עבור לתוכן

בעיות ריסטים בעיות זיכרון(כנראה) ובעיה קטנה במסך

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת..

בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני רק 4 שעות לא היה לי כוח לזה...לא מצא כלום חיברתי עוד פעם את שניהם... הערכתי באותו זמן שאחד לא היה מחובר טוב...לפני כמה שעות שיחקתי בGuild Wars והמשחק סחב יותר איטי מבדרך כלל...ובאותו זמן ראיתי בקטעים הבהירים במשחק שהכיתוב של התוכנה נצרב על המסך :s05:... :kopfpatsch:

עשיתי בדיקה עוד פעם עם Memtest 86 ועוד פעם היו errors 10 תוך10 דקות מקסימום...לא היו ריסטים עד עכשיו...אם יהיו אני אפתח דיון חדש רק על זה...עם קבצי DUMP אחרונים שדרך אגב התקייה שלהם שוקלת כבר יותר מ10 מגה.

השאלה הראשונה שלי היא האם אפשר לעשות משהו לסדר את המסך ואם קיים סיכוי שהבעיה תחלוף עם הזמן אם אני לא אגע במסך כמה ימים? (יש לי אותו שנה בערך)

השאלה השנייה שלי היא מה יכול לגרום לבעיה עם הזכרונות רק שהם ביחד?...ושהם לחוד אין שום error עם התוכנה (אולי לוח אם?)...ולמה לתוכנה לוקח כל כך הרבה זמן לעבוד?!

המפרט שלי אם זה עוזר הוא: P4 2.6 GHZ-מעבד D865PERL-לוח אם FX5200-כרטיס מסך וספק ג'נרי 500W...זכרונות כבר ציינתי למעלה...

רשמתי חפיף רק בגלל שמשומה בפעם הראשונה זה לא שלח לי...והכל הלך...

בתודה מראש, רועי

פורסם

תבדוק 2 סטיקים כל פעם בנפרד, כמו כן האם כל ארבעת הזיכרונות הם של אותה מברה ואותו תדר?

אם לא תרשום את הדגמים שלהם

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון סה"כ יש לי 256X2 mg זיכרון...ב Dual channel...באמת לא רשמתי ברור...אותם תדרים לא עשיתי OC של החברה GEIL...בדקתי כל אחד מהם בנפרד עם התוכנה Memtest...ולא היו בעיות רק שבדקתי את שניהם ביחד זה עשה errors באדום תוך מקסימום 10 דקות...לכן שאלתי איך זה ייתכן?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ניסית לעבוד עם הסלוטים המקבילים לאלו שעבדת איתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים