עבור לתוכן

שאלה על הכנת כבלים ליציאת TV-OUT !

Featured Replies

פורסם

קודם נתחיל בבעיה:

בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני

RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד !

יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ?

יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....)

אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל :)

תודה מראש !

פורסם

מה שאתה צריך :

מצרכים:

4 ביצים

חצי קילו קמח

200 גרם סוכר לבן

50 גרם סוכר חום

2 כוסות מים

הוראות הכנה:

שפוך את הכל לקערה

ערבב טוב טוב במשך שתי דקות

שים את הכל להשרייה במקרר למשך 4 שעות

בינתיים לך לחנות אלקטרוניקה ותבקש מתאם מSVHS ל RCA , כשבצד אחד תקע SVHS ובצד השני שקע RCA (בערך 7-17 ש"ח).

תחבר את המתאם לכרטיס מסך לכבל ולטלווזיה.

זהו , קצת עבודה ומצרכים לקנות - אבל בסוף זה עובד ;)

עריכה - בעצם אני רואה שכבר יש לך מתאם כזה , מה שאומר שלא תפתור את הבעייה בשום הכנת כבל , רוב הסיכויים שההגדרות שלך בכרטיס לא טובות או משהו בטלווזיה, יכול להיות שגם אחד משני הכבלים לא תקין (נסה כבל ומתאם אחרים). יציאת טלווזיה כמעט אף פעם לא עובדת טוב על ההתחלה , נסה גם את התכנה TVTOOL.

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני משתמש ב-SVIDEO לכ.מסך וצד שני גם S-VIDEO (שלטלויזיה הוא מחובר בעזרת מתאם של 21 פינים צד אחד וצד שני 3 RCA ויציאות S-VIDEO, שאליה הכבל מחובר).

אז מה עכשיו ?!$

פורסם

ה-svideo הולך לטלויזיה ישר לא הבנתי איך הגעתה ל-rca

בדוק את הכבל על מכשירים אחרים שאתה יודע שהם עובדים

פורסם

בינתיים אני משתמש ב-SVIDEO לכ.מסך וצד שני גם S-VIDEO (שלטלויזיה הוא מחובר בעזרת מתאם של 21 פינים צד אחד וצד שני 3 RCA ויציאות S-VIDEO, שאליה הכבל מחובר).

אז מה עכשיו ?!$

אם אתה כבר מחבר בתצורת SVHS (שהיא עדיפה מבחינת איכות) אז מה אתה כלכך להוט לחבר ל RCA ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים