולטיטול,בשביל שתוכל להגיע איתו לכל מיני פינות שבדרך כלל קשה להגיע...הקולב המתמתח זה מתלה תקרה או קיר למולטיטול,אם הבנתי נכון את התיאור שלך...אם אני מתבלבל,אנא תקנו אותי... ;D
פורסם 2007 ביוני 318 שנים לי יש אותו והוא מעולה ואחרי שנה הוא לא נהרס והמתלה מתחבר לשולחן ואז אתה תולה את הדרמל עליו ואתה מחבר את הכבל אליו וזה מקל על השימוש כדי שלא תצרך להחזיק את כל הדברים בידיים
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אחותי החזירה לי את המצלמה (לא שהיא שווה משהו): הם נראים כמו הסוכריות קמח האלו בחצי שקל, בשביל מה הם? ספוגים, אין לי מושג בשביל מה. כל מיני ראשים. נראה לי נייר שיוף שמתאים לראש השלישי משמאל, אישור יעזור אם מישהו יוכל לעזור לי מה כל דבר אני אודה לו מאוד.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים תתחדשבקשר לביטים עצמם:הראש שיוף נועד לראש השלישי משמאל (כמו שאמרת, משחחררים את הבורג למעלה, מלבישים את הטבעת, ומבריגים חזרה ליצירת לחץ)הראשים הוורודים - שיוף, בעיקר חומרים קשיםהספוגים נועדו לליטוש ופוליש (מתכות, פרספקס וכו')כמו כן יש לך מקדח, ראש לדיסקיות חיתוך וכרסם לחריטות..אם תרצה משהו ספציפי - אתה מוזמן לעיין בקטלוג של דרמל (שמחולק בכל הום סטנר) ולהתאים את הראש לצרכים שלך (אם אתה מסתבך - אנחנו כאן)
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר דרמל מעולה, תתחדש! עם כמה חלקים הגיע לך.? Aviko עם מה שצילמתי קיבלתי גם 5 דיסקיות, נראה לי למתכת: את הכבל המאריך, מתלה, פנס, שתי מקומות לראשים (3,2 ו4,2), חוברת הוראות ב100 שפות + 2 דפי הוראות בעברית, קופסת כלים חמודה כזאת ועוד דבר מוזר שאין לי מושג מה הוא עושה: דרך אגב, איזה ראש הוא הכרסם לחריטות? והוא טוב לפרספקט?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים זה מתחבר למתלה כך:http://www.ledico.com/dbimage/?id=2772זה מחבר את מתלה לשולחן
פורסם 2007 ביוני 518 שנים תתחדש בקשר לביטים עצמם: הראש שיוף נועד לראש השלישי משמאל (כמו שאמרת, משחחררים את הבורג למעלה, מלבישים את הטבעת, ומבריגים חזרה ליצירת לחץ) הראשים הוורודים - שיוף, בעיקר חומרים קשים הספוגים נועדו לליטוש ופוליש (מתכות, פרספקס וכו') כמו כן יש לך מקדח, ראש לדיסקיות חיתוך וכרסם לחריטות.. אם תרצה משהו ספציפי - אתה מוזמן לעיין בקטלוג של דרמל (שמחולק בכל הום סטנר) ולהתאים את הראש לצרכים שלך (אם אתה מסתבך - אנחנו כאן) הספוגים לבד לא נעדו לשימוש... חייבים להשתמש בחומר ליטוש אם לא רוצים לשרוף אותם או סתם לשרוט את המשטח ועזוב את הקטלוג... בFAQ יש פירוט מצויין של כל ראשים והשימוש המומלץ שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.