פורסם 2007 ביוני 318 שנים שלום לכולם..אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים..החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו.אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד)חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק.מישהו יודע את המתחים?תודה מראשInstall
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר הכל כרגע על auto חוץ מהזיכרונות והמעבד. חשבתי אולי שאני לעלות בNB ואז לעלות FSB, פשוט המתח למעבד מפחיד אותי... (טיפה גבוה מהרגיל..)
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר להשאיר על סטוק או על auto? כי אין ממש מתח סטוק למעבד.. זה נע בין 1-1.55v
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אתה בטוח שזה בטוח להשאיר אותו על auto? כבר קראתי על כמה מקרים בפורום שמצב auto גרם לשריפת רכיבים..
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אני הייתי עם AUTO על 3.3 GHZ למשך שבוע.אבל אם זה מה שאתה אומר. חכה לעוד דעות בנושא.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר ולאחר כשבוע, איך ידעת איזה מתח לתת למעבד? הרי אין לך אינדקציה איזה מתח היה לפניכן שתוכל לדעת אם זה יותר מידי\פחות מידי..
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר השאלה שלי הייתה איך ידעת אילו מתחים לשים (לאחר שבוע שהיית על auto), ולא איזה מתחים שמת.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אז אתה אומר שכדאי לבדוק קודם מה המקס' שאני מגיע בAuto, ואז להתחיל לשחק עם המתחים? ד"א, יכול להיגרם נזק ממתח נמוך מידי (חוץ מחוסר יציבות)?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אל תעשה את זה עדיין.יכול להיות שיש בעיה בלוחות של ASUS עם מתחי הסטוק לפי מה שהבנתי ממך.אז עדיף שתחכה לעוד תגובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.