פורסם 2007 ביוני 218 שנים שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כן ניסיתי SAFE MODE קרה אותו דבר.. פשוט לא מדליק ת'מסך...אני באמת כנראה אתקין את החלונות מחדשאבל מה גורם לדבר כזה? והאם זה יקרה אם אני אתקין שוב את ה7.5?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים תנסה אחרי לחיצה ממושכת על F8 להריץ Last Known Good Configurationכמו כן חיברת לו את המתח שהוא זקוק לו?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים ניסיתי לצערי לא צלח...התקנתי חלונות VISTA וזהו בסוף... אני פשוט חייב מחשב עובדעצה שלי אל תתקינו את הדריברים הללו! אותה בעיה ב VISTA אני לא מבין מה נסגר עם זה
פורסם 2007 ביוני 318 שנים גם אצלי היתה בעיה עם ה7.5 כרטיס 1600 ATIאבל הצלחתי להחזיר את המערכת לעבוד עם ה- 7.3 (7.4 לא יכול להפעיל את ה- 1600).
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר ד"א אני זה זה שהגיב מהמשתמש של SPIDE הוא אחי ולא שמתי לב מה מחובראיך הפעלת את ה7.3 אחרי זה? כי ניסיתי להסיר את כל הדריברים כשחיברתי כרטיס מסך אחר אבל הוא עדיין לא עבד לי
פורסם 2007 ביוני 318 שנים התקנתי את תוכנת ההסרה של ATI.הסרתי הכול !הסרתי את תוכנת ההתקנה.מחקתי את כול הספריות שהיו קשורות לATI.הפעלתי את המחשב מחדש.הורדתי רק את הדרייברים של ATI 7.3התקנתי אותם ורק לאחר שהכול עבד התקנתי את ה-CCC של גירסה 7.3
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר התקנתי את תוכנת ההסרה של ATI.הסרתי הכול !הסרתי את תוכנת ההתקנה.מחקתי את כול הספריות שהיו קשורות לATI.הפעלתי את המחשב מחדש.הורדתי רק את הדרייברים של ATI 7.3התקנתי אותם ורק לאחר שהכול עבד התקנתי את ה-CCC של גירסה 7.3תוכנת ההסרה של ATI שמותקנת עם הדרייבר כשמתקינים אותו או שיש תוכנה מיוחד של ATI שצריך להוריד? כי הפעלתי את התוכנת הסרה והסרתי את הכל השתמשתי בעוד תוכנות שמסירות דרייברים להסיר כל זכר שלהם מהמחשב ועדיין עושה צרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.