עבור לתוכן

בעייה בצורב dvd .

Featured Replies

פורסם

אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי .

נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי.

הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו.

במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל .

אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום.

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

תחזור לחנות שקנית dvd ותחליף אותו למשהו שהמחשב כן יזהה.

יש מערכות מחשב שלא מתאימים לdvd

זה קורה.

פורסם

בר,

תבדוק אם יש לו עידכון תוכנה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התשובות .

אז ככה קודם כל ה dvd שלי אני יכול לצרוב איתו , והוא מזוהה לי בהתקנים וגם במחשב שלי הוא נמצא.

הבעייה היא שאני מכניס דיסק של dvd אז שם הוא לא מעלה לי אותו בכלל , אני לוחץ בתוך המחשב שלי על הדיסק והוא ריק.

ואיך אני בודק עדכון תוכנה?

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

דבר ראשון תודה על התשובות .

אז ככה קודם כל ה dvd שלי אני יכול לצרוב איתו , והוא מזוהה לי בהתקנים וגם במחשב שלי הוא נמצא.

הבעייה היא שאני מכניס דיסק של dvd אז שם הוא לא מעלה לי אותו בכלל , אני לוחץ בתוך המחשב שלי על הדיסק והוא ריק.

ואיך אני בודק עדכון תוכנה?

בתודה מראש בר לוי!!!

יש לי בדיוק את אותה בעיה עם צורב של NEC

אז ככה, לכל כונן DVD, יש דיסקים מסויימים של חברות מסויימות שהוא לא מצליח לקרוא כמו שצריך' ודיסקים מסויימים שהוא עובד איתם מצויין.

עם מותקן אצלך ALCOHOL, אז תנסה למחוק אותו, זה מה שתמיד ממליצים כשיש את הבעיה הזאת.

לי זה לא עובד, יכול להיות שפרמוט יעזור, אבל לא בא לי לנסות את זה.

מה שכן עזר לי לפעמים, זה לנקות את הכונן בעזרת דיסק ניקוי, לפתע הקבצים הופיעו לי על הדיסק.

תנסה לבדוק גם בדיוק איזה סוגים של מדיות עובדים הכי טוב עם הדגם של הצורב שלך ותקנה אותם, ולא סתם מדיות זולות...

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים