עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם ומעבד זולים

Featured Replies

פורסם

היי.

לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה).

חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך).

בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשחקים יותר, ואת המחשב הזה אני מיעד לעבודות משרדיות יותר. לכן אני גם מעדיף לקנות מערכת מבוססת SDRAM, מאחר ואני לא רוצה להשקיע 380 שקל בזיכרון.

מה שחשבתי עליו:

1)

ECS k7SEM עם Duron XP1400 משולב. 550 שח.

למישהו יש מושג באיזה מהירות רץ המעבד בלוח הזה?

2) Duron 1300

GIGAByte 7zxe (KT133A)

יוצא בערך 680-90 שח.

3) Celeron Tualatin 1200Mhz -320nis

Shuttle AV18E -318nis

יוצא בערך 640 שח.

4) Celeron Northwood 1700MHz- 390nis

ECS P4VXASD2+ - 331nis

http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=51

יוצא בערך 720 שח. האמת שזה כבר מתחיל להיות יקר (מערכות עם AXP כבר לא יקרות בהרבה), אבל תגידו מה דעתכם.

כמובן שOC בא בחשבון (במיוחד בסלרונים). פעם הייתי הולך ישר על מערכת AMD.... אבל היה לי לוח GB- 7ZX-H שהוא כמעט זהה ל 7ZXE, ואני דיי שונא לקנות את אותו הדבר פעמיים. אני אוהב לגוון. לכן אני מתלבט האם ללכת על סלרון.

עקרונית המערכת עם ה K7SEM והדיורון המשולב יוצאת הכי משתלמת. ההבדלים בביצועים לא גדולים, והיא מאוד זולה. הבעיה היא שיש בלוח רק שני חריצי PCI, ואני לא יודע מה הולך עם הלוחות האלה..... יש לי לוח של ECS והוא בסדר גמור, אבל אולי הלוח הזה עושה בעיות. לא יודע.

בקיצר, תגידו לי מה אתם חושבים.

תודה מראש.

פורסם

לך על הסלרון בלי לחשוב פעמיים מספק את הסחורה ומקביל בביצועיו לפנטיום 4 1.6

כמו כן יתיהיה לך האפשרות לשדרג מעבד\זכרון בלוח שבחרת בעתיד (הבעיה היחידה שהCHIPSET קצת עייף בהשוואה תחפש לוח של ELITE עם CHIPSET p4x333 שטוב ממנו בהרבה וגם תומך בSDRAM וDDR.

<אה באמת?>

פורסם
  • מחבר

זה היה אמור להיות בפורום הזה?

Oh well

פעם הבאה. ;D

בקיצר, הזמנתי את הסלרון טואלטין (הלוח אם שלו טוב- יש ISA), אבל הבעיה שאמרו לי בחנות שיש סיכוי שהפסיקו ליבא את המעבד והם צריכים לבדוק עם היבואן...............

פורסם

מסכים עם ההצעה של הסלרון...ובקשר לכרטיס מסך..אני עדיין משתמש ב GeForce2MX 32mb

ככה שאל דאגה יעיוני..ועוד סיימתי איתו את Unreal II

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים