עבור לתוכן

מתלבט בין שני עכברים הLogiTech MX Revolution וG5

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים ... לפני כמה זמן הלכתי להיסתכל על עכברים , כל הMX לא מתאימים לגימינג הם כבדים!!!

אני נכון לעכשיו משתמש בעכבר רגיל לגמרי , אולי אתם התרגלתם או משהו אני ראיתי שהם היו ממש כבדים יחסית לעכבר , הG5 הוא הכי טוב לGAMING ללא ספק.

אם יש לידכם את האיזה עכבר ישן שנישאר , תנסו , אתם תרגישו בהבדל :hat:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתגובות אני היום או מחר אמור להגיעה לזה שקניתי ממנו תמחשב שני העכברים האלה ולפי המחיר עם שניהם יהיו במחיר סביר אני ילך על הMX..

הבנתי אחרי קצת קריא תגובות פה ושם שהסוללה מחזיקה די הרבה זמן יחסית אז אין לי בעייה .

ברגע שאני יקנה אני יעדכן.. בכל מיקרה תודה לכולם על התוגובת :xyxthumbs:

פורסם

בחירה לא רעה =) תתחדש.

פורסם

רק שבוע? קראתי ביקורות על ה VX שמחזיק 3 חודשים בשימוש יומיומי עם בטריה אחת של AA, אמנם לא אותו עכבר אבל כזה הבדל?

רק שבוע?! אתה אומר כאילו זה זמן קצר... (אלא אם כן אתה מתכוון לקחת העכבר ל- LAN PARTY של חודש בלי ה-deck),

אני מדבר על שימוש כבד לא רק אינטרנט אלא גם GAMING זה מכובד מאוד וכמו שאמרו קודם עד שתלך לישון הוא בטוח יחזיק אז זה לא משנה כמה זמן הבטריה מחזיקה 3 חודשים או שבוע.

פורסם

אחי אם אתה גיימר רציני אל תתקרב לאלחוטי, זה חרא פשוט..

יש לי כבר איזה שנה ומשהו את הלוג'טק G5 ואני חייב לציין השאיכות חיים שלו מעולה, כאילו רק היום קיבלתי.

מדויק ממש ממש, אני מאוד מרוצה ממנו... לדעתי לך על ה G5 אתה גם מקבל תמורה יותר טובה ולא רק ביחס לכסף.

אבל גם מבחינה כספית לדעתי יותר משתלם לשלם 200 ש"ח פחות למוצר יותר איכותי, ואני לא מלכלך על הרבולושן, הוא פשוט אלחוטי וזה לא מדויק כמו שצריך..

אם מפריע לך החוט, יש לך את הדבר הזה:

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13841&catid=192

ותיקח את הפד הזה:

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13833&catid=192

אני ממליץ לך על הגודל ה MINI בגלל שהוא מספיק בהחלט, אם אתה עם ה G5 על DPI גבוהה, אפילו DPI בינוני, זה בהחלט מספיק...

פשוט הגודל הסטנדרטי של הפד הזה הוא עצום, היה לי אותו והוא נאבד לי, הוא ממש לא היה לי נוח... השבוע קניתי את הQCK MINI ואני משתמש בו במצב אנכי,

וזה ממש נוח...

פורסם

אני כבר שלוש שנים עם הMX510. מרוצה מנו ביותר. מהיר, מדיוק, נוח על היד בצורה בלתי רגילה, ויש עליו המון כפתורים. הנאה לעבוד ולשחק איתו. הדבר היחיד שחסר שלי זה שהוא לא אלחוטי. אם הייתי יכול לקל את אותו עכבר בדיוק רק אלחוטי הייתי מאושר. הבעה שהאלחוטיים מציגים כל מני בעיות שהורסות את ההנאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים